Astăzi este 04 Feb 2023, 14:12

Modificare NICKNAME

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catalin Mihailescu

Modificare NICKNAME

Mesaj de Catalin Mihailescu » 05 Ian 2009, 18:28

Ultimul termen de modificare al nickname-ului este 15 ianuarie. Dupa aceasta data conturile care nu au efectuat modificarea se sterg.

Modificarea se face si pentru cazurile in care sunt trecute: "Fam. YYY", Penume sau Nume. Nu sunt acceptate initialele Numelui sau Prenumelui.

Nu se accepta scuze de genul:
"Stii tu cine sunt eu?"
"Nu pot sa apar cu numele real pentru ca sunt/am fost ....."
"Nu am chef sa fac modificarea asta. Asa apar pe toate forumurile."
sau alte motivatii.

Vechiul nickname se poate trece la semnatura.

Cei care doresc sa faca modificarea sunt rugati sa ma contacteze pe e-mail sau PM.

Bazil

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de Bazil » 06 Ian 2009, 14:59

Sunt probabil ultimele randuri postate de mine pe acest forum de pe care incepand cu 15 ianuarie sunt izgonit... Nu vreau sa mai deschid iarasi discutia...am incercat sa va fac cu argumente foarte realiste sa renuntati la prostia asta dorita de 36 de membrii conform careia sa ne identificam pe forum cu date reale...la care unii vad ca mai adauga si alte elemente(numar de telefon, adrese exacte...cnp...mai trebuia doar pinul cardurilor bancare ca distractia sa fie completa) ! Inconstienta la maxim!!! Este cred ca singurul forum public din lume unde se cere identificare deschisa , vizibila pentru oricine nimereste din greseala sau VOIT pe pagina clubului! Daca se dorea cunoasterea exacta a acestor date se puteau colecta si depozita la webmaster . Forumul acestui club era (cred) destinat pentru a inlesni comunicarea intre membrii, de a fi un loc unde se pot gasi oricand informatii pertinente necesare practicarii acestei frumoase pasiuni – rulotismul, si nu pentru a servi ca baza de date pentru eventualii infractori internauti! Daca cumva va indoiti de realitatea celor spuse de mine mergeti la oricare inspectorat al politiei si cereti parerea celor care activeaza in domeniul infractionalitatii IT: o sa va spuna ca ceea ce faceti destainuindu-va identitatea pe un forum public comporta acelasi risc cu a face sex pe centura fara prezervativ! In fine...arbitrajul a 36 de votanti din 78 membrii cotizanti(nici macar democraticul 50%+1 !) si inca vre-o 510 simpatizanti, va face ca cei care gandesc ca mine sa se tina departe de acest forum. Doream sa devin membru cotizant al asociatiei....dar asa NU!
Doresc tuturor celor care ramaneti drumetii cat mai reusite si sa dea Domnul ca previziunile mele sa fie neimplinite!

Avatar utilizator
bebe944
Membru forum
Mesaje: 602
Membru din: 17 Noi 2006, 12:59
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de bebe944 » 06 Ian 2009, 19:17

VA DORESC UN AN NOU plin de realizari si impliniri ....succese nebanuite ...cat mai multi simpatizanti....
se pare ca de pe 15 voi fi vizitator....nu cred ca iesirile mele cu prietenii rulotisti vor fi afectate de acest lucru ...
SA RULOTIM FERICITI SI BINE!!!
al dvs bebe944
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759

Avatar utilizator
Sorin Draghici
Membru forum
Mesaje: 129
Membru din: 15 Iun 2006, 08:39
Localitate: Bucuresti Dr. Taberei
Contact:

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de Sorin Draghici » 07 Ian 2009, 07:06

Un an nou fericit si plin de realizari va doresc si eu. Tot un vizitator in devenire.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin

BELIAL

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de BELIAL » 07 Ian 2009, 11:02

Parpa?Bebe?Bazil?Soe21?Belial?Probabil noi suntem muhaialele forumului...si-nca vreo 40 carora le e greata sa scrie... :twisted:

Torok Botond
Membru forum
Mesaje: 84
Membru din: 06 Mai 2008, 21:19
Localitate: Tg. Mures
Contact:

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de Torok Botond » 07 Ian 2009, 15:16

Cred ca si eu iau ramas bun :(
@boti
Tg. Mures

FORD GALAXY 1,9 TDI + BEYERLAND 380-B
Tel: 0745984746

... go hard, or go home ...

Florian Mitra
Membru forum
Mesaje: 29
Membru din: 30 Apr 2008, 17:42
Localitate: Slatina , Olt
Contact:

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de Florian Mitra » 07 Ian 2009, 18:41

