Astăzi este 29 Mar 2023, 14:10
Maramures-august 2008
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Liviu Odagiu
- Membru forum
Maramures-august 2008
În aceasta vara în prima jumatate a lunii august as dori sa fac o excursie de 7-8-9 zile cu rulota prin maramures. Obiectivele clasice: bisericile de lemn, sapânta, valea vaserului dar si altele inedite ce se vor ivi pe drum sau pt. care voi primi sugestii.
Din ceea ce am citit s-ar parea ca în zona ar exista doar un camping amenajat la poieni al carui site se pare ca e suspendat. Dar si acesta se pare ca ar avea f. putine locuri pt. rulote. Si în plus ar prezenta inconvenientul(în ipoteza în care ar fi fixat ca si tabara de baza) ca este la ceva distanta de multe dintre obiective.
A facut cineva un tur al Maramuresului cu rulota? Mai sunt si alte campinguri? Îmi poate oferi cineva informatii despre locuri de campare chiar neamenajate dar care sa-ti asigure totusi un acces cât de cât facil si un peisaj frumos?
Auzisem odata despre niste locuri de campare neamenajate la Razoare. A fost cineva prin zona?
Orice informatie si orice sugestie o voi primi cu cea mai mare gratitudine.
Si nu în ultimul rând: e cineva interesat de o asemenea excursie?
Din ceea ce am citit s-ar parea ca în zona ar exista doar un camping amenajat la poieni al carui site se pare ca e suspendat. Dar si acesta se pare ca ar avea f. putine locuri pt. rulote. Si în plus ar prezenta inconvenientul(în ipoteza în care ar fi fixat ca si tabara de baza) ca este la ceva distanta de multe dintre obiective.
A facut cineva un tur al Maramuresului cu rulota? Mai sunt si alte campinguri? Îmi poate oferi cineva informatii despre locuri de campare chiar neamenajate dar care sa-ti asigure totusi un acces cât de cât facil si un peisaj frumos?
Auzisem odata despre niste locuri de campare neamenajate la Razoare. A fost cineva prin zona?
Orice informatie si orice sugestie o voi primi cu cea mai mare gratitudine.
Si nu în ultimul rând: e cineva interesat de o asemenea excursie?
- Constantin Curelea
- Membru fondator
- Liviu Odagiu
- Membru forum
Constantin CURELEA scrie:Liviu,
In aceasta vara am acelasi proiect de vacanta ca si tine.
Sunt in studiu de traseu si poate mergem impreuna.
eu am studiat de anul trecut problema dar cum atunci abia cumparasem rulota mi s-a parut destul de complicat doar eu cu nevasta. dar ....macar am adunat bibliografie(zeci de informatii de pe net-si totusi putine- harti, starea drumurilor, program mocanita valea vaserului si as putea continua). si cautarea mea va continua pana in vara.
daca te intereseaza ceva in mod special cu cea mai mare placere ce stiu si am pun la dispzitie.
astept si alte sugestii. multumesc si o seara frumoasa
-
- Membru forum
- Calin Jurca
- Membru forum
- Liviu Odagiu
- Membru forum
acum studiez variante si locuri de campare. exista un singur camping-din ceea ce stiu eu- la poieni dar pagina de net a acestuia pare a fi suspendata. altele nu cunosc. am gasit in schimb ceva pensiuni care mentioneaza ca ar avea si loc de campare. dar asta nu stiu daca inseamnna ca au toate facilitatile pentru rulota. in momentul in care definitivez traseul il postez.
daca moderatorii considera ca nu am postat acolo unde trebuia e ok daca subiectul este mutat la sectiunea corespunzatoare. l-as muta eu dar nu stiu cum sa o fac.
multumesc tutror celor ce s-au aratat interesati de propunerea mea.
daca moderatorii considera ca nu am postat acolo unde trebuia e ok daca subiectul este mutat la sectiunea corespunzatoare. l-as muta eu dar nu stiu cum sa o fac.
multumesc tutror celor ce s-au aratat interesati de propunerea mea.
- Lucian Mitrofan
- Membru forum
- Liviu Odagiu
- Membru forum
Multumesc foarte mult mitluc pentru mesajul tau. O rugaminte mai am. Te rog spune-mi unde ai campat în maramures. Din ceea ce am vazut din poze ar reiesi ca în natura pe malul apei. Excursia mea ar avea ca si puncte de oprire:zona Târgu Lapus, Firiza, Sapânta, Ocna Sugatag, Viseu de Sus, Moisei sau Borsa. Sunt campinguri sau vaile râurilor sunt cele mai indicate? În imediata vecinatate a manastirilor gasesc locuri de campare?
Multumesc mult de tot.
O zi frumoasa tuturor.
Multumesc mult de tot.
O zi frumoasa tuturor.
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
Pretul camping Poieni
Cat costa camparea pentru o noapte in campingul Poieni pentru o rulota trei persoane , masina si curent ?
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Dragos D
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
-
- Membru forum
- Dragos-Iulian Dobrovat
- Membru fondator
salut ! da poti campa in Razoare,pe malul raului locuri destule, am fost si eu de cateva ori pe acolo pe malul raului Lapus de acolo incep cheile Lapusului ,in Firiza poti campa sunt poenite pe langa baraj pe partea stanga cum mergi una in dreptul digului si una c-am pe la mijloc, mai incolo pastravaria Lostrita si Blidari,urmeaza statiunea Izvoarele unde poti campa, la Ocna Sugatag este camping cu casute loc de campare!
tel 0745674973