@Sergiu
O sa fac poze si o sa le pun aici, lada este un model vechi, dar toate au acelasi principiu, are 2 viteze, iar pe 2 chiar congeleaza, am citit pe site-uri externe ca aceste lazi racesc cu pana la 25 de grade fata de temperatura ambianta, eu zic ca poate si mai mult, depinde de locul unde o depozitezi, conteaza foarte mult sa fie ventilata, eu am pus-o intr-un colt,in cort, langa fusta rulotei, in asa fel incat spatele este in exteriorul cortului, este ventilat natural si lucreaza optim, sub rulota este mai racoare!!
Am pus un termometru in interior si am pus ceva la rece pe timpul noptii, dimineata erau -15 grade in interior, carnea care era decongelata a inghetat din nou...chiar am fost la intalnirea de la Iepuresti si cativa colegi chiar a vazut-o...Cristi Stoica,Sibiceanu,Buliga,Relu Deliu iar Ciprian Lupu muta paharul de vin dintr-o mana in alta, de cat de rece era paharul... :lol: ,lasand gluma la o parte au fost cam 25 de grade afara cred, iar vinul era uleios cand il puneai in pahar, bine ca nu a a durut pe nimeni in gat atunci, ma dadeau in judecata cu inca un bidon de 10l de vin!!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
0744670978 telekom