Astăzi este 29 Mar 2023, 14:03

termal camping -berekfurdo- apr 28 - mai 04

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 28 Feb 2008, 12:39

bine,mai vin cu niste explicatii.noi de un an am planificat iesire de 1 mai in campingul termal tasnad.din motive de lipsa dusuri,utilitati,acuma am hotarit doar ca schimbam locatia,si am ales berekfurdo ca este la acelasi distanta aproape dar si mai ieftin si cu toate utilitatile. cind am planuit aceasta iesire nici nu se auzea de ziua rulotistului roman,nici nu exista asociatie. de ce asi renunta pentru ceva care inca nu se stie cind,nu se stie unde nu se stie cu cine ? invitatia am facut deoarece de ce nu asi fi facut,cind stiu ca sint conditii bune de campare,nu este scump.cind asociatia o sa aiba program facut pe un an,in care v-or aparea locatii si date stabilite sa poata lumea alege,ca in alte parti de ex 30 de iesiri interne ,patru iesiri externe si fiecare la inceputul anului poate sa-si planifice concediul,timpul in functie la care intilnire doreste sa participe,cind la fiecare iesire va fi precizat programul,si costul iesirii,atuncia o sa ma orientez si eu asa sa pot participa la aceste iesiri si sa nu-mi fac eu planuri separate.

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 28 Feb 2008, 12:55

Explicatia ta limpezeste multe semne de intrebare.
Asteptam poze de la iesirea voastra!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe » 28 Feb 2008, 13:02

Este corect ce spui si vor mai fi si altii cu programe facute, ceea ce nu cred ca deranjeaza. Prezenta este optionala si nu obligatorie. In principiu, asa cum sper ca am fost inteles, cei care nu pot participa din diverse motive (exemplul tau) este firesc. Daca cineva poate, dar nu vine ,pentru ca (dau exemplu) nu vrea sa se intalneasca cu cineva, sau nu este de acord cu anumite puncte de vedere exprimate, dar face parte din comunitate, cred ca nu este corect. Indiferent de afinitati macar o data pe an sa existe mai multa toleranta, si ganduri bune. Ranchiuna este devastatoare! Referitor la calendarul unora, va fi si la noi ,si chiar ai ocazia sa contribiu propunand

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 28 Feb 2008, 13:06

si inca ceva,sintem cred ca citva carora este in primul rind ,inainte de asociatie sau orce,important copii.locatiile ne alegem in primul rind ghindindune sa fie cel mai bun pentru copil.nu totdeauna se nimereste.

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 01 Apr 2008, 21:07

invitatia este valabila ! noi precis v-om sarbatorii. nu sta pe ginduri,hai la apa calda!asculta si dorinta oaselor tale !

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 01 Apr 2008, 21:09

invitatie valabila ! asculta si tu dorinta oaselor tale ! hai la apa calda !

Luidort Peti
Membru fondator

Mesaj de Luidort Peti » 01 Apr 2008, 21:10

ceva nu functioneaza bine ...

Blocat