Ma las batut !!!! :mrgreen:
Astăzi este 30 Mar 2023, 17:17
Recunoasteti.....
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
Re: Recunoasteti.....
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
- Marian m Serban
- Membru asociat
buna ziua
nu putem recunoaste atata timp cat ne intra soarele in ochi.vrem foto din timpul zilei nu de la apus.
Onoare si Respect
Marian Serban
nu putem recunoaste atata timp cat ne intra soarele in ochi.vrem foto din timpul zilei nu de la apus.
Onoare si Respect
Marian Serban
- Cristian Irimescu
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 22 Apr 1972
-
- Membru forum
Transalpina! :mrgreen:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
- Cristian Irimescu
- Membru forum
- Data nasterii: 22 Apr 1972
Alte poze virgine nu ai gasit??? nu te-ai gandit ca unii chiar au citit/citesc forumul..?Catalin Gigi scrie:Super aventura ...poti ajunge cu un camper foarte sus dar cu rulota dupa tine chiar este aventura ...pt cine recunoaste locurile... rulota este pozata in parcare de la Piatra Arsa ,exact in fata....in 2006 am ajuns cu un Audiollroad si cu un Hobby ....acum nu as mai repeta figura (din mila pt rulota )Imi doream sa stau cat mai aproape de cer ...am stat numai 3 zile,veneau ursii noaptea si faceau sa latre cainii ciobanilor din zona si nu puteam dormi .Am parcat rulota in fata la Piatra Arsa, unde l-am cunoscut pe Bogdan, un alpinist ,om deosebit ,care a avut rabdare sa ne arate imprejurimile, culmea din masina .. a stiut el niste drumuri super tari ....am ajuns cu masina atat de sus, incat eram desupra cruci de pe caraiman ,am luat-o roata pe la releul de televiziune si am urcat mai sus
Excelente pivelisti ,pacat ca foarte multe poze nu le mai am ,noroc ca le-am gasit pe acestea pe un cd .
:mrgreen:
-
- Membru forum
- Data nasterii: 16 Oct 1973
O priveliste superba.
Recunoasteti zona?
Recunoasteti zona?
- Atașamente
-
- DSC05066.JPG (61.03 KiB) Vizualizat de 1673 ori