Astăzi este 25 Mar 2023, 03:58
Locatie membri - un element necesar !
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Cristian Calin
- Membru forum
Locatie membri - un element necesar !
Poate gresesc, dar nu credeti ca ar fi mai bine daca completarea rubricii "Locatie, Location" ar fi obligatorie ?
Am gasit forumuri unde nu puteai sa te inscrii daca nu completai aceasta rubrica si nu se supara nimeni.
Cele bune,
Am gasit forumuri unde nu puteai sa te inscrii daca nu completai aceasta rubrica si nu se supara nimeni.
Cele bune,
Skoda Octavia II 1,9 Tdi DSG + Chateau La Car 395
E-mail:
calincristian.ro@gmail.com
calincristian_ro@yahoo.com
Telefon mobil:
0720.220.809
E-mail:
Telefon mobil:
0720.220.809
-
- Membru forum
Re: Locatie membrii
Salutare!Da cred ca ar fi o idee buna.
-
- Membru forum
- Cristian Calin
- Membru forum
Re: Locatie membrii
Consider ca este necesar acest lucru din mai multe considerente:
- este un lucru de bun simt
- se poate vedea evolutia fenomenului rulotistic pe arii geografice
- se pot stabili intilniri locale
- etc
Cele bune,
- este un lucru de bun simt
- se poate vedea evolutia fenomenului rulotistic pe arii geografice
- se pot stabili intilniri locale
- etc
Cele bune,
Skoda Octavia II 1,9 Tdi DSG + Chateau La Car 395
E-mail:
Telefon mobil:
0720.220.809
E-mail:
Telefon mobil:
0720.220.809
- Sandu Toma
- Membru forum
Re: Locatie membri
Din totalul de 821 de membri ai forumului, 416 nu au trecuta in profil locatia.
Mi se pare de bun simt si corect fata de ceilalti membri ca validarea conturilor noi sa nu se faca fara completarea numelui real si a locatiei.
De asemeni, rugam toti membrii deja inscrisi sa-si treaca (actualizeze)in profil, locatia .
Mi se pare de bun simt si corect fata de ceilalti membri ca validarea conturilor noi sa nu se faca fara completarea numelui real si a locatiei.
De asemeni, rugam toti membrii deja inscrisi sa-si treaca (actualizeze)in profil, locatia .
Orice problema are o rezolvare practica
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Foarte consructiva somatia.
Poate ar merita si ceva asemanator celor care nu activeaza sub nicio forma pe forum. Se poate vizualiza de catre moderatori asa ceva? Nu neaparat sa posteze, doar daca navigheaza inseamna ca este activ.
Poate ar merita si ceva asemanator celor care nu activeaza sub nicio forma pe forum. Se poate vizualiza de catre moderatori asa ceva? Nu neaparat sa posteze, doar daca navigheaza inseamna ca este activ.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
- Odenie Sergiu
- Membru forum
Daca se vizualizeaza profilul unui membru,la "statisticile ultilizatorului",scrie cand a vizitat ultima oara forumul. :wink: Nu stiu daca e tot asa si in cazul in care intra "invizibil".Am citit mai demult ca sunt persoane care prefera sa intre fara a fi vazuti online.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING
Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Am incercat si eu sa fac lucrul asta cu mult timp in urma :cry:Sandu Toma scrie: Acest mesaj a fost transmis pe PM unui numar de 398 membri care nu si-au completat/actualizat LOCATIA in Profil :
Stimate coleg,
Conform prevederilor REGULAMENTULUI de functionare al Forumui ClubRV (Art.1 lit.g) va rugam sa va completati LOCATIA in profilul utilizatorului.
ATENTIE : Conform ANEXA 1 la REGULAMENT (Art.1 lit.g):
Pe forumul Club RV urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:
- postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Club RV in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama, in cadrul rubricii "Locatie" (gen adrese web, etc). Aceste situatii vor fi discutate fiecare in parte in comitetul director si se va gasi solutia optima de colaborate cu firmele ce doresc sa beneficieze de publicitate prin aceasta metoda.
Va multumim pentru colaborare !
TERMEN DE COMPLETARE/ACTUALIZARE : 15 Februarie 2010, dupa care “user-ul†va primi avertisment si in caz de necompletare/actualizare pana la 28 Februarie 2010 “user-ul†va fi sters.
Fac si pe aceasta cale apel la cei care nu si-au completat/actualizat LOCATIA, sa faca acest lucru in termenul specificat mai sus !
Chiar sunt curios ce iese :wink:
- Sandu Toma
- Membru forum
Pe 25 Ianuarie din totalul de 821 de membri ai forumului, 416 nu aveau trecuta in profil locatia.
Acum din totalul de 833 de membri ai forumului , 371 nu au trecuta in profil locatia.
Deci 45 de "reactii' in 6 zile.
