Astăzi este 30 Mar 2023, 19:57

Mini concediu de PASTI 17-21 Aprilie la LEPSA

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
Petrescu Eugen
Membru forum

Re: Mini concediu de PASTI 17-21 Aprilie la LEPSA

Mesaj de Petrescu Eugen » 05 Apr 2009, 23:01

Nu cred ca trebuie sa renuntati asa usor în urma unor informatii alarmiste.
Nu stiu unde unde este dl. vilcu (locatia mi se pare o prima conditie pentru logare)!
Eu stiu din surse sigure ca drumul este modernizat cel putin pâna la Valea Sarii (intersectia cu derivatie spre Naruja), continuându-se spre Lepsa (nu stiu exact pâna unde e modernizat pentru ca "sursa" mea facea stânga la Valea Sarii spre Naruja). Sunt nerezolvate podurile de pe traseul deja modernizat pentru ca necesita lucrari de mai mare anvergura si, deci, de durata.
La cât drum forestier batem noi pentru o locatie cât mai naturala si ozonata nu vad de ce ne-am teme de 25-30 km asfalt deteriorat!
Mergeti fratilor unde v-ati propus! Parerea mea! :lol:
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius

Daniel Mihai
Membru forum

Mesaj de Daniel Mihai » 05 Apr 2009, 23:19

o parere foarte buna ...parerea mea...
Tucson si ...Adria Optima ...

Tel: 0727.772.444

"Acta non verba!"

vilcu gheorghe sorin
Membru forum

Mesaj de vilcu gheorghe sorin » 05 Apr 2009, 23:22

eu sunt din tecuci,
am spus ca nu vreau sa intorc pe nimeni din drum ,am dat o informatie
si drum rau e aprox 40 de km

Radu Vasile
Membru forum

Mesaj de Radu Vasile » 06 Apr 2009, 13:07

La ce locatie alternativa v-ati gandit, pentru ca imi este clar ca drumul Vidra-Lepsa este impracticabil?
Cine vrea sa para mai destept isi arata prostia.

GETULIN
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 07 Oct 1981

Mesaj de GETULIN » 06 Apr 2009, 14:18

Lepsa este o locatie in vrancea daca doriti sa veniti sunteti bine veniti,daca va sperie drumul alegetiva o alta locatie, va multumesc dar va rog sa nu fiti off toping
Ion Getulin

TOYOTA HILUX
Hobby Excelsior UFE 540 2007

GETULIN
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 07 Oct 1981

Mesaj de GETULIN » 06 Apr 2009, 17:30

Cei care doresc sa petreaca pastele la un foc de tabara langa baraju de la Gresu sunt :
1. Ion Getulin.
2. 4 echipaje cu cortu.(Getulin)
3. Daniel Mihai.
4. Florin Drumea
5. Catalin Popescu.
6. Iulian Ilascu
7. Adrian Dumitru
8.Catalin Tutu
9.Cristian Zabava
10.Cristian Stan
11.Dan Zorila
12.Viorel Comarniceanu
13.Virgil Boglea
14.Emanuel Rotaru
15.Cristi Iacob
16.Maruntis Constantin
17.Mihai Ionita
18.Claudiu Maneca
19.Ciprian Marin
astept si alti participanti Gresu.
Ion Getulin

TOYOTA HILUX
Hobby Excelsior UFE 540 2007

Petre Florin Marius
Membru forum

Mesaj de Petre Florin Marius » 06 Apr 2009, 20:33

Colegul Drumea are dreptate,daca este cineva din zona si are experienta tractarii rulotei sa faca o inspectie dapa poate si sa ne comunice.
Petre Florin Marius
Megane II+ KIP de Luxe(0728628909)
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.

Maneca Claudiu
Membru forum

Mesaj de Maneca Claudiu » 06 Apr 2009, 20:42

Ce inspectie sa mai faca?Nu a fost colegul din Tecuci care stie ce inseamna drum ptr rulota? 40km? ENORM!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382

