Astăzi este 30 Mar 2023, 14:40
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
-
simonettes
Buna
Legat de campingul din Paris, este fix in Paris sau in apropiere?
Ceva recomadare pt un camping pe Coasta de Azur...ai?
multumesc.
simona
bavareze scrie:salutare
n-am mai apucat sa scriu dar iata pe scurt itinerariul:
bucuresti - arad - budapesta - viena