Astăzi este 03 Feb 2023, 18:01

Service complet rulote

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Avatar utilizator
Luidort Peti
Membru fondator
Mesaje: 1191
Membru din: 26 Sep 2006, 22:46
Localitate: Dej
Contact:

Service complet rulote

Mesaj de Luidort Peti » 15 Ian 2009, 18:12

avem vechime deja de un an.inca nu nea batut nimeni.cred ca stim ce facem.(ce facem si ce putem face si ce e voie sa facem am invatat in fabrica de rulote knaus-tabbert din ungaria,unde trbuia sa participam obligaturiu la niste cursuri ca sa putem asigura serviceul rulotelor noi vandute in garantie)- na,m-am laudat destul.
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com

tarzan

Re: sevice rulote

Mesaj de tarzan » 15 Ian 2009, 18:34

Foarte bine, Peti! Acum spune-ne si noua niste preturi legate de aceasta oferta de servicii despre care tocmai ai pomenit. Hai, nu fi sfios! Cu totii avem ceva carii pe la dinti sau vrem sa îmbunatatim ceea ce avem deja. Demult asteptam sa vorbesti despre asta.

Fa o lista cu anumite interventii pe care le puteti face voi acolo si aproximativ cât costa acestea. Suntem departe, dar nu se stie niciodata cum ajungem pe-acolo. Multi dintre noi am putea cupla aceste reparatii cu perioada de concediu, daca trecem prin zona.

Înca ceva! Având în vedere considerentele de mai sus, cred ca ar fi de interes reciproc sa treci în oferta si durata medie a reparatiei, considerând ca ai deja piesele. Multam'! :wink:

Avatar utilizator
Luidort Peti
Membru fondator
Mesaje: 1191
Membru din: 26 Sep 2006, 22:46
Localitate: Dej
Contact:

Re: sevice rulote

Mesaj de Luidort Peti » 15 Ian 2009, 21:51

nu se poate spune un pret..
la noi manopera este gratuita,se plateste doar piesele sau accesorile dorite. pretul lor le gasesti in catalogul falle.
de obicei asa lucram ca ne suna clientul ,spune ce doreste,daca avem piesele respective,daca nu comandam,cind sosesc piesele dorite stabilim intilnirea,care de obicei este la sfirsit de saptamana.evident ca se poate calcula un anumit timp de lucru,dar pina acuma nem avut lucrari care sa dureza mai mult de o zi.deci vine clientul,doarme la noi,simbata facem rulota si duminica pleaca acasa... cam asta ar fi.de la primavara clientii poate sa locuiasca in noul mobilhome,sa se simta ca in rulota.dar inca nu am terminat de montat ca a venit iarna,trebuie facut canalizarea,fac la el o terasa...deci din primavara
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com

Avatar utilizator
Sandu Toma
Membru forum
Mesaje: 2711
Membru din: 29 Mai 2007, 08:42
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Service complet rulote Bucuresti

Mesaj de Sandu Toma » 21 Dec 2011, 19:50

Incepand de azi, ma puteti apela pe numarul de telefon 0724 CLUBRV (0724 258278) pentru orice operatiuni de reparatii/intretinere la rulotele voastre (gaz, apa, electrica, structura, etansari) !
Orice problema are o rezolvare practica

Raspunde