Astăzi este 25 Mar 2023, 03:39
vreau sa devin rulotist
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
-
- Membru forum
Re: vreau sa devin rulotist
Si eu stiu un prieten care a cumparat din Ungaria si este omologat,dar nu stiu ce marca e.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
-
- Membru forum
eu mi-am montat la brasov ca pe acolo ma prins vremea ,un carlig AUGUSZT, l-am cumparat de la un service auto de trabanturi era un club al trabantistilor si tot acolo iau facut si montajul pe loc.mi-au dat certificat de garantie,certificat tehnic aparatului tragator sferic a vehicolului,si parca mi-a mai dat ceva dar nu mai gasesc prin casa momentan......oricum am dat fff putin pe el si montaj in comparatie cu reprezentantza dacia.....in concluzie sunt multumit de carlig si ca pret si calitate.....
dacia logan 1.5 dci + dethleffs rt2
- Costin Tabra
- Membru forum
- Oras: București
- Data nasterii: 12 Iul 1970
Aurelian,
Cumpara cu incredere Auguszt. Este din Ungaria, este omologat. Ai grija sa primesti odata cu factura, certificatul de omologare, declaratia de conformitate si certificatul de garantie. Pe certificatul de garantie iti va pune semnatura SI stampila reprezentanta Mitsubishi care face montajul. De asemenea, cere reprezentantei Mitsubishi sa-ti faca mentiunea montarii in cartea de garantie a autoturismului (daca ai vreun loc pentru asta in cartea de garantie). Doar asa vei fi sigur ca NICI o alta reprezentanta Mitsubishi (Doamne fereste, poate ai vreo defectiune in garantie si ajungi la o alta reprezentanta :oops: :oops: :oops: ) nu va avea nimic de obiectat. Iar dupa montaj, poarta in torpedoul masinii, alaturi de cartea de garantie a autoturismului, certificatul de garantie si declaratia de conformitate a carligului. Acesta face parte din masina si mi se pare firesc sa ai cu tine certificatul sau de garantie si declaratia de conformitate.
Si eu am montat tot Auguszt la Ford Fiesta si sunt foarte multumit de el. Poate ii convingi pe cei de la reprezentanta sa-ti monteze instalatia electrica cu care vine carligul... Eu am avut succes si nu am mai dat banii pe alta instalatie electrica (apropo, Mitsubishi este importat tot de grupul Tiriac Auto, care importa si Ford in Romania...)
Bafta!
Cumpara cu incredere Auguszt. Este din Ungaria, este omologat. Ai grija sa primesti odata cu factura, certificatul de omologare, declaratia de conformitate si certificatul de garantie. Pe certificatul de garantie iti va pune semnatura SI stampila reprezentanta Mitsubishi care face montajul. De asemenea, cere reprezentantei Mitsubishi sa-ti faca mentiunea montarii in cartea de garantie a autoturismului (daca ai vreun loc pentru asta in cartea de garantie). Doar asa vei fi sigur ca NICI o alta reprezentanta Mitsubishi (Doamne fereste, poate ai vreo defectiune in garantie si ajungi la o alta reprezentanta :oops: :oops: :oops: ) nu va avea nimic de obiectat. Iar dupa montaj, poarta in torpedoul masinii, alaturi de cartea de garantie a autoturismului, certificatul de garantie si declaratia de conformitate a carligului. Acesta face parte din masina si mi se pare firesc sa ai cu tine certificatul sau de garantie si declaratia de conformitate.
Si eu am montat tot Auguszt la Ford Fiesta si sunt foarte multumit de el. Poate ii convingi pe cei de la reprezentanta sa-ti monteze instalatia electrica cu care vine carligul... Eu am avut succes si nu am mai dat banii pe alta instalatie electrica (apropo, Mitsubishi este importat tot de grupul Tiriac Auto, care importa si Ford in Romania...)
Bafta!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
- Aurelian Zarnescu
- Membru forum
Buna ziua tuturor rulotistilor si nu numai.
Multumesc pentru sfaturi, numere de telefon, reprezentante si alte informatii referitoare la modul cum se poate procura un sistem de remorcaj.
