Astăzi este 04 Feb 2023, 14:42
REVELION CLUBRV - 2007
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Constantin Curelea
- Membru fondator
- Florin Dumitrescu
- Membru fondator
revelion
revin cu cateva poze de la Revelion
poza nr1: Incolonati frumos spre Pitesti in rasarit de soare de decembrie

Poza nr 2: 30.12 2006 Dimineata la Hercules, cand nu toti erau la "caldurica" si bruma incepea sa se risipeasca

Poza nr 3: 03 ianuarie: Suntem la Bran , stratul de zapada era de 30-40 cm, si faceam partie printre rulote. Asta, dupa o noapte de pomina, in care am reusit sa ajungem aici pe la 2 noaptea ( noi si utilajele de deszapezit )

Poza nr 4:05 ianuarie : Unii cred ca ne bucuram ca am scapat de zapada si nu mai vrem decat sa plecam acasa! Teapa! Ne bucuram ca mrgem la alt obiectiv: Pension Rusu - Cheia unde ne asteptau inca 2 zile " de poveste"

Poza nr 5: Distractie cat cuprinde la Cheia ( asa, de sfarsit de minivacanta)

poza nr1: Incolonati frumos spre Pitesti in rasarit de soare de decembrie

Poza nr 2: 30.12 2006 Dimineata la Hercules, cand nu toti erau la "caldurica" si bruma incepea sa se risipeasca

Poza nr 3: 03 ianuarie: Suntem la Bran , stratul de zapada era de 30-40 cm, si faceam partie printre rulote. Asta, dupa o noapte de pomina, in care am reusit sa ajungem aici pe la 2 noaptea ( noi si utilajele de deszapezit )

Poza nr 4:05 ianuarie : Unii cred ca ne bucuram ca am scapat de zapada si nu mai vrem decat sa plecam acasa! Teapa! Ne bucuram ca mrgem la alt obiectiv: Pension Rusu - Cheia unde ne asteptau inca 2 zile " de poveste"

Poza nr 5: Distractie cat cuprinde la Cheia ( asa, de sfarsit de minivacanta)

Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
- Florin Dumitrescu
- Membru fondator
- Dan Iliescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 01 Iun 1967