Astăzi este 25 Mar 2023, 04:21

PROPUNERE

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Costica Stoica
Membru forum

Re: PROPUNERE

Mesaj de Costica Stoica » 21 Apr 2009, 23:35

la noi nu iti poti face planuri ca nu stii cum amuncesti
opel astra caravan 2.0dti 04
id:l_lunaticul2005
tel.0723690138

Anghel Cristian

Mesaj de Anghel Cristian » 22 Apr 2009, 08:23

Buna dimineata tuturor . Dupa nebunia de la Ciuta ( imi venea sa ma impusc ) in care am fost stresat o zi si o noapte , dupa care am fugit tot prin zona mai precis fiind seara tarziu am ajuns la campingul din Sarata Monteoru , unde nu s-a mai facut nimic din 1988 , o spelunca imputita, in care am avut parte de "liniste " pana la ora 2.00 cand am sunat la 112 ,si vreau sa spun fara exagerare ca din momentul apelului si pana la sosirea Politie nu au trecut mai mult de 10 minute.Prompt.Rezultatul a fost ca am avut parte de 4 ore de somn linistit pana la ora 6.30 cand a reinceput nebunia.Ca urmare in maximum 15 minute am fugit cat am putut de" repede" toata familia si ne-am instalat tabara in drum spre Urziceni la 500 m de soseaua principala unde am petrecut o zi perfecta ,in sfarsit.CONCLUZIE: cat voi fi rulotist nu-mi voi mai alege decat trasee verificate cu mare atentie.In rest nu spun decat un singur lucru .Suntem o natie de oameni rai, jegosi, needucati ......etc., cu exceptiile de rigoare.Deci de 1 MAI voi fi la mare.! Incepand din acest moment eu personal nu voi mai initia nici o propunere privind iesirile in natura.

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 22 Apr 2009, 08:35

Acum stii de ce am ales Minicampingul Rusu de la Cheia ! :)
Acolo nu vei intalni astfel de situatii! Si posibilitati de petrecere a timpului liber, plimbari si chiar locuri neumblate sunt destule.
Plus de asta exista salonul si bucataria pensiunii la dispozitie, WC si dusuri cu apa calda, spliter CATV in camping, internet Wireless, gratare si siguranta ca daca iti lasi mobilul pe masa din fata rulotei ,tot acolo il vei gasi si a doua zi.
P.S. Nu fac reclama, vreau doar sa fac cunoscuta si aceasta alternativa !
Convingeti-va singuri http://www.cheia.ro
Ultima oară modificat 22 Apr 2009, 09:24 de către Sandu Toma, modificat 1 dată în total.
Orice problema are o rezolvare practica

Dan Iliescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu » 22 Apr 2009, 09:06

Subscriu!
Il recomand din tot sufletul...
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751

Dan Cilan
Membru forum

Mesaj de Dan Cilan » 22 Apr 2009, 10:03

Anghel Cristian scrie:Buna dimineata tuturor . Dupa nebunia de la Ciuta ( imi venea sa ma impusc ) in care am fost stresat o zi si o noapte
Ce nu ti-a placut la Ciuta ?
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520

Anghel Cristian

Mesaj de Anghel Cristian » 22 Apr 2009, 13:42

Muzica data la maxim non stop.! Curse de atv printre copii........totusi nu inteleg "intrebarea" .

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 22 Apr 2009, 14:08

Prieteni,

De la o excursie la alta se învata.Orice calatorie este o experienta de viata spunea un întelept.
Supararea legata de o iesire nereusita din cauza aglomeratiei, va trece.
Vor fi si alte iesiri împreuna.
De regula, membrii aceluiasi grup este bine sa stea cat mai apropiati si sa nu permita accesul strainilor.În acelasi sens , daca este off camping, tabara sa se faca cât mai departe de locurile populate.
Campingul, cu toate inconvenientele sale, are si un avantaj.Grija este a administratorului privind ordinea si linistea locului.Daca administratorul nu stie sa-si atraga clientii îsi pierde afacerea.
Asociatia noastra are menirea de a strânge laolalta numai oameni de buna credinta si educati în spiritul vietii de tabara civilizata.
Este de apreciat efortul celor care au organizat întalnirile si care au afisat însemnele clubului nostru.Pe toti îi asteptam sa devina si membri cotizanti pentru a fi angrenati si în alte activitati specifice.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Dan Cilan
Membru forum

Mesaj de Dan Cilan » 22 Apr 2009, 14:41

Anghel Cristian scrie:Muzica data la maxim non stop.! Curse de atv printre copii........totusi nu inteleg "intrebarea" .
Pur si simplu nu am stiut ce te-a deranjat ! E bine de retinut ca sa nu merg pe-acolo !
P.S. Totusi nu inteleg de ce ai pus cuvantul "intrebarea" intre ghilimele ?
0745634366

Tavi Dragotoiu
Membru forum
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu » 22 Apr 2009, 15:27

Ca sa vin in ajutorul lui Dan, sincer si eu vroiam sa pun aceeasi intrebare, pentru ca nu a povestit nimeni cum a fost si care au fost problemele exact. Cred ca de asta a intrebat Dan, si nu din alt motiv. Daca se poate, cand spuneti ca a fost nebunie sau ca a trebuit sa va mutati dintr-un loc in altul spuneti si de ce, ca sa intelegem si noi si sa nu mai punem "intrebari" si sa se iste asemenea discutii inutile. Multumesc.
Tavi
RO +40745007103

Maneca Claudiu
Membru forum

Mesaj de Maneca Claudiu » 22 Apr 2009, 21:30

Au fost sute de manelisti cu boxe din alea de nunta pe trpied,cu generator,atv-uri si motociclete de teren printre oameni,racnete inumane pana dimineata si asta doar ce am putut vedea de vineri la 18 pana sambata la ora 16.Plus o taxa de 5 ron de masina!!!!pe care am platit-o si am plecat! :idea:
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382

Dan Cilan
Membru forum

Mesaj de Dan Cilan » 22 Apr 2009, 22:40

Pacat , ca v-ati stricat iesirea !
0745634366

Maneca Claudiu
Membru forum

Mesaj de Maneca Claudiu » 22 Apr 2009, 23:14

N-am stricat nimic!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382

Blocat