Astăzi este 30 Mar 2023, 21:46
8 MARTIE,O CURA DE AEROSOLI, LITORAL 2009
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
8 MARTIE,O CURA DE AEROSOLI, LITORAL 2009
Propunerea mea este camping S Navodari.Conditii bune ,spatiu toate facilitatile.Eu pe litoral am mers numai aici si m-am simtit destul de bine.Astept raspunsurile voastre .Va doresc o zi cat mai buna,oameni buni :wink:
Ultima oară modificat 19 Feb 2009, 09:51 de către Anghel Cristian, modificat de 2 ori în total.
Re: 8 MARTIE LITORAL 2009
Accesati site-ul lor http://www.camping-s.ro.Va dau si preturile 9ron=persoana:15+6ron = masina +rulota;15ron=autorulota;15ron=curent.Copii nu platesc.Daca ne hotaram mai multi ne deschide grupul sanitar mai mare.Am vorbit chiar acum la telefon.
Re: 13-15 MARTIE LITORAL 2009
Buna dimineata,am schimbat data propunerii deoarece sper ca se va incalzi mai bine asa fiind mai placut. Cu toate ca si in aceasta perioada marea este destul de frumoasa,( o spun din proprie experienta) chiar daca este iarna. :D Cine este interesat il astept la completarea listei.
1.CRISTI +LILI+LUCA+BUNICA = 4 PERSOANE .Vin inclusiv cu rulota dupa mine ,ca sa mai faca si" ea putina miscare". :D :D
1.CRISTI +LILI+LUCA+BUNICA = 4 PERSOANE .Vin inclusiv cu rulota dupa mine ,ca sa mai faca si" ea putina miscare". :D :D
- Tavi Dragotoiu
- Membru forum
- Oras: Timisoara
- Data nasterii: 02 Apr 1975
Re: 8 MARTIE,O CURA DE AEROSOLI, LITORAL 2009
Va pot ajuta eu cu cateva poze din Camping S, din 2007.
Gasiti aici: http://picasaweb.google.com/Dragotoiu/C ... 0707072007#
Gasiti aici: http://picasaweb.google.com/Dragotoiu/C ... 0707072007#
Tavi
RO +40745007103
RO +40745007103
- Nicolae Nasalciuc
- Membru forum
- Oras: Orhei
- Data nasterii: 09 Apr 1963
De ce nu 8 martie????? :?:
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Re: 8 MARTIE LITORAL 2009
[quote="Anghel Cristian"]Accesati site-ul lor http://www.camping-s.ro.Va dau si preturile 9ron=persoana:15+6ron = masina +rulota;15ron=autorulota;15ron=curent..Daca ne hotaram mai multi ne deschide grupul sanitar mai mare
Tipic romanesc!Si daca sinteti cuminti va da si apa? :D Scuze da' era prea haioasa faza si nu m-am putut opri sa nu comentez...
Tipic romanesc!Si daca sinteti cuminti va da si apa? :D Scuze da' era prea haioasa faza si nu m-am putut opri sa nu comentez...
Foarte sensibil mai sunteti dl... Imi permit sa va aduc aminte ca totusi traversam o perioada destul de complicata si ca urmare fiecare isi masurile cele mai adecvate posibil pt. supravietuire.Oricum campingul si in aceasta perioada are 2 grupuri sanitare ,dus etc.(stiu din proprie experienta) deschise permanent si curate.Parerea mea, umila , este ca nu avem dreptul de a cataloga imediat( tipic romanesc) orice informatie prin care suntem anunta-ti de anumite modificari.Oamenii au fost sinceri si mi-au raspuns la intrebarile pe care le-am pus.Atata tot.Pacat.......citez;"TIPIC ROMANESC ".Va doresc o zi buna in continuare.
- Daniel Mihai
- Membru forum
la un spital de nebuni..cativa pacienti sareau de pe trambulina..in piscina fara apa..
doctorul ii incuraja...'continuati baieti..daca sunteti cuminti va pun si apa"...
Cristi Anghel..nu o lua personal treaba cu toaleta...cred ca a vrut sa sune mai mult a gluma..nu cred ca a vrut sa supere pe nimeni...
iarta-ma ca m-am bagat..dar parca nu as mai vrea sa citesc"certuri inutile"...
cat despre "Camping S"..mie mi-a placut...si cand se va mai incalzi putin..sigur voi merge acolo..poate se va organiza ceva de "1 mai muncitoresc"
multumesc
doctorul ii incuraja...'continuati baieti..daca sunteti cuminti va pun si apa"...
Cristi Anghel..nu o lua personal treaba cu toaleta...cred ca a vrut sa sune mai mult a gluma..nu cred ca a vrut sa supere pe nimeni...
iarta-ma ca m-am bagat..dar parca nu as mai vrea sa citesc"certuri inutile"...
cat despre "Camping S"..mie mi-a placut...si cand se va mai incalzi putin..sigur voi merge acolo..poate se va organiza ceva de "1 mai muncitoresc"
multumesc
Tucson si ...Adria Optima ...
Tel: 0727.772.444
"Acta non verba!"
Tel: 0727.772.444
"Acta non verba!"
Dom'le,o sa ne procopsim cu ceva avertizari ,insa daca va crispati atit si nu puteti aprecia efectiv asa cum este faza respectiva,adica ca-n bancuri,o sa va raspund ca atare:gasiti ca a fi "tipic romanesc" e naspa?Eu n-am nimic cu d-ta ,nici nu va cunosc,(acum nici nu stiu daca imi doresc)insa luati comentariul meu prea personal si imi raspundeti ca atare...Si pe de alta parte,ne-am cam invatat sa o dam in criza cu toate ,si sa nu mai vedem padurea de copaci...Ce naibilor,ori e deschis ori e inchis!Credeti ca ajuta la ceva compromisurile astea?(de ex.la criza? :lol: )
PS-consider ca e o polemica aiurea,sper sa n-o mai redeschideti d-le Anghel,eu oricum am inchis subiectul,cu scuzele de rigoare daca se considera necesar...
PS-consider ca e o polemica aiurea,sper sa n-o mai redeschideti d-le Anghel,eu oricum am inchis subiectul,cu scuzele de rigoare daca se considera necesar...
- george borza
- Membru forum
Salutare la toata lumea,nimeni nu a scris nimic despre camping Marina surf,este gard in gard cu camping S.Anul trecut am fost campat acolo 5 luni,super conditii,toalete de nota 10,apa calda 24/24,parc de joaca pt copii,fara manele,fara muzica tare,plaja particulara,restaurant terasa,casute......tot ce vrei.Singura conditie a lor ...sa cumperi tot pachetul de 5 luni,nu inchiriaza cu ziua asta pentru a evita aglomeratia si prost gustul care este din plin in alte campinguri.Apropo majoritatea rulotistilor se cunosc si revin an de an, astfel sa facut si o selectie in timp,au existat cateva cazuri cand sa sarit calul, moment in care patronul foarte elegant a restituit toti banii si din momentul ala nu mai ai ce cauta acolo.Poate reusesc si anul asta sa ajung acolo am vorbit cu ei si ne asteapta din luna martie......
Da ,este adevarat ,singurul inconvenient ,daca pot spune asa ,este faptul ca suprafata de campare pt.rulote este destul de restrans,in rest totul este ok.