Astăzi este 13 Aug 2022, 13:14
Paste la Belis in Apuseni (fieful Cilanului)
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Cristian Dragan
- Membru forum
Paste la Belis in Apuseni (fieful Cilanului)
Prin bunavointa prietenului nostru Dan Cilan am petrecut un Paste deosebit de frumos la "mosia" lui dintre brazii ce stapanesc imprejurimile lacului Belis.Am cunoscut cu aceasta ocazie si prietenii lui, niste oameni foarte draguti si ospitalieri (nu degeaba se spune ca cine se aseamana se aduna). Multumim inca o data lui Dan, Lenei si copiilor lor pentru acest frumos dar de Paste. Atasez cateva imagini pe: http://picasaweb.google.ro/cristyboss/P ... directlink
Cristian Dragan& Carmen Tomoiaga
Kia Sportage+Tabbert Comtesse 530
+Wilk de Luxe 450
Tel:0728262535
Kia Sportage+Tabbert Comtesse 530
+Wilk de Luxe 450
Tel:0728262535
-
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Apr 1978
Re: Paste la Belis in Apuseni (fieful Cilanului)
Felicitari pentru modul artistic in care ati surpins minunatia locurilor in aceste poze superbe. Sper sa ne vedem pe acolo vara aceasta.
Mercedes Vito + Knaus Cheers 550
Bucuresti , Sect 4
Tel: 0722 60 90 53
Bucuresti , Sect 4
Tel: 0722 60 90 53
- Amarazeanu Marius
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 21 Iul 1977
-
- Membru forum
Desi nu vad nici o rulota in minunatele poze(profi),se pare ca nu a fost un impediment in a fi totul fain..
Vremea a tinut(si cu)voi,peisajul aparte,not so many vilage people,deci reteta de succes..!
Pacat ca este atat de departe...
Vremea a tinut(si cu)voi,peisajul aparte,not so many vilage people,deci reteta de succes..!
Pacat ca este atat de departe...
- Relu Buliga
- Membru forum
Mare caracter Cilan asta....felicitari!!!
Tel:0744649371;0788649371
Desi am stat in cabana , ele totusi exista...Liviu Covaci scrie:Desi nu vad nici o rulota in minunatele poze(profi)...
- Atașamente
-
- DSC_0223.JPG
- (73.89 KiB) Descărcat de 837 ori
-
- DSC_0829.JPG
- (58.62 KiB) Descărcat de 836 ori
-
- DSC_0920.JPG
- (58.09 KiB) Descărcat de 839 ori
-
- Membru forum
Chiar salvasem una din poze.Cea cu rulota care are veranda din lemn.La asa ceva visez si eu.
Voi castigati cel putin 10 ani de viata,traind asa.Felicitari si la cat mai multa hrana pentru suflet.
Cand vad asa ceva,imi intaresc convingerea sa nu ma las pana nu o sa tai in bucatele cat mai mici.......buletinul de Bucuresti.
Voi castigati cel putin 10 ani de viata,traind asa.Felicitari si la cat mai multa hrana pentru suflet.
Cand vad asa ceva,imi intaresc convingerea sa nu ma las pana nu o sa tai in bucatele cat mai mici.......buletinul de Bucuresti.