Astăzi este 30 Mar 2023, 21:06

Mini concediu de PASTI 17-21 Aprilie la LEPSA

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
Dimitriu Adrian
Membru forum

Re: Mini concediu de PASTI 17-21 Aprilie la LEPSA

Mesaj de Dimitriu Adrian » 08 Apr 2009, 14:47

pentru restul exista deja varianta ciolanul ,drum numa asfaltat si petrecerea sarbatorilor de paste in vecinantatea manastirii respective judetul buzau....
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+... 0745384804 galati

mihai ionita
Membru forum

Mesaj de mihai ionita » 10 Apr 2009, 20:23

salutare...care mai e lista cu cei care vor veni li greshu??? noi suntem 4 din galati, cu o laguna si un megan, o rulota cu 4 locuri, plus un pui bull terrier care sa ne pazeasca si sa ne distreze :P

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 10 Apr 2009, 20:30

Orice problema are o rezolvare practica

comarnicianu ioana
Membru forum

Mesaj de comarnicianu ioana » 12 Apr 2009, 22:36

Am fi vrut sa mergem impreuna cu voi de Pasti,la Lepsa.Din motive obiective nu mai putem da curs acestei invitatii.O sa mergem impreuna cu prietenii nostri la Valea Doftanei,acolo am petrecut de cativa ani sarbatorile Pascale si ne-am simtit minunat.Daca sunt doritori care vor sa petreaca impreuna cu noi ii asteptam cu drag.La multi ani tuturor celor care poarta nume de floare!Azi ne-am intors de la Cheia c-am dezamagiti,oamenii nu au grija de locurile pe unde trec si peisajul lasat in urma e dezolant,gunoaie peste tot .Pacat!E atat de frumoasa tara noastra,din pacate sunt multi care nu tin cont de asta si nepasatori trec mai departe,lasand in urma mizerie si ..................ma bucur ca nu am intalnit printre rulotisti oameni nepasatori !Paste fericit celor care sunt catolici!Numai bine!

GETULIN
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 07 Oct 1981

Mesaj de GETULIN » 13 Apr 2009, 16:28

Discutiile si inscrierea pentru Lepsa sa transferat in topicul cel nou (( S-O LUAM DE LA CAPAT)))
Ion Getulin

TOYOTA HILUX
Hobby Excelsior UFE 540 2007

Blocat