Astăzi este 30 Mar 2023, 21:49
PROPUNERE
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
PROPUNERE
Oameni buni,propun urmatorul lucru.Sa organizam cat mai rapid ,o intalnire ,cat mai numeroasa, intr-un loc destul de aerisit ( preferabil ar fi undeva pe litoral) impreuna cu copii unde sa organizam si niste concursuri atat pt. adulti ( specific :barbati -femei ) si copii ,gen" ALERGARE IN SAC:SFOARA:....etc. in care tema principala sa fie SCHIMBAREA (valabila daca se poate pt.cat mai multi si cat mai adevarat,mai profund .....) nu stiu ,poate totusi ne trezim din nebunia asta care ne macina existenta zilnica si vom intelege ca viata este destul de scurta si MERITA TRAITA cat mai frumos.Mai mult ,faptul ca putem sa conversam intr-un mediu , sa zic asa , privigeliat noi "astia cu rulote " atat prin intalnirile pe care le vom avea cat si prin internet ,cred ca suntem " obligati" fata de noi ,dar mai ales fata de copii nostrii sa incercam aceasta SCHIMBARE........Sincer doresc acest lucru.Astept parerile voastre .Va doresc la toti o zi buna si un sfarsit de saptamana excelent.
- Tavi Dragotoiu
- Membru forum
- Oras: Timisoara
- Data nasterii: 02 Apr 1975
-
- Membru forum
Re: PROPUNERE
Daca primesc permisul ma bag si eu!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
-
- Membru forum
Pentru ALERGARE IN SAC am si eu permisul suspendat, dar ma bag oricum :wink:
Felicitari pentru initiativa :!:
Felicitari pentru initiativa :!:
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
- Daniel Mihai
- Membru forum
o propunere interesanta...1 mai pe litoral suna bine..dar daca sunt si alte propuneri...important este sa ne "adunam"..si nu ca sa avem de unde sa ne scadem..:)
Tucson si ...Adria Optima ...
Tel: 0727.772.444
"Acta non verba!"
Tel: 0727.772.444
"Acta non verba!"
Subiectul se muta la "Programul Activitatilor CLUBRV-RO in anul 2009"
- Doru Stoicescu
- Membru forum
Merg oricum la mare de 1Mai...
dovada...
http://www.youtube.com/watch?v=DpbzJj_SB6E
Ne intalnim acolo.
Oricum toate camping-urile deschid de 1 mai.
Amatori sa fie...
dovada...
http://www.youtube.com/watch?v=DpbzJj_SB6E
Ne intalnim acolo.
Oricum toate camping-urile deschid de 1 mai.
Amatori sa fie...
- Nicolae Nasalciuc
- Membru forum
- Oras: Orhei
- Data nasterii: 09 Apr 1963
Mergem la mare de 1 mai :!: ....sa nu uit sa-mi eau SACII DE ALERGAT :D
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
- Petre Florin Marius
- Membru forum
Am in plan o iesire de 1 Mai la Mare. Deocamdata este prea devreme sa ma inscriu pentru ca nu stiu inca cum voi fii de serviciu.
Megane II+ KIP de Luxe
Megane II+ KIP de Luxe
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Ma gandeam totusi sa ne vedem mai inainte de 1 MAI.,dar daca nu se poate putem lua ca reper si aceasta data . Sa ne vedem cu bine....... :P
-
- Membru asociat
-
- Membru forum
Am luat testarea, asa ca in mod normal ar trebui sa primesc permisul pana atunci. Unde ati gandit sa mergem? Off camping nu prea ma tenteaza dar daca majoritatea decide asa, sunt deacord.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450