Astăzi este 30 Mar 2023, 14:18

NORDKAPP mai sau iunie 2010

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mihai Soare
Membru forum
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Re: NORDKAPP mai sau iunie 2010

Mesaj de Mihai Soare » 19 Apr 2010, 09:35

@george marcu. multumesc mult.
eu vreau sa vad polonia:cracovia+varsovia. nu am fost niciodata. tarile baltice, pe rapid. tarile nordice, vreo 12 zile. la fel, nu am mai fost
berlin, dresda, praga, viena, budapesta, le-am mai vazut, dar vrem sa le revedem putin. cam asa am gandit sejurul. oricum daca munca ne permite un concediu mai lung, lungim pana la 25-28 de zile. e pacat de kilometrii parcursi, sa nu acorzi mai mult timp
astept sfaturi in continuare. de la toti
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"

Catalin Gigi
Membru forum
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi » 25 Apr 2010, 19:58

Ideea de grup este mai linistitoare la drum.....si noi ne dorim acest traseu poate picam pe program.......am un camper dar tot puturos ca t5.ul tau Bebe are 85cp....oare cu 2.5 tone in spate o sa urce ??.....ca din pozele lui George reiese ca ar fi cam dificil......el ne poate ajuta cu informatii pretioase...a postat undeva traseul cu indicarii referitoare la eventualele probleme si costuri.??ne-ar fi de ajutor.....nu numai noua ,deoarece e un traseu la care visam cu toti :D

George Marcu
Membru forum

Mesaj de George Marcu » 29 Apr 2010, 00:51

Nu cred ca ar fi vreo problema, sa fie OK dpdv tehnic sa nu apara vreo defectiune ca ati dat-o in bara.
Sunt mult mai multe campere comparativ cu rulotele. Multe din cele noi au motoare de 90-110 CP si o masa destul de mare, spre 3,5 t. Foarte multe inchiriate din Norvegia.
Daca aveti vreo intrebare concreta va raspund cu mare placere, altfel generalitati si poze ....
Concediul 2009
viewtopic.php?f=4&t=2894
Concediul 2008
viewtopic.php?f=4&t=1487
O sa incerc maine sa mai fac un album in picasa cu poze de anul trecut.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ

Raspunde