Astăzi este 30 Mar 2023, 17:53
topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
-
Constantin Curelea
- Membru fondator
-
de Constantin Curelea » 20 Aug 2006, 17:12
Un camping care merita!
Situat la 1Km distanta de statiunea Baile Herculane, pe marginea drumului european E70, este unul din cele mai confortabile campinguri din Romania.
Este deschis tot timpul anului si ofera conditii optime de igiena.
Grupuri sanitare foarte curate, apa calda non stop.
Conectare la curent, acces facil.
Patronul este german si tine foarte mult la calitatea serviciilor oferite.
Tarifele sunt mai mult decat decente.
Pentru romani , o caravana ,3 persoane 25 RON
Pentru straini 11 euro.
Este cerificat ADAC si ACSI
Nu are site asa ca va ofer cateva imagini din zona de intrare in camping.

Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
-
popescu_cv
Intradevar, campingul este la cote europene curat si cu dotari superioare iar preturile sunt subtiri. In vara asta am stat acolo o noapte si pot sa va spun ca in ciuda dotarilor si pretului f. bun nu va sfatuiesc sa mergeti acolo. Campingul se afla pe marginea soselei Europene, la 10 metri de calea ferata si la 50 metri de o fabrica de betoane care-si incepe activitatea la ora 5:00. Daca nu eram mort de oboseala (am ajuns la ora 21:00) nu cred ca as fi putut sa dorm din cauza galagiei soselei, a caii ferate si a mirosurilor de bitum si praf. In rest a fost o servire ireprosabila si am putut sa fac un dus cu apa calda, sa-mi spal hainele murdare si sa ma curat de mizeria adunata pe drum. Personal m-am simtit mai bine linga pensiunea Dumbrava, pe pajiste in camping neamenajat, pe soseaua spre Baia de Arama dupa ce treceti de statiunea 7 Izvoare. A fost excelent

desi nu am avut curent electric si nici apa curenta. Traficul pe sosea este mic, turisti putini in special doar cei de weekend, iar in zona se afla multe locuri de vizitat. La 7 Izvoare turistii, in general generatia a III a, umbla pe marginea soselei in costume de baie si aspectul este deplorabil. Valea Cernei de la 7 Izvoare in sus, este superba si ofera drumetii deosebite. Mergeti si va garantez ca nu veti regreta.
Va doresc drumetii placute.
Cu stima,
Popescu CV
-
popescu_c_v
Intradevar, campingul este la cote europene curat si cu dotari superioare iar preturile sunt subtiri. In vara asta am stat acolo o noapte si pot sa va spun ca in ciuda dotarilor si pretului f. bun nu va sfatuiesc sa mergeti acolo. Campingul se afla pe marginea soselei Europene, la 10 metri de calea ferata si la 50 metri de o fabrica de betoane care-si incepe activitatea la ora 5:00. Daca nu eram mort de oboseala (am ajuns la ora 21:00) nu cred ca as fi putut sa dorm din cauza galagiei soselei, a caii ferate si a mirosurilor de bitum si praf. In rest a fost o servire ireprosabila si am putut sa fac un dus cu apa calda, sa-mi spal hainele murdare si sa ma curat de mizeria adunata pe drum. Personal m-am simtit mai bine linga pensiunea Dumbrava, pe pajiste in camping neamenajat, pe soseaua spre Baia de Arama dupa ce treceti de statiunea 7 Izvoare. A fost excelent

desi nu am avut curent electric si nici apa curenta. Traficul pe sosea este mic, turisti putini in special doar cei de weekend, iar in zona se afla multe locuri de vizitat. La 7 Izvoare turistii, in general generatia a III a, umbla pe marginea soselei in costume de baie si aspectul este deplorabil. Valea Cernei de la 7 Izvoare in sus, este superba si ofera drumetii deosebite. Mergeti si va garantez ca nu veti regreta.
Va doresc drumetii placute.
Cu stima,
Popescu CV
-
Luidort Peti
- Membru fondator
-
salut si bine ai venit,multumiri pt informatii,sint de pretuit,dar noi deja an hotarit ca acolo petrecem citeva zile,adica revelionul ... vom povesti cum a fost...
-
Sorin Dandes
- Membru forum
-
Dupa poze care au fost atasate pare destul de super dar totusi ce spune domnul Popescu ar fi cam deranjant,in special mirosul de bitum.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
-
popescu_c_v
Sunt convins ca pentru petrecerea revelionului este cea mai buna alegere deoarece nu cred ca merge nimeni ca sa doarma si dupa cum am spus campingul este la standarde europene foarte curat si preturi bune. Asa cum este dotat acest camping ar fi trebuit sa fie mai multe. Cu 25 de lei, pretul pentru cazare, am avut curent si toate facilitatile la dispozitie. Sa va spun sincer nu-mi venea sa cred ca o noapte de campare costa asa de putin tinand cont de conditiile oferite.
Eu am si un caine lup dar nu au fost probleme de acceptare la cazare. In alte locuri nu m-i s-a permis cu el dar aici nu am avut nici o problema. Mare pacat de pozitia lui.
Am avut impresia ca cele trei rulote din spate sunt de inchiriat pentru cazare. Stie cineva daca este asa sau nu? Din pacate eu nu am intrebat. Daca sunt de inchiriat poate va merge si Sorin de revelion si in felul asta vede si care sunt avantajele si dezavantajele rulotei
-
Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
de Dragos-Iulian Dobrovat » 15 Noi 2006, 13:22
Intradevar doua din cele trei rulote sunt de inchiriat la pretul de 1.000.000 lei vechi pe noapte inclusiv curent si incalzirea ei.Una este cu doua paturi pentru dormit si cealalta cu trei paturi pentru dormit. Pe langa locurile pentru dormit mai are si o canapea in forma de U foarte confortabile.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
-
parpaneata
Neamtul vinde campingul!!! Am fost vineri si sambata la pescuit pe lac la Herculane.Propietarul Cabanelor Gorjanul e si propietarul "santierului" de langa camping.Totodata si "reparatorul" drumului ce trece muntele spre Tg-Jiu. Nu am putut afla daca viitorul propietar va mai pastra campingul dar...vrea sa faca un restaurant ptr 600 de persoane!!!Am facut lobby ptr pastrarea campingului. Vom vedea ce se va intampla.
-
bebe944
- Membru forum
-
neamtul ca neamtul ....dar...ceilalti si celelalte....???

Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
-
Tavi Dragotoiu
- Membru forum
- Oras: Timisoara
- Data nasterii: 02 Apr 1975
-
Acum ce posibilitati de campare mai exista la Herculane? Stie cineva?
Tavi
RO +40745007103