Am stabilita ca la jumatatea lunii martie sa merg la capitala sa-mi cumpar carlig si instalatie electrica cu doar 480 lei, pe care le voi monta la reprezentanta Mitsubishi. Una pesta alta am economisit la toata afacerea cam 1200 lei.
Felicitari familiei clubrv, care a sarit cu ajutorul ori de cate ori am avut o intrebare.
Urmeaza spre vara si rulota, daca suntem sanatosi. :D
Multumesc pentru sfaturi, numere de telefon, reprezentante si alte informatii referitoare la modul cum se poate procura un sistem de remorcaj.
Am stabilita ca la jumatatea lunii martie sa merg la capitala sa-mi cumpar carlig si instalatie electrica cu doar 480 lei, pe care le voi monta la reprezentanta Mitsubishi. Una pesta alta am economisit la toata afacerea cam 1200 lei.
Felicitari familiei clubrv, care a sarit cu ajutorul ori de cate ori am avut o intrebare.
Urmeaza spre vara si rulota, daca suntem sanatosi. :D
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450
E-mail:
aurelianz74@yahoo.com
Telefon mobil:
0740 126 956
E-mail:
aurelianz74@yahoo.com
Telefon mobil:
0740 126 956
- Sandu Toma
- Membru forum
Vine ea si rulota cat de repede, ca doar nu o sa stai...cu carligul gol ! :lol:
Citeste cam tot ceea ce s-a scris despre alegerea rulotei, ca atunci cand alegi sa fii in cunostinta de cauza si sunt sigur ca vei face o alegere buna.
Te asteptam si cu alte intrebari si cat mai curand te asteptam la una din intalniri sa ne prezinti "aleasa" :lol: (cand spun "aleasa" ma refer la rulota, bineinteles :D)
Citeste cam tot ceea ce s-a scris despre alegerea rulotei, ca atunci cand alegi sa fii in cunostinta de cauza si sunt sigur ca vei face o alegere buna.
Te asteptam si cu alte intrebari si cat mai curand te asteptam la una din intalniri sa ne prezinti "aleasa" :lol: (cand spun "aleasa" ma refer la rulota, bineinteles :D)
Orice problema are o rezolvare practica
- Daniel Mihai
- Membru forum
Esti pe drumul cel bun..mai ai tu rabdare pana la vara?o sa te "manance" cuiu proaspat montat...
Te asteptam cu vesti..noutati..si desigur la viitoarele intalniri..
Te asteptam cu vesti..noutati..si desigur la viitoarele intalniri..
Tucson si ...Adria Optima ...
Tel: 0727.772.444
"Acta non verba!"
"Acta non verba!"
- Aurelian Zarnescu
- Membru forum
' neata la toata lumea.
Acum ca tot m-am apucat de treaba, ma roade o smecherica: instalatia electrica pentru carligul de remorcare, la un capat are priza iar celalalt capat al cablajului unde se monteaza?
Sa inteleg ca se cupleaza intr-o consola sau tablou sau ceva asemanator undeva prin compartimentul motorului?
Ma documentez si eu ca deeh... sa nu cad de fazan cand merg la montaj in service.
Va urez o zi buna.
Acum ca tot m-am apucat de treaba, ma roade o smecherica: instalatia electrica pentru carligul de remorcare, la un capat are priza iar celalalt capat al cablajului unde se monteaza?
Sa inteleg ca se cupleaza intr-o consola sau tablou sau ceva asemanator undeva prin compartimentul motorului?
Ma documentez si eu ca deeh... sa nu cad de fazan cand merg la montaj in service.
Va urez o zi buna.
E-mail:
aurelianz74@yahoo.com
Telefon mobil:
0740 126 956
E-mail:
aurelianz74@yahoo.com
Telefon mobil:
0740 126 956
- Daniel Mihai
- Membru forum
priza se monteaza langa carligul de tractare..are un locas special..
priza intr-o parte are cupla(mufa)..si in cealalta parte cablajul care se leaga pe masina..(pe stopuri)
priza intr-o parte are cupla(mufa)..si in cealalta parte cablajul care se leaga pe masina..(pe stopuri)
Tucson si ...Adria Optima ...
"Acta non verba!"
"Acta non verba!"