Asta dupa doua randuri de PM-uri si o "somatie publica"
Promit ca ma voi tine de cuvant si la 1 Martie vor fi stersi toti "user-ii" care nu au locatia trecuta in profil sau care incalca regulamentul in ceea ce priveste publicitatea in rubrica LOCATIE.
Acum din totalul de 833 de membri ai forumului , 371 nu au trecuta in profil locatia.
Deci 45 de "reactii' in 6 zile.
Asta dupa doua randuri de PM-uri si o "somatie publica"
Promit ca ma voi tine de cuvant si la 1 Martie vor fi stersi toti "user-ii" care nu au locatia trecuta in profil sau care incalca regulamentul in ceea ce priveste publicitatea in rubrica LOCATIE.
Ca tot avem acum suficienti moderatori,poate se gandeste cineva ca a mai fost o problema mult discutata si controversata pe forum,aceia de a se renunta la la nick-name si fiecare user sa-si treaca numele si prenumele real.Ar fi un lucru de bun simt fata de noi cei multi, care ne-am aliniat la aceasta regula sa dispara sau sa intre in legalitate si urmatorii :FIULPLOII,Maria,Mario,CLA,silvestru,Ririmel,geo 77.Cris,CIRCARUL,Dyonis,xfunnyx,essu,maverick 71,monaco,Adi,Sorin,RTudor,floringi,florinf,Balaci, si mai sunt daca mai cautati la membrii.
Cel mai mult mi-au placut,auziti si voi :fiulploii,XFUNNYX,sau CIRCARUL.
Cred ca aceste nik-name-uri sunt o sfidare la adresa noastra,voi ce credeti ?
Spor la treaba domnilor moderatori !
Cel mai mult mi-au placut,auziti si voi :fiulploii,XFUNNYX,sau CIRCARUL.
Cred ca aceste nik-name-uri sunt o sfidare la adresa noastra,voi ce credeti ?
Spor la treaba domnilor moderatori !
- Odenie Sergiu
- Membru forum
Poate ca nu neaparat sfidare,dar mi se pare ciudat cand cineva citeste acest forum,(si hotareste sa devina membru)vede ca toti(sau ma rog majoritatea celor ce posteaza)au nume nu nick name trecut la ID,ei se inscrie altfel,ori e ignoranta,ori nu le place aceasta transparenta.Poate e in premiera pe forumuri,poate nu.Mie-mi place si parca ma simt astfel ca intr-o familie.E drept ca e si un dezavantaj,in cazul in care o persoana este exclusa de pe forum,nu prea mai are cum sa revina cu alt nume;(adica ar fi mai greu) pe cand cu alt nick,e mai usor,cred.In fine cum suntem de fapt o familie reunita a rulotistilor din Romania(cel putin eu asa consider),ideea transparentei numelui si obligatia de a fi respectata e salutara d.p.d.v al meu cel putin.
L.E.Acuma chiar daca spre ex.parpaneata ar putea fi confundat la inceput cu un nick de noii membrii,daca citesc putin prin istoricul topic-urilor isi vor da seama ca nu e asa (eu mi-am dat seama :? la vremea respectiva).Si sper ca nu se supara,dar eu il vad ca un coleg cu o personalitate mai evidenta,mai nonconformist (din exprimarile de pe forum,ca in realitate n-am avut ocazia)si nu cred ca ar renunta la acest nume pt.a-l scrie integral si cred ca va ramane o exceptie(poate ma insel...);de fapt numele integral se desprinde din postarile scrise de-a lungul timpului.
L.E.Acuma chiar daca spre ex.parpaneata ar putea fi confundat la inceput cu un nick de noii membrii,daca citesc putin prin istoricul topic-urilor isi vor da seama ca nu e asa (eu mi-am dat seama :? la vremea respectiva).Si sper ca nu se supara,dar eu il vad ca un coleg cu o personalitate mai evidenta,mai nonconformist (din exprimarile de pe forum,ca in realitate n-am avut ocazia)si nu cred ca ar renunta la acest nume pt.a-l scrie integral si cred ca va ramane o exceptie(poate ma insel...);de fapt numele integral se desprinde din postarile scrise de-a lungul timpului.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING
Gavriil Stiharul
Gavriil Stiharul
- Sandu Toma
- Membru forum
Au fost "tentative de revenire" sub alt nume, dar Administratorii forumului , la sesizarea membrilor , au depistat IP-uri comune intre cei exclusi si cei nou inscrisi si au fost stersi sau banati.Odenie Sergiu scrie:...E drept ca e si un dezavantaj,in cazul in care o persoana este exclusa de pe forum,nu prea mai are cum sa revina cu alt nume;(adica ar fi mai greu) pe cand cu alt nume,e mai usor,cred...
Cred ca atata timp cat la semnatura apare numele real (cel putin teoretic) eu cred ca nu este o problema ca "user-ul" sa fiu un nickname.