Astăzi este 25 Mar 2023, 04:02
Mini concediu de PASTI 17-21 Aprilie la LEPSA
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Daniel Mihai
- Membru forum
Re: Mini concediu de PASTI 17-21 Aprilie la LEPSA
NU RENUNTATI..intr-adevar este o portiune mai proasta a drumului ..dar nu atat de rea sa se intample ceva cu masina..(asta daca nu cumva circulati cu o viteza prea mare neadaptata conditiilor)
eu unul abia astept sa cunosc cat mai multi membrii ai clubului..si ar fi pacat ca starea drumului(o portiune)..sa fie un impediment..
drumurile in Romania in general sunt proaste...asa ca SA NE VEDEM SANATOSI ACOLO...
mult noroc si vant din spate..
eu unul abia astept sa cunosc cat mai multi membrii ai clubului..si ar fi pacat ca starea drumului(o portiune)..sa fie un impediment..
drumurile in Romania in general sunt proaste...asa ca SA NE VEDEM SANATOSI ACOLO...
mult noroc si vant din spate..
Tucson si ...Adria Optima ...
Tel: 0727.772.444
"Acta non verba!"
"Acta non verba!"
Se merge pe drumul Focsani-Vidra-Gresu care e asfaltat recent. Intradevar Soveja-Lepsa este distrs.
-
- Membru forum
Salut.As dori sa ma inscriu si eu la intalnire ,in perioada 18-20.04.
Octavia 2 1,9tdi+Chateau Chiara
- Daniel Mihai
- Membru forum
getulinion scrie:Cei care doresc sa petreaca pastele la un foc de tabara langa baraju de la Gresu sunt :
1. Ion Getulin.
2. 3 echipaje cu cortu.(Getulin)
3. Daniel Mihai.
4. Florin Drumea
5. Catalin Popescu.
6. Iulian Ilascu
7. Adrian Dumitru
8.Catalin Tutu
9.Cristian Zabava
10.Cristian Calin
11.Cristian Stan
12.Dan Zorila
13.Viorel Comarniceanu
14.Virgil Boglea
15.Emanuel Rotaru
16.Cristi Iacob
17.Maruntis Constantin
Tucson si ...Adria Optima ...
"Acta non verba!"
"Acta non verba!"
-
- Membru forum
sunt din galati, membru nou si am rulota de un an. doresc sa petrec si eu sarbatorile pascale in cadrul propus pe forum, fiind prima experienta de acest fel. Mai doresc sa stiu daca mai sunt galateni in aceasta gasca si respectiv daca vor veni si ei la intrunire. anul trecut am efectuat cateva deplasari/campari la navodari, vatra dornei si potoci/neam dar consider ca mai am multe de invatat despre rulota si ceea ce inseamna "rulotist". pentru contact 0766719993 si poate o punem de o "celula" locala ))
- Maneca Claudiu
- Membru forum
Mergem si noi!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
- Maneca Claudiu
- Membru forum
Pe noi nu ne treceti pe lista? Speram,ptr. a incepe rulotismul cu dreptul,ca drumul e asa cum spun optimistii.Ne vedem acolo!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
- Marin ciprian
- Membru forum
salutari la rulotisti, sunt pufan in club si tare am vrea sa venim cu voi la lepsa la focul de tabara si toate cele . ne primiti chiar daca suntem noi pe forum? nu am inca generator dar cred ca ne descurcam doar cu bateria. 2 adulti( 60 ani inpreuna )+ un dethleffs +una buc ford galaxy 1,9 tdi.
:lol:
:lol:
mercedes 124 +swift corniche.
-
- Membru forum
stimati rulotisti!
acum 5 min m-am intors de la lepsa ,DEZASTRU!!!!!!!!!!! nu vreau sa dezamagesc pe nimeni stiu ca acesta iesire e programata de mult ,dar e o problema,ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!
PINA LA VIDRA DRUMUL E SUPER DE ACOLO INSA :!: E ASA DE RAU DRUMUL INCIT E POSIBIL SA AJUNGETI LA DESTINATIE DOAR CU PROTAPUL ,DACA NU MA CREDETI INFORMATI-VA ,SE FAC LUCRARI DE REABILITARE A SOSELEI SI DRUMUL E PLIN DE GROPI SI DENIVELARI , PE ALOCURI SE CIRCULA PE O SINGURA BANDA CARE E SI EA INTR-O STARE DEPLORABILA .
NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI INCERC DOAR SA VA FIU CAT DE CAT DE AJUTOR ,INTENTIA MEA A FOST DE A MERGE CU RULOTA DAR M-AM DESCURAJAT ,CAUT ALTA DESTINATIE :arrow:
acum 5 min m-am intors de la lepsa ,DEZASTRU!!!!!!!!!!! nu vreau sa dezamagesc pe nimeni stiu ca acesta iesire e programata de mult ,dar e o problema,ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!
PINA LA VIDRA DRUMUL E SUPER DE ACOLO INSA :!: E ASA DE RAU DRUMUL INCIT E POSIBIL SA AJUNGETI LA DESTINATIE DOAR CU PROTAPUL ,DACA NU MA CREDETI INFORMATI-VA ,SE FAC LUCRARI DE REABILITARE A SOSELEI SI DRUMUL E PLIN DE GROPI SI DENIVELARI , PE ALOCURI SE CIRCULA PE O SINGURA BANDA CARE E SI EA INTR-O STARE DEPLORABILA .
NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI INCERC DOAR SA VA FIU CAT DE CAT DE AJUTOR ,INTENTIA MEA A FOST DE A MERGE CU RULOTA DAR M-AM DESCURAJAT ,CAUT ALTA DESTINATIE :arrow:
-
- Membru forum
Salutare!
Cred ca cel mai intelept ar fi sa tinem cont de sfatul d-lui Vilcu.In fond, plecam in vacanta sa ne distram, nu sa ne enervam rupandu-ne 'atelajele'. Haideti sa ne gandim la o alta destinatie convenabila ca distanta pentru toti! Aici cred ca trebuie sa intervina cunoscatorii. Noi nu vrem sa renuntam la ideea de a fi impreuna in acele zile. Asteptam cu interes propunerile voastre!
Cred ca cel mai intelept ar fi sa tinem cont de sfatul d-lui Vilcu.In fond, plecam in vacanta sa ne distram, nu sa ne enervam rupandu-ne 'atelajele'. Haideti sa ne gandim la o alta destinatie convenabila ca distanta pentru toti! Aici cred ca trebuie sa intervina cunoscatorii. Noi nu vrem sa renuntam la ideea de a fi impreuna in acele zile. Asteptam cu interes propunerile voastre!
PEUGEOT 307 SW
KNAUS 550
KNAUS 550
Weekendul viitor vor merge cativa colegi rulotisti la aceeiasi locatie. Asteptam informartii de la fata locului.
-
- Membru forum
dupa cum am mai spus nu vreau sa impiedic pe nimeni sa mearga ,dar eu stiu ce inseamna sa rupi arcuri(bare de torsiune) la rulota pe asa drum ,sunt patit
locul de campare e bestial pacat ca drumul nu ne poate ajuta
locuiesc la aprox 90 de km de lepsa si de aceea am fost sa vad care e situatia
locul de campare e bestial pacat ca drumul nu ne poate ajuta
locuiesc la aprox 90 de km de lepsa si de aceea am fost sa vad care e situatia