Astăzi este 26 Mar 2023, 15:25

ClubRV-RO

Amintiri din trecut ....

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru fondator

ClubRV-RO

Mesaj de Constantin Curelea » 04 Dec 2006, 13:57

Asociatia posesorilor de rulote si autorulote din Romania ClubRV-RO este denumirea pe care au ales-o participantii la intrunirea de la Cheia.
Statutul, lista membrilor fondatori, forul de conducere ales, v-or fi postate cat de curand.
Urmeaza inregistrarea oficiala .
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v » 04 Dec 2006, 14:21

Suntem pe receptie
:shock:

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 04 Dec 2006, 15:48

Sunt toate pe laptopul meu dar mai dureaza vre-o 2-3 zile pana apar ca sunt presat rau de tot...
Oricum s-a stabilit cotizatia 15 ron/luna; vor fi numai membrii simpli (fara gold, bronze etc), Sunt vre-o 15 membri fondatori si cam tot atatia in conducere... Revin cat pot de repede... Adica le voi trimite adminului sa le rafistoleze si sa le posteze...

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 04 Dec 2006, 16:17

Deci:
Cotizatie 15 ron/luna
Pot fi membri clubrv cu aceleasi drepturi si obligatii si posesorii de cort, care impartasesc ideile asociatiei noastre.
Asteptam impresiile pe marginea celor hotarate la Cheia pentru a stabili toate detaliile.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v » 04 Dec 2006, 17:27

Ar trebui stabilit si drepturile si avantajele celor ce vor fi membri cotizanti. :D

Sorin Dandes
Membru forum

Mesaj de Sorin Dandes » 04 Dec 2006, 18:20

Asa este dar sigur va fi specificat asa ca rabdare...
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 04 Dec 2006, 22:01

este un joc ,drepturi,avantaje... este un joc periculos...eu asi propune ca cotizatia sa fie libera,la fiecare cit merita,pentru ca asta va fi intrebarea cea mai frecventa,drepturi ,avantaje.nu sint deajuns 15 oameni sa hotareasca (legea fundatiilor de ex spune de minimum 21) cu suma asta fixa poate din start sint exclusi oameni,cum am mai spus,primul an platesc cotizatia,dar dupa aceea pun si eu intrebarea,ce primesc eu contra sumei de 180 ron(nu este vorba daca e mult sau putin)(eu sint pesimist in toate)in afara de prieteni,dar totusi nici prietenia nu e prea sanatoasa daca este pe bani.cu ce a ce spun,asi dori doar sa protejez initiatorul .am fundatie din 91,este fundatie facuta de mine asa ca eu sint presedintele(fara cotizatie !) de mai multe ori am cerut ajutorul unor oameni,cind organizam ceva (nu ajutor banesc !) pe scurt nu sa inghesuit multa lume.dar cind am fost vizitat din strainatate si cu impartit cadouri vezi atuncea multime si am fost facut dobitoc si tot felul ca x sau y nu a primit nimic,ca am facut discriminari,ca de fapt cine ma pus pe mine sa impart,ca ... asa sint oameni,este foarte periculos sa faci bine

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 04 Dec 2006, 22:57

Asociatia ClubRV-RO, are ca principala sursa de finantare cotizatia membrilor.Am hotarat ca aceasta sa fie in suma fixa pe an pentru a nu se crea interpretari.
Nu se poate discuta acum de avantaje sau dezavantaje.
Principalul castig il reprezinta posibilitatea organizarii de excursii colective, de 4-5 echipaje , cu itinerarii stabilite, locuri de popas verificate.
Siguranta deplasarii in caravana, eventual cu ghid in locurile deosebite,este un aspect.
Cei care participa la drumetii vor fi si cei care vor beneficia de aceste avantaje.
Oricum, odata infiintata , asociatia va avea sau nu succes daca si toti membrii vor participa la evenimente.
In afara de cheltuielile lunare, daca sunt fonduri, se achizitioneaza si echipamente utile tuturor cum ar fi generatoare, corturi, incalzitoare de incinta, statii, harti etc.
Sunt convins,ca la orice comunitate umana, ca nu este usor.
Vor fi pareri contradictorii, oameni nemultumiti, dar vor fi mai numerosi cei care vor merge mai departe.
Ineditul comunitatii noastre pentru Romania este principalul atuu de care trebuie sa profitam iar autoritatile sa ne ajute.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v » 04 Dec 2006, 23:19

Asa cum in prezent membrii beneficiaza deja de reducere de 10% la achizitionarea anumitor produse, asa poate fi aplicat si pe viitor ca un drept sau beneficiu al celor ce sunt membri.
Membri pot primi legitimatii, insigne, stikere, stegulete si alte materiale promotionale.
Pot fi atrasi patroni de campinguri, cum este cel de la Herculane, de exemplu, care sa ofere membrilor o reducere sau prioritate la rezervare pentru campare, in grup sau nu.
Pot fi gasite si alte cai de sustinere si ajutorare pentru membri.
Pe parcurs, pe masura ce acest club se va dezvolta, pot fi gasite mult mai multe oportunitati. Totodata cred ca si cei ce vor conduce acest club ar trebui remunerati, pentru ca nu poate fi vorba de munca voluntara la nesfarsit.
Pe masura ce clubul va fi cunoscut, sunt convins ca vor fi multi patroni de campinguri care sa doreasca sa se faca cunoscuti prin intermediul clubului.

Totul este sa devina realitate acest club. Cu bune si cu rele.
Pe parcurs sunt sigur ca va deveni din ce in ce mai bun. :P

Marius Bogdan
Membru fondator

Mesaj de Marius Bogdan » 05 Dec 2006, 09:31

popescu_c_v scrie:Totul este sa devina realitate acest club. Cu bune si cu rele.
Pe parcurs sunt sigur ca va deveni din ce in ce mai bun. :P

Corect!
Acesta este punctul de pe "i" pentru este imposibil sa prevezi de la inceput toate problemele care vor aparea.Va trebui ca timpul doar sa corecteze si sa adapteze realitatile intalnite.
mig03

Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator

Despre obligatiile unui membru al CLUB RV RO

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat » 05 Dec 2006, 09:57

Imi plac comentariile ,,beneficii avantaje bla bla ........'' dar nimeni nu-si pune problema ,, OBLGATIILOR '' pe care trebuie sa le aiba un membru CLUB RV RO.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v » 05 Dec 2006, 11:44

Pentru inceput, deoarece este un inceput, interesul este sa atragi cat mai multi membri platitori si pentru acest lucru trebuie sa le spui care sunt motivele pentru care sa intre in club. Cred ca multi vor intreba de ce sa intre in club si sa dea bani. Pentru ce. Din acest motiv cred ca trebuie cautate argumente "pro aderare" :D

Raspunde