Va salut !
Sunt un rulotist , vizitator pe forumul dumneavoastra , care a postat de putine ori , din cauza lipsei de experienta dar pot sa va spun ca va bucurati de respectul meu si zilnic am intrat , cel putin odata , pentru a-mi încânta privirile si sufletul cu imaginile locurilor pe unde ati fost . Si postarile recente , toate , pot sa spun ca au fost minunate .
Modul imperativ în care solicitati datele de stare civila ma întristeaza însa si trebuie sa tineti cont de faptul ca poate sunt persoane care nu doresc sa li se cunoasca datele de identitate . Trebuie sa va spun ca lipsa de cunoastere de catre toti cei care intra pe acest forum a datelor de stare civila nu va dauna nimanui . Dar cunoasterea acestora si a faptului ca pe data de ....... toti membrii familiei ..... din localitatea ..... se afla în locatia ..... iar acasa nu mai este nimeni vreme de 5 zile , poate crea un mic disconfort la întoarcerea acasa . Mie nu îmi este teama dar poate ca unii dintre membri se gândesc si la bunurile lor .
În plus , în România este în vigoare o lege , 677 / 2001 , privind protectia datelor cu caracter personal dar daca dumneavoastra garantati ca nimeni nu va avea acces la acestea , sunt convins ca nu veti mai întâmpina nici o împotrivire la obtinerea tuturor datelor care va intereseaza ( si care nu sunt de interes public ) .
În speranta ca nu am deranjat pe nimeni si ca vom face în continuare parte din aceasta mare familie a rulotistilor si dupa data de 15 , va urez un an bun si multe drumetii .
Fiecare e fauritorul propriului sau destin.
@florian_dia - opel astra 1,7 + burstner city

Dan Cilan
Membru forum
Mesaje: 635
Membru din: 13 Apr 2008, 20:08
Localitate: Zalau
Contact:

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de Dan Cilan » 07 Ian 2009, 23:22

Fara sa fiu partizanul nici unei tabere ( chiar am votat pentru nickname considerand ca este un drept la libera exprimare ! ) vreau sa atrag atentia ca nu se incalca legea invocata de florin_dia pentru simplu motiv ca nimeni nu a cerut datele personale ale nimanui ! A cerut cineva pe-aici pe forum CNP-uri , serii de CI -uri , adrese complete ? Haideti oameni fiti seriosi ! Este foarte simplu ( pentru cei paranoici ) sa te inregistrezi cu un nume fictiv ! Te cheama Florin Dia ? inregistreaza-te cu Popescu Ion ! Nimeni nu-ti cere buletinul la inregistrare ! Esti din Bucuresti Militari ? Scrie ca esti din Bragadiru daca nu vrei sa te calce hotii !
P.S. Drum bun celor care pleaca !
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520

tarzan

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de tarzan » 08 Ian 2009, 00:52

Într-adevar, Dane! Cu atât mai mult, conform argumentelor tale, acest demers pare inutil.

Sa vezi tu lupta de gherila dupa ce pleaca toti cei vizati. :D Or sa apara, probabil, ca fiind adevarate, nume de genul: Pulpuleasca Virillius. Poti sa te iei de ei dupa aceea? Nu cred. Si, ce te faci daca numele este, totusi, adevarat... :lol: dar, din motive de pudoare, sa zicem, se va interzice accesul acestuia? Cât o fi acest forum de privat, nimeni nu îl va putea proteja de un proces de discriminare sesizat la CNCD în numele discriminatului de buna credinta.

Poate, din aceleasi motive de pudoare, acest Pulpuleasca Virillius nu vrea sa se semneze decât cu porecla, ca are omul, saracul, un complex. Ooof, întortocheate mai pot fi caile Domnului!...

Sau, mai stii... poate ca, ulterior, va aparea obligativitatea ca noii membri sa-si trimita buletinul scanat. :D Si apoi, daca sunt si acestea masluite în PhotoShop?...Cui sa mai ceri o copie în original? Politiei?... Biroului de Evidenta a Populatiei?... Vezi lantul slabiciunilor?... :D
Ultima oară modificat 08 Ian 2009, 12:09 de către tarzan, modificat 1 dată în total.

Dan Cilan
Membru forum
Mesaje: 635
Membru din: 13 Apr 2008, 20:08
Localitate: Zalau
Contact:

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de Dan Cilan » 08 Ian 2009, 01:00

Nu te contrazic , tot ce am vrut sa spun este ca daca pe mine ma pasioneaza fenomenul rulotistic si vreau sa si pot scrie pe forum ( nu doar sa citesc ) adica vreau sa comunic cu altii care au aceeasi pasiune , atunci nu ma intereseaza cum ma striga ceilalti ! Ca ma striga Dan sau Tarzan mie mi-e egal ! Conteaza sa pot comunica cu ceilalti ! Dar s-a ajuns la aberatii ca aceea ca ne cauta hotii cand suntem plecati cu rulota !!!
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520

Catalin Mihailescu

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de Catalin Mihailescu » 08 Ian 2009, 05:30

La "cererea" expresa a unor useri conturile lor se dezactiveaza incepand de astazi.
Nickname-ul acestora sunt in ordinea "numelor de pe tricou" urmatoarele:
Bazil;
BELIAL

Florin Drumea

Re: Modificare NICKNAME

Mesaj de Florin Drumea » 08 Ian 2009, 08:29

Eu cred ca ati inteles gresit colegii mei. NU a cerut nimeni date personale cum ar fi CNP , ADRESA , COD PIN de la CARD sau alte chestii, doar sa cerut schimbarea nickname , ce e asa greu de inteles?? Daca tineti asa de mult la nickname-ul vostru il puteti trece la semnatura. Tot scandalul asta nu-si are rostul....intelegeti ca s-a cerut DOAR schimbare nickname in nume personal si nu eliminarea lui din contul dumneavoastra, deci il puteti trece la semnatura. :D

Raspunde