Astăzi este 21 Mai 2022, 20:55
punte rulota hobby
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Sandu Toma
- Membru forum
Re: punte rulota hobby
Nu, trebuie demontati tamburii cu tot cu brate (vezi procedura)
Orice problema are o rezolvare practica
am inteles ,am spus doar ca nu e nevoie sa dau puntea jos de pe rulota
demontez rotile si apoi tamburii cu tot angrenajul binenteles ca trebuie sa demontez si telescoapele
demontez rotile si apoi tamburii cu tot angrenajul binenteles ca trebuie sa demontez si telescoapele
- Paul Petrescu
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 20 Feb 1968
Sandu Toma scrie:Ce tip de sasiu ai, ce tip de punte (dreapta, delta, hexagon ) ?
viewtopic.php?f=24&t=1275
viewtopic.php?f=24&t=1278
La o punte Al Ko dreapta, colegul nostru Paul Petrescu a avut rabdarea si indemanarea si a inversat tamburii cu tot cu brat, de pe stanga pe dreapta si invers si a castigat 4cm.
Deocamdata nu am acces la acea postare si pozele operatiunii si va trebui sa obtin si acordul lui pentru a o publica aici.
As vrea sa fac o rectificare le ce a spus Sandu.... Am inversat doar barile de torsiune intre ele nu si bratele si tamburii...

Si inca o mentiune... problema se putea rezolva si mai simplu, adica fara demontarea partii opuse, daca aveam la indemana o bormasina mai "zdravana"
Cat despre postarea si aici a pozelor, sa vad cum i-mi fac putin timp sa le pun sau daca are mai mult timp Sandu le poate pune linistit. Parerea mea este ca, scopul forumului este de a ne ajuta intre noi

VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
0740131141
Respect
multumesc de sfaturi ,o demontez saptamana viitoare si o rezolv
am inceput sa demontez puntea la rulota,puntea are 4 suruburi pe ea probabil de reglaj ,2 am reusit sa le demontez dar 2 nu merg am dat cu spray contra ruginii merg miine sa vad ce pot face daca tot nu merg o demontez de pe rulota
pe punte e o tablita pe care scrie john peintz sau ceva de genul asta
am nevoie de o schema detaliata cum se demonteaza butucii de pe punte,va rog ajutooooorrrrrrr
am nevoie de o schema detaliata cum se demonteaza butucii de pe punte,va rog ajutooooorrrrrrr
- Sandu Toma
- Membru forum
Daca ne spui exact ce scrie (cifre, litere, coduri) poate reusim sa te alutam, dar john peintz nu apare nicaieri pe net. 

Orice problema are o rezolvare practica
miine dau toate detaliile
dar totusi cum se demonteaza butucii de pe punte,presupun ca toate au cam acelasi principiu
dar totusi cum se demonteaza butucii de pe punte,presupun ca toate au cam acelasi principiu
- Paul Petrescu
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 20 Feb 1968
Acestea sunt imaginile pe care le-am promis
Sper sa fie de ajutor....

Sper sa fie de ajutor....
VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
0740131141