Astăzi este 25 Mar 2023, 03:08
Mini concediu de PASTI 17-21 Aprilie la LEPSA
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Daniel Mihai
- Membru forum
Re: Mini concediu de PASTI 17-21 Aprilie la LEPSA
bine spus Adriane...rabdarea este cuvantul cheie..deci sa ne vedem sanatosi acolo...
Tucson si ...Adria Optima ...
Tel: 0727.772.444
"Acta non verba!"
Tel: 0727.772.444
"Acta non verba!"
-
- Membru forum
De ce nu vreti sa recunoasate-ti ca nu merita efortul sa distrugem rulotele sa mergem la Lepsa?Imi pare rau ca isi pun problema persoane care nu au calcat in viata lor pe traseul respectiv considerandu-ma off topic.
Cine vrea sa para mai destept isi arata prostia.
- Catalin Popescu
- Membru forum
Buna ziua,
din motive obiective...ma retrag!
multumesc
din motive obiective...ma retrag!
multumesc
Hilux Vigo + Knaus 500
- Maneca Claudiu
- Membru forum
Salut!Din motive de NE-masochism,cu mare regret ma retrag!...Spre Ciuta!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
-
- Membru forum
Singurul impediment,in ce ne priveste pe mine si "garnitura" mea, este drumul care am inteles ca ar da batai de cap! :? Daca ar fi existat o alta varianta de traseu pt Lepsa, sigur nu as fi stat pe ganduri, mai ales ca, din povestea reprodusa pe forum despre atmosfera de anul trecut, am inteles ca a fost fain. Mi-ar fi placut sa va cunosc "face to face" si sa ne distram... Dar, cine stie, poate ne intalnim la Ciuta sau in alt loc. Daca nu, altadata! :)
PEUGEOT 307 SW
KNAUS 550
KNAUS 550
-
- Membru forum
mai baieti daca va sperie drumul ar trebui sa o faca doar in cazul in care voi sunteti ma-sochisti si mergeti pe o portiune mai dificila de 40 de km fara sa tineti cont de ea, e foarte simplu, un 20 -30 la ora maxim asigura un parcurs constant si fara mari dureri de cap doar ceva frane si reduceri la pietris dar dupa primele portiuni va acomodati,IN FINE NU VREA SA SE CONSIDERE NIMENI JIGNIT SAU OFENSAT SI IMI CER EU SCUZE PENTRU CEI CARE SE RETRAG ,ASTA E ,O SA VEDEM CUM E, DOAR MAI E PUTIN:))))OPTIMISMUL E O CONDITIE OBLIGATORIE indiferent in ce directie alegem sa plecam:))nu?
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+... 0745384804 galati
-
- Membru forum
tin sa ii felicit si sa le admir starea de spirit pe care o recomand la multi altii...:)))si mai recomand si la noi restu cate un tractor ca cel din imagine bun calut de tras fata de martoaga mea cu urechi lungi logan:)Fabian Karoly scrie:Drumul a fost o placere :) iar intalnirea la fel.by Dimitriu Adrian on Mon Apr 06, 2009 9:19 pm
[aviz celor care vor pe youtube filmuletul de anul trecut cu echipajul cu nisan si rulota venit tocmai din ojdula partea cealalalta,deci se poate ei se sa planga ]......
Ca sa va mai vina cheful se poate revedea atmosfera de Lepsa:
http://www.youtube.com/watch?v=gEQXHVbAOFk
- GETULIN
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 07 Oct 1981
conditi mai rele de 10-12 km ca la PLAIU FOII si VALEA VALSANULUI si multe trasee asemanatoare cu siguranta nu sunt in drumul catre Lepsa ma duc acolo de 13 ani de pasti in zona
Ion Getulin
TOYOTA HILUX
Hobby Excelsior UFE 540 2007
TOYOTA HILUX
- Catalin Popescu
- Membru forum
Buna ziua la toata lumea
"IMI CER EU SCUZE PENTRU CEI CARE SE RETRAG ,ASTA E ,O SA VEDEM CUM E, DOAR MAI E PUTIN:" nu vad de ce trebuie sa-mi cer scuze,cu atat mai mult nu trebuie sa-si ceara nimeni scuze in numele meu,iar in ce priveste abordarea "mai baieti" mi se pare cam mult pt. o persoana cu care n-ai discutat nici macar virtual...
