Astăzi este 29 Mar 2023, 13:31
Un nou membru va saluta.Scurta prezentare.
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Un nou membru va saluta.Scurta prezentare.
Ma numesc Dan Cilan sunt din Zalau , am 40 ani , casatorit , 2 copii (11 si 15ani) si de 2 saptamani sunt posesor de rulota (Hobby 535).Sunt un mare iubitor al naturii si mai ales al Muntiilor Apuseni unde de altfel petrec aproape toata vara si majoritatea week-end-urilor , la mine la cabanuta pe malul unui lac superb numit Fantanele.Dar a venit vremea sa vedem si alte colturi ale Europei ( nu ca m-as fii saturat de Apuseni, dar sotia , copiii.... ) si de aceea am achizitionat aceasta rulota.Cautand pe net informatii despre experiente anterioare am dat inevitabil peste acest forum si de o saptamana tot citesc pe el.Multe informatii , multe propuneri , multe idei ( unele contradictorii ) si dupa cum am observat multa pasiune ( se remarca de departe peti si parpaneata , felicitari lor pentru munca depusa cu incepatorii !)Inca o data salutare la toata lumea si sper ca voi si intalni pe unii dintre voi!
-
- Membru forum
- Sandu Toma
- Membru forum
Lacul Fantanele
Mersi foarte frumos de ajutor
- Atașamente
-
- lacul Fantanele
- lunca mare+ vranita.jpg (21.88 KiB) Vizualizat de 2732 ori
- Sandu Toma
- Membru forum
- Sandu Toma
- Membru forum
asa invat ... din experienta...altora
Localizarea este intr-o zona la raspantia dintre judetele Cluj , Alba si Bihor foarte aproape de celebra zona Padis.
- Atașamente
-
- Dadesti2006.jpg (31.46 KiB) Vizualizat de 2877 ori
-
- cabana dadesti.jpg (52.83 KiB) Vizualizat de 2878 ori
- Luidort Peti
- Membru fondator
- Costin Tabra
- Membru forum
- Oras: București
- Data nasterii: 12 Iul 1970
Peti,
Intr-adevar in acest subiect s-au amestecat mai multe sectiuni
. Il rog pe Dan Cilan, caruia ii urez si eu bun-venit alaturi de noi, sa tina cont de recomandarile de postare:
- prezentarea personala, alaturi de poze ale "atelajului", la sectiunea RV-ul meu;
- imagini din zonele vizitate, la sectiunea "Romania Pitoreasca" sau "Imagini si impresii din excursii".
- propuneri pentru intalniri, la sectiunea "Programul activitatilor CLUBRV-RO in anul 2008"
In acest fel, forumul si subiectele de discutat nu se amesteca si poate fi urmarit mai usor de toata lumea.
Multumesc pentru intelegere si sprijin.
Intr-adevar in acest subiect s-au amestecat mai multe sectiuni

- prezentarea personala, alaturi de poze ale "atelajului", la sectiunea RV-ul meu;
- imagini din zonele vizitate, la sectiunea "Romania Pitoreasca" sau "Imagini si impresii din excursii".
- propuneri pentru intalniri, la sectiunea "Programul activitatilor CLUBRV-RO in anul 2008"
In acest fel, forumul si subiectele de discutat nu se amesteca si poate fi urmarit mai usor de toata lumea.
Multumesc pentru intelegere si sprijin.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com