Dimitriu Adrian
Membru forum

Mesaj de Dimitriu Adrian » 06 Apr 2009, 22:19

dau si eu cu parerea de imi e permis.....A NU SE TINE CONT DE OPINIA MEA PERSONALA ,NU VREAU SA IMI IAU INJURATURI LA FATA LOCULUI DE CEI CARE OR SA MA GASEASCA ACOLO:))))))Acuma lasand gluma la o parte,am fost sambata cu motocicleta pe la galati -panciu-soveja-lepsa-focsani galati,vin cu informatii proaspete ,pina la pod vidra e ok ca in palma cu exceptia iesirii din focsani+podul respectiv de dupa peco inainte de bolotesti ,apoi de la vidra -tulnici lepsa-gresu....sunt intradevar lucrari dar nu de netrecut eu o sa incerc sa rezerv mai mult timp portiunii respective ,sa am rabdare si sa fiu odihnit si ascut pinioanele de 1-a si a 2-a la logan:))) in rest e ok ;sunt mici valuri de piatra de 2-3 metri la distante de 500-800m intre ele si cum se stie de la tulnici pe linga faptul ca pina la lepsa sunt dale de beton pe alocuri mai sunt si sparte au gropi si se injura:)))iar la lepsa inainte de pastravarie e o portiune de vreo 500 de metri numa de gropi +drumul pina la gresu mai greu din aceleasi motive dar CU TOate AStea nu cred ca nu e de trecut pentru cine are rabdare si timp ci doar sporeste satisfactia la locul faptei si mareste numarul povestilor la focul de tabara prilej pentru cinstit:))asa ca [doar nu recomand ca prima iesire ]pentru cei initiati cred ca stiu toti sa pacaleasca portiunea cu viteza mica ceva pneuri mai lasate la rulota si masina,repartizarea greutatii pe tota suprafata cxa sa se distribuie egal greutatea pe osii si ancorarea bagajelor in rulota bine sa nu se amestece intre ele:)))e o proba in care timpul si rabdarea ca si suspensia sunt puse la mar eincercarea dar astea toate fac locatia mai speciala si deosebita[aviz celor care vor pe youtube filmuletul de anul trecut cu echipajul cu nisan si rulota venit tocmai din ojdula partea cealalalta,deci se poate ei se sa planga ]......asa ca ce mai ne vedem acolo[pentru cunoscatori ca sa demonstrez ca totul e posibil doar asa in treacat daca ati auzit de suzuki hayabusa=sa stiti ca a facut traversarea lepsa -soveja inclusiv prin apa si nu a patit nik....asa ca se poate]http://motociclism.ingalati.net/viewtop ... 286#p12286cam asta e doar parerea mea a nu se tine cont de ea repet daca veniti noaptea, de departe si sunteti obositi ,grabiti sau nu aveti timp si dispozitia necesara pentru a nu va enerva pe portiune respectiva sau daca e prima iesire mergeti in compania cuiva care a mai mers cu rulota, adaptati viteza si reduceti de cite ori e nevoie asa sigur toate elementele de suspensie si articulatie vor scaPA INTREGI:)IAR PLACERE DE LA CAPATUL DRUMULUI VA FI MAI MARE SI DISTRACTIA GARANTAT,IN FOND IN VIATA NIMIC NU E USOR SI MULTI DIN NOI CAUTAM SA NE ZBATEM MAI MULT PENTRU CE OBTINEM ASA ORICE LUCRU CIT DE MIC CASTIGA VALOARE MARE:))DRUM BUN SI CAT MAI USOR
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+... 0745384804 galati

Dimitriu Adrian
Membru forum

Mesaj de Dimitriu Adrian » 06 Apr 2009, 22:23

Dimitriu Adrian
Membru forum

Mesaj de Dimitriu Adrian » 06 Apr 2009, 22:27

AM UITAT SA SPUN CA ANUL TRECUT TOT pt. cei care stiu am fost la plaiul foii, 12 km de la zarnesti[brasov]drum pietruit si in afara de 2 suruburi desfiletate de la frigider:)))nu am avut mare lucru era ,prima tura cu rulota la munte am urcat pe prahova coborat pe oituz.....desi vidra gresu are si portiuni bune sa zic asa fata de 12 km numa praf si pietris+gropi desi e mai lung aici sunt si umbre de asfalt:)))

Fabian Karoly
Membru forum

Mesaj de Fabian Karoly » 06 Apr 2009, 23:05

by Dimitriu Adrian on Mon Apr 06, 2009 9:19 pm
[aviz celor care vor pe youtube filmuletul de anul trecut cu echipajul cu nisan si rulota venit tocmai din ojdula partea cealalalta,deci se poate ei se sa planga ]......
Drumul a fost o placere :) iar intalnirea la fel.
Ca sa va mai vina cheful se poate revedea atmosfera de Lepsa:

http://www.youtube.com/watch?v=gEQXHVbAOFk

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2

Blocat