O zi buna la toata lumea si va doresc o excursie minunata la Lepsa.
"IMI CER EU SCUZE PENTRU CEI CARE SE RETRAG ,ASTA E ,O SA VEDEM CUM E, DOAR MAI E PUTIN:" nu vad de ce trebuie sa-mi cer scuze,cu atat mai mult nu trebuie sa-si ceara nimeni scuze in numele meu,iar in ce priveste abordarea "mai baieti" mi se pare cam mult pt. o persoana cu care n-ai discutat nici macar virtual...
O zi buna la toata lumea si va doresc o excursie minunata la Lepsa.
Hilux Vigo + Knaus 500
- Panait Valentin
- Membru asociat
- Oras: Fetesti
- Data nasterii: 22 Dec 1969
Buna ziua tuturor,este pentru prima data cind iesim cu rulota (14ani am fost cu cortul) si asteptam cu nerabdare sa ne intilnim la LEPSA.In privinta drumului,desi nu sunt din zona ,il cunosc bine (doi ani am transportat lemne cu TIR-ul,cite 40t),si din punctul meu de vedere,conducind cu prudenta pe portiunea mai denivelata o sa ajungem sinbata la barajul de la GRESU. Vint din spate tuturor celor ce vor pleca cu rulota intr-o locatie sau alta de PASTE!
P.S. Multumim d-lui Getulin pentru invitatii :wink:
P.S. Multumim d-lui Getulin pentru invitatii :wink:
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
- GETULIN
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 07 Oct 1981
Daca va mai amintiti cu am facut invitatia, ea a fost in felul urmator: (((( Eu in perioada amintita voi merge la Lepsa in zona baraj Gresu judetul Vrancea )))))) nici nu se pune problema de a schimba locatia.Daca sunt doritori ii astep cu un foc de tabara daca nu ,un PASTE FERICIT!
Ion Getulin
TOYOTA HILUX
TOYOTA HILUX
-
- Membru forum
"dragii mei prieteni rulotisti,domnilor,doamnelor si mici prichindei...."cu scuzele de rigoare pentru adresarea gresita din antetul postului de mai sus:)))))))))))))sper ca asa sa fie ok si sa nu iau pe nimeni din greseala de sireturi fara al cunoaste personal desi am considerat gresit ,recunosc , ca toti cei care trag dupa ei o rulota ca si mine si au placerea asat imi sunt prieteni sau ca fratii ,acum am placerea deosibita sa descopar printre ei si anumiti si stimati domni pe care mi-ar face deosebita onoare sa ii cunosc personal cu prima ocazie in mijlocul naturii cu ocazia intrunirilor rulotistilor sau mai drag cum spune domnul Ghetulin la gura focului...sper sa nu fiu inteles gresit si sa fie luata ca o gluma paranteza si nu in serios ca sunt destule tensiuni pe tema asta cu lepsa si incercam sa destind atmosfera...Dimitriu Adrian scrie:mai baieti daca va sperie drumul ar trebui sa o faca doar in cazul in care voi sunteti ma-sochisti si mergeti pe o portiune mai dificila de 40 de km fara sa tineti cont de ea, e foarte simplu, un 20 -30 la ora maxim asigura un parcurs constant si fara mari dureri de cap doar ceva frane si reduceri la pietris dar dupa primele portiuni va acomodati,IN FINE NU VREA SA SE CONSIDERE NIMENI JIGNIT SAU OFENSAT SI IMI CER EU SCUZE PENTRU CEI CARE SE RETRAG ,ASTA E ,O SA VEDEM CUM E, DOAR MAI E PUTIN:))))OPTIMISMUL E O CONDITIE OBLIGATORIE indiferent in ce directie alegem sa plecam:))nu?