Astăzi este 25 Mar 2023, 04:16
Tot eu!
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Re: Tot eu!
Pariez ca va avea 1258 pana la ban !
Domnu' Parpaneata , va rog sa va completati locatia ( conform regulamentului ) in Panoul utilizatorului , rubrica Profil !
Salut ! Te rog sa citesti cu atentie regulamentul forum-ului si sa ti-l insusesti,si te rog sa intri la panoul utilizatorului/profil/ si sa-ti completezi datele personale,orasul din care esti,ce rv ai etc. :lol: :lol: :lol:
GLUMA ZILEI :Ma uit pe prima pagina,jos in bara la statistici si vad - Cel mai nou membru Parpaneata.Sa mor de ras nu alta,auzi cel mai nou membru.Buna asta
Bine ai revenit Sergiu !!!
GLUMA ZILEI :Ma uit pe prima pagina,jos in bara la statistici si vad - Cel mai nou membru Parpaneata.Sa mor de ras nu alta,auzi cel mai nou membru.Buna asta
Bine ai revenit Sergiu !!!
Se pare ca am postat in acelasi timp cu Dan.Sa sti ca nu ti-am furat ideia,nu am tras cu ochiul.Cum se spune : gand la gand,ce sa-i faci coincidenta. :lol:
Imi complectez in timp draga Dan Cilan. Rabdare si bunavointa! Sunt nou! :D Doar fun al rulotismului. Ca sa par....aiurea...sa va zic "Bine v-am gasit?" :D
Se zice bine v-am RE-gasit ! :D
Dane eu nu stau prea bine cu matematica si ma gandeam daca Sergiu in 15 min. de cand a intrat pe forum are deja 10 post-uri,in cat timp va avunge la 1258,cate spuneai tu ? O zi, poate doua sau trei. :lol: :lol: :lol:
Simplu : 10 mesaje in 15 min. = 40 pe ora = 960 pe zi , deci raspunsul este 1258 posturi in 1,31 zile ! :D
-
- Membru forum
- Oras: BUCURESTI
- Data nasterii: 27 Iul 1981
Domnilor...va rog mai buni un pic, suntem in post...atat rautate nu am vazut..este nou membru aveti rabdare ...2000 de mesaje <ultimul strigat>. :oops: :mrgreen:
Ultima oară modificat 05 Mar 2009, 00:17 de către Ramona Vieru, modificat 1 dată în total.
vieruramonacarmen@yahoo.com
Fam.Vieru:0722737481
P.S.Traiasca albinele care ne polenizeaza florile.
Eram lider la mesaje,nu? Nu-i concurs? :D Hai sa facem o chestie noua. Sa nu mai scriem atat de mult la..."Bine v-am gasit!"-"Bun venit!" si sa scriem mult mai mult la poze,iesiri,experiente,intamplari si alte alea. Hai sa povestim despre fiecare iesire,oriunde ar fi ea,cu explicatii amanuntite chiar,cu poze cat mai multe si mai explicite si sa vedeti ca va fi bine. Fara laude excesive....in sensul ca aia s-au distrat mai bine decat ailalti si alte asemenea tampenii de frustrati. E mai bine si....o sa fie bine.Cred eu.
-
- Membru forum
- Oras: BUCURESTI
- Data nasterii: 27 Iul 1981
da
Ultima oară modificat 05 Mar 2009, 00:19 de către Ramona Vieru, modificat 1 dată în total.
vieruramonacarmen@yahoo.com