Stimati colegi ,
desi sunt nou in club, am ceva experienta de umblat prin Europa, incepand de prin 1978, cand am facut prima mare excursie din viata mea aveam pe atunci 18 ani. O adevarata aventura sa pleci cu cortul si cu Dacia 1300 in "tarile democrate" (URSS, Polonia, RGD, Cehoslovacia, Ungaria) total 5400 de km. Dar asta a fost demult.
Sa trecem la perioada contemporana.
In 2007 mi-am cumparat "tractorul" Opel Astra Caravan 2.0 DTH, 101HP, 16V din Germania unde am prieteni de suflet. Acolo tot cautand masina dorita am vazut la ceteva case de cea a prietenilor mei o rulota care mi-a placut din prima. Am gasit masina descrisa mai sus si am hotarat impreuna cu sotia sa ne luam si rulota vazuta, dar nu ne-a iesit combinatia si am plecat acasa fara rulota dar cu gandul ca anul urmator o vom gasi tot acolo.
Si asa a fost, ne-a asteptat.
Dar inceputul aventurii a venit de la un film, "HIGHLANDER" cu Stallone vazut prin mai. Actiunea se desfasoara in munti, iar la finalul filmului, pe generic, apar zonele unde au fost realizate filmarile printre altele si Cortina D' Ampezzo.
A fost suficient, repede computer, google, "Cortina d' Ampezzo" si am vazut totul: PARADIS.
A venit timpul vacantei, repede Germania, 23 de ore pana la Landshut, apoi rulota, dupa 2 zile de tratative cu neamtul o am la carlig, (Detthleffs RC3) si la drum. Dar nu oricum ci cu plan si cu multa dragoste de natura. Prima etapa GarmischPatenKirhen cu renumitul Tzugspite cel mai inalt varf din Germania.
Dar destul cu vorba acum si cateva poze.
Astăzi este 30 Mar 2023, 20:38
excursie de vis in europa
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Cristian Neaga
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 26 Ian 1960
excursie de vis in europa
Cristi & Adriana Neaga
Hymer Camp C564 Fiat Ducato 2,5 TD
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
Hymer Camp C564 Fiat Ducato 2,5 TD
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
- Ionita Bogdan
- Membru forum
Re: excursie de vis in europa
Frumoase poze.....
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
- Costin Tabra
- Membru forum
- Oras: București
- Data nasterii: 12 Iul 1970
Re: excursie de vis in europa
Cristian,
Incearca sa atasezi pozele, caci in afara de titluri, nu se vede nimic. Atunci cand postezi un mesaj, sub casuta in care tiparesti textul mesajului se afla un tab numit Upload attachment. Clic pe el si apar optiunea de atasare a unui fisier. Clic pe Browse, selectezi poza pe care doresti s-o inserezi si se rezolva. Atentie! Pozele trebuie sa nu depaseasca 100 kB, daca nu ma insel (vezi ca exista un subiect denumit chiar asa: Cum postam poze...)
Succes si bucura-ne si noua ochii cu imagini din concediul vostru!
Incearca sa atasezi pozele, caci in afara de titluri, nu se vede nimic. Atunci cand postezi un mesaj, sub casuta in care tiparesti textul mesajului se afla un tab numit Upload attachment. Clic pe el si apar optiunea de atasare a unui fisier. Clic pe Browse, selectezi poza pe care doresti s-o inserezi si se rezolva. Atentie! Pozele trebuie sa nu depaseasca 100 kB, daca nu ma insel (vezi ca exista un subiect denumit chiar asa: Cum postam poze...)
Succes si bucura-ne si noua ochii cu imagini din concediul vostru!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com