pentru week-end-ul urmator propun o iesire la Ciofrangeni ( Campingul Comarnic , unde Mr.Dragos este boss-ul)
eu unul am de gand sa plec de vineri dimineata ( pentru ca am zi libera ! :D - ceea ce va doresc si voua ) si sa stau pana duminica dupaamiaza cu speranta ca timpul va tine cu mine
daca se anunta ploaie pentru acea zona , atunci voi schimba directia cap-compas spre alta destinatie ( poate Sarata Monteoru sau Amara , sau de ce nu Slobozia ?!? :roll: )
orice alta idee buna este binevenita !
acum astept propunerile voastre :wink:
Astăzi este 30 Mar 2023, 15:24
week-end 16-18.04.2010, Comarnic
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Stoica Cristian
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 28 Iul 1957
Re: week-end 16-18.04.2010, Comarnic
ce sti despre sarata monteoru? ai fost acolo ,exista camping? ce conditii sunt? ce preturi? daca ai informatii da-mi si mie .ma intereseaza locatii unde pot sa-mi repar circa si oasele din cind in cind .multumesc anticipat
Renault megan grandtourer 1,9TDI +ELDDIS WHIRLWIND XL. stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
cine se mai inscrie pe lista ? :roll:
nu este nimeni amator de o tzuica de'a lui Dragos? :wink:
mare pacat :wink: , si mare pierdere :lol:
nu este nimeni amator de o tzuica de'a lui Dragos? :wink:
mare pacat :wink: , si mare pierdere :lol:
- Isdraila Ioan
- Membru forum
- Oras: Arad
- Data nasterii: 14 Iun 1954
Acum 2 ani am fost in statiune ,dar am stat la hotel Ceres ,unde faceam si tratament.Statiunea nu arata chiar bine,hoteluri si magazine lasate in paragina.Atunci se lucra la un hotel "proaspat achizitionat".Am inteles ca acum arata bine. Fostele magazine de pe timpul lui Nae nu mai existau fiind parasite,fara o posta sau un chiosc de ziare . Camping era ,dar intr-o stare deplorabila:casute vechi,instalatii sanitare nenorocite,iarba mare crescuta si neintretinute aleile.Era un anunt cu :de vinzare.Nu pot da relatii recente .De vizitat,nu prea ai ce.Este un momument sus pe deal de unde poti privi panorama statiunii ,doua,trei magazine cu de toate si citeva "baruri".Pentru vara era un strand si un teren de tenis private.La vremea respectiva nu am fost incintat de locatie.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.