Astăzi este 25 Mar 2023, 03:08

Mini concediu de PASTI 17-21 Aprilie la LEPSA

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
Daniel Mihai
Membru forum

Re: Mini concediu de PASTI 17-21 Aprilie la LEPSA

Mesaj de Daniel Mihai » 07 Apr 2009, 06:39

bine spus Adriane...rabdarea este cuvantul cheie..deci sa ne vedem sanatosi acolo...
Tucson si ...Adria Optima ...

Tel: 0727.772.444

"Acta non verba!"

Radu Vasile
Membru forum

Mesaj de Radu Vasile » 07 Apr 2009, 16:04

De ce nu vreti sa recunoasate-ti ca nu merita efortul sa distrugem rulotele sa mergem la Lepsa?Imi pare rau ca isi pun problema persoane care nu au calcat in viata lor pe traseul respectiv considerandu-ma off topic.
Cine vrea sa para mai destept isi arata prostia.

Catalin Popescu
Membru forum

Mesaj de Catalin Popescu » 07 Apr 2009, 16:11

Buna ziua,
din motive obiective...ma retrag!

multumesc
Hilux Vigo + Knaus 500

Maneca Claudiu
Membru forum

Mesaj de Maneca Claudiu » 07 Apr 2009, 20:17

Salut!Din motive de NE-masochism,cu mare regret ma retrag!...Spre Ciuta!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382

CRISTIAN ZABAVA
Membru forum

Mesaj de CRISTIAN ZABAVA » 07 Apr 2009, 22:14

Singurul impediment,in ce ne priveste pe mine si "garnitura" mea, este drumul care am inteles ca ar da batai de cap! :? Daca ar fi existat o alta varianta de traseu pt Lepsa, sigur nu as fi stat pe ganduri, mai ales ca, din povestea reprodusa pe forum despre atmosfera de anul trecut, am inteles ca a fost fain. Mi-ar fi placut sa va cunosc "face to face" si sa ne distram... Dar, cine stie, poate ne intalnim la Ciuta sau in alt loc. Daca nu, altadata! :)
PEUGEOT 307 SW
KNAUS 550

Dimitriu Adrian
Membru forum

Mesaj de Dimitriu Adrian » 08 Apr 2009, 08:43

mai baieti daca va sperie drumul ar trebui sa o faca doar in cazul in care voi sunteti ma-sochisti si mergeti pe o portiune mai dificila de 40 de km fara sa tineti cont de ea, e foarte simplu, un 20 -30 la ora maxim asigura un parcurs constant si fara mari dureri de cap doar ceva frane si reduceri la pietris dar dupa primele portiuni va acomodati,IN FINE NU VREA SA SE CONSIDERE NIMENI JIGNIT SAU OFENSAT SI IMI CER EU SCUZE PENTRU CEI CARE SE RETRAG ,ASTA E ,O SA VEDEM CUM E, DOAR MAI E PUTIN:))))OPTIMISMUL E O CONDITIE OBLIGATORIE indiferent in ce directie alegem sa plecam:))nu?
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+... 0745384804 galati

Dimitriu Adrian
Membru forum

Mesaj de Dimitriu Adrian » 08 Apr 2009, 08:46

Fabian Karoly scrie:
by Dimitriu Adrian on Mon Apr 06, 2009 9:19 pm
[aviz celor care vor pe youtube filmuletul de anul trecut cu echipajul cu nisan si rulota venit tocmai din ojdula partea cealalalta,deci se poate ei se sa planga ]......
Drumul a fost o placere :) iar intalnirea la fel.
Ca sa va mai vina cheful se poate revedea atmosfera de Lepsa:

http://www.youtube.com/watch?v=gEQXHVbAOFk
tin sa ii felicit si sa le admir starea de spirit pe care o recomand la multi altii...:)))si mai recomand si la noi restu cate un tractor ca cel din imagine bun calut de tras fata de martoaga mea cu urechi lungi logan:)

GETULIN
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 07 Oct 1981

Mesaj de GETULIN » 08 Apr 2009, 09:13

conditi mai rele de 10-12 km ca la PLAIU FOII si VALEA VALSANULUI si multe trasee asemanatoare cu siguranta nu sunt in drumul catre Lepsa ma duc acolo de 13 ani de pasti in zona
Ion Getulin