- Costin Tabra
- Membru forum
- Oras: București
- Data nasterii: 12 Iul 1970
Instalatiile electrice pentru carlige sunt de 2 tipuri: instalatii universale si instalatii specifice fiecarul autoturism.
Aurelian, imi inchipui ca instalatia electrica pe care o ai este de tip universal. La un capat, asa cum spunea si Mihai, exista cupla standard cu 7 pini, iar celalalt capat este format din conductoare de diferite culori, cu capat liber. Fiecare conductor se conecteaza in instalatia masinii corespunzator circuitului pe care il deserveste. Vezi ca la sectiunea tehnica exista un subiect viewtopic.php?f=24&t=880 unde vei vedea semnificatia si locul de conectare a fiecarui conductor.
Daca nu te descurci, scrie si gasim raspunsuri :D
Aurelian, imi inchipui ca instalatia electrica pe care o ai este de tip universal. La un capat, asa cum spunea si Mihai, exista cupla standard cu 7 pini, iar celalalt capat este format din conductoare de diferite culori, cu capat liber. Fiecare conductor se conecteaza in instalatia masinii corespunzator circuitului pe care il deserveste. Vezi ca la sectiunea tehnica exista un subiect viewtopic.php?f=24&t=880 unde vei vedea semnificatia si locul de conectare a fiecarui conductor.
Daca nu te descurci, scrie si gasim raspunsuri :D
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
- Aurelian Zarnescu
- Membru forum
Buna ziua oameni buni,
Asa cum m-am laudat mai acum o saptamana sau doua, am cumparat carligul de remorca si instalatia electrica ptr Mitsubishi-ul meu.
Am cumparat un Auguszt. Cu tot cu taxe de curierat am iesit undeva la 560 lei. Este ok, dar nu stiu ce documente trebuie sa-mi trimita vanzatorul.
Am primit urmatoarele documente pe care incerc sa le atasez, sper sa-mi si iasa.
Poate cineva sa-mi spuna daca mai trebuie sau nu vreo hartie pentru a monta carligul la service autorizat Mitsubishi fara a pierde garantia?
Multumesc anticipat si multe salutari.
Asa cum m-am laudat mai acum o saptamana sau doua, am cumparat carligul de remorca si instalatia electrica ptr Mitsubishi-ul meu.
Am cumparat un Auguszt. Cu tot cu taxe de curierat am iesit undeva la 560 lei. Este ok, dar nu stiu ce documente trebuie sa-mi trimita vanzatorul.
Am primit urmatoarele documente pe care incerc sa le atasez, sper sa-mi si iasa.
Poate cineva sa-mi spuna daca mai trebuie sau nu vreo hartie pentru a monta carligul la service autorizat Mitsubishi fara a pierde garantia?
Multumesc anticipat si multe salutari.
E-mail:
aurelianz74@yahoo.com
Telefon mobil:
0740 126 956
E-mail:
aurelianz74@yahoo.com
Telefon mobil:
0740 126 956
- Aurelian Zarnescu
- Membru forum
Ma dau batut ptr ca nu pot sa micsorez documentele pe care le-am scanat, asa ca le scriu mai jos:
- factuta fiscala;
- certificatul tehnic al aparatului tragator;
- declaratia de conformitate si certificatul de garantie pt instalatia electrica si priza cu 7 pini;
- certificat de garantie pentru carlig;
- certificatul de conformitate RAR.
Revin cu rugamintea sa-mi spuneti data documentele de mai sus sunt ok. si daca mai trebuie ceva.
O zi buna tuturor.
- factuta fiscala;
- certificatul tehnic al aparatului tragator;
- declaratia de conformitate si certificatul de garantie pt instalatia electrica si priza cu 7 pini;
- certificat de garantie pentru carlig;
- certificatul de conformitate RAR.
Revin cu rugamintea sa-mi spuneti data documentele de mai sus sunt ok. si daca mai trebuie ceva.
O zi buna tuturor.
E-mail:
aurelianz74@yahoo.com
Telefon mobil:
0740 126 956
E-mail:
aurelianz74@yahoo.com
Telefon mobil:
0740 126 956
Acest act ar trebui sa fie suficient , dar cel mai bine , tot la reprezentanta trebuie sa intrebi !Aurelian Zarnescu scrie: - certificatul de conformitate RAR.