Imi cer scuze ca va intrerup mereu sirul etapelor dar nu stiu cum sa deschid o pagina noua, e cam greu de manevrat textul si pozele in forumul asta dar cu binisorul ma voi acomoda si cu ajutorul vostru voi posta mai bine anul asta la urmatorul turneu.
Dragii mei, am citit aici pe forum ca nu v-a placut Venetia, ca miroase urat, ca nu mai stiu ce nu are,.....etc, etc. Nu stiu la ce s-au uitat cei care au adus critici, eu am vazut altceva, e un fenomen nu un oras oarecare, dar fiecare e liber sa aprecieze sau nu ceea ce vad. Iata ce am vazut eu:
Atat pot sa postez, numai 10 poze...... mai deschid un topic, de o sa ziceti ca le deschid eu pe toate, dar am facut 4 giga de poze la rezolutie maxima
Astăzi este 25 Mar 2023, 04:17
Continuarea excursiei cu Venetia
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Cristian Neaga
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 26 Ian 1960
- Sandu Toma
- Membru forum
Re: Continuarea excursiei cu Venetia
Poti continua facand click jos pe raspuns si poti posta inca o serie de 10 poze
Orice problema are o rezolvare practica
- Cristian Neaga
- Membru forum
Multumesc pentru indicatia data pentru a posta pozele.
Se pare ca schimbul de mesaje este destul de redus pe forum, ca peste tot in romania si aici sunt unii care monopolizeaza subiectele si atii desi au avut experiente asemanatoare nu li se deschide postul decat asa intr-o doara si fara nici un comentariu.
Nu am dreptul sa judec pe nimeni, imi exprimam doar o opinie.
Cu stima,
Cristian Neaga
Se pare ca schimbul de mesaje este destul de redus pe forum, ca peste tot in romania si aici sunt unii care monopolizeaza subiectele si atii desi au avut experiente asemanatoare nu li se deschide postul decat asa intr-o doara si fara nici un comentariu.
Nu am dreptul sa judec pe nimeni, imi exprimam doar o opinie.
Cu stima,
Cristian Neaga
Cristi & Adriana Neaga
Hymer Camp C564 Fiat Ducato 2,5 TD
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
BUCURESTI
- Sandu Toma
- Membru forum
Cristi, postarea ta este destul de interesanta, pozele sunt superbe si cred ca vor fi determinante pentru cei care vor sa viziteze acele locuri.
Din pacate, cam toti membrii sunt foarte ocupati si "trec in fuga" pe forum pentru a vedea ce este nou.
Poate la sfarsit de saptamana sa se animeze forumul si sa aiba timp si de intrebari, comentarii...
Din pacate, cam toti membrii sunt foarte ocupati si "trec in fuga" pe forum pentru a vedea ce este nou.
Poate la sfarsit de saptamana sa se animeze forumul si sa aiba timp si de intrebari, comentarii...
Orice problema are o rezolvare practica
- Costin Tabra
- Membru forum
- Oras: București
- Data nasterii: 12 Iul 1970
Cristi,
Vei constata cat de important este subiectul deschis de tine catre perioada concediilor; atunci cand multi dintre colegii de rulotism vor incepe sa-si faca socotelile de concediu.
Nu trebuie sa fii suparat, asa cum spunea si Sandu exista perioade in care unii sunt mai interesati de probleme tehnice, altii interesati de o iesire apropiata (vezi propunerile pentru 8 Martie 2009)...
Important este sa continui sa urmaresti forumul, sa participi la "viata" Asociatiei si a forumului si vei constata ca incet-incet vei avea din ce in ce mai multi prieteni.
Nu depune armele! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vei constata cat de important este subiectul deschis de tine catre perioada concediilor; atunci cand multi dintre colegii de rulotism vor incepe sa-si faca socotelile de concediu.
Nu trebuie sa fii suparat, asa cum spunea si Sandu exista perioade in care unii sunt mai interesati de probleme tehnice, altii interesati de o iesire apropiata (vezi propunerile pentru 8 Martie 2009)...
Important este sa continui sa urmaresti forumul, sa participi la "viata" Asociatiei si a forumului si vei constata ca incet-incet vei avea din ce in ce mai multi prieteni.
Nu depune armele! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
- Cristian Neaga
- Membru forum
Multumesc de indemnuri si sper ca ceea ce am postat aici sa le foloseasca tuturor colegilor de club.
Oricand la dispozitie pe forum sau la telefon cu sfaturi si impresii.
Cu stima Crisutu (alintat).
Oricand la dispozitie pe forum sau la telefon cu sfaturi si impresii.
Cu stima Crisutu (alintat).
Cristi & Adriana Neaga
BUCURESTI
BUCURESTI