TOYOTA HILUX
Hobby Excelsior UFE 540 2007

Catalin Popescu
Membru forum

Mesaj de Catalin Popescu » 08 Apr 2009, 10:17

Buna ziua la toata lumea
"IMI CER EU SCUZE PENTRU CEI CARE SE RETRAG ,ASTA E ,O SA VEDEM CUM E, DOAR MAI E PUTIN:" nu vad de ce trebuie sa-mi cer scuze,cu atat mai mult nu trebuie sa-si ceara nimeni scuze in numele meu,iar in ce priveste abordarea "mai baieti" mi se pare cam mult pt. o persoana cu care n-ai discutat nici macar virtual...
O zi buna la toata lumea si va doresc o excursie minunata la Lepsa.
Hilux Vigo + Knaus 500

Panait Valentin
Membru asociat
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin » 08 Apr 2009, 14:06

Buna ziua tuturor,este pentru prima data cind iesim cu rulota (14ani am fost cu cortul) si asteptam cu nerabdare sa ne intilnim la LEPSA.In privinta drumului,desi nu sunt din zona ,il cunosc bine (doi ani am transportat lemne cu TIR-ul,cite 40t),si din punctul meu de vedere,conducind cu prudenta pe portiunea mai denivelata o sa ajungem sinbata la barajul de la GRESU. Vint din spate tuturor celor ce vor pleca cu rulota intr-o locatie sau alta de PASTE!
P.S. Multumim d-lui Getulin pentru invitatii :wink:
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG

GETULIN
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 07 Oct 1981

Mesaj de GETULIN » 08 Apr 2009, 14:41

Daca va mai amintiti cu am facut invitatia, ea a fost in felul urmator: (((( Eu in perioada amintita voi merge la Lepsa in zona baraj Gresu judetul Vrancea )))))) nici nu se pune problema de a schimba locatia.Daca sunt doritori ii astep cu un foc de tabara daca nu ,un PASTE FERICIT!
Ion Getulin

TOYOTA HILUX
Hobby Excelsior UFE 540 2007

Dimitriu Adrian
Membru forum

Mesaj de Dimitriu Adrian » 08 Apr 2009, 14:45

Dimitriu Adrian scrie:mai baieti daca va sperie drumul ar trebui sa o faca doar in cazul in care voi sunteti ma-sochisti si mergeti pe o portiune mai dificila de 40 de km fara sa tineti cont de ea, e foarte simplu, un 20 -30 la ora maxim asigura un parcurs constant si fara mari dureri de cap doar ceva frane si reduceri la pietris dar dupa primele portiuni va acomodati,IN FINE NU VREA SA SE CONSIDERE NIMENI JIGNIT SAU OFENSAT SI IMI CER EU SCUZE PENTRU CEI CARE SE RETRAG ,ASTA E ,O SA VEDEM CUM E, DOAR MAI E PUTIN:))))OPTIMISMUL E O CONDITIE OBLIGATORIE indiferent in ce directie alegem sa plecam:))nu?
"dragii mei prieteni rulotisti,domnilor,doamnelor si mici prichindei...."cu scuzele de rigoare pentru adresarea gresita din antetul postului de mai sus:)))))))))))))sper ca asa sa fie ok si sa nu iau pe nimeni din greseala de sireturi fara al cunoaste personal desi am considerat gresit ,recunosc , ca toti cei care trag dupa ei o rulota ca si mine si au placerea asat imi sunt prieteni sau ca fratii ,acum am placerea deosibita sa descopar printre ei si anumiti si stimati domni pe care mi-ar face deosebita onoare sa ii cunosc personal cu prima ocazie in mijlocul naturii cu ocazia intrunirilor rulotistilor sau mai drag cum spune domnul Ghetulin la gura focului...sper sa nu fiu inteles gresit si sa fie luata ca o gluma paranteza si nu in serios ca sunt destule tensiuni pe tema asta cu lepsa si incercam sa destind atmosfera...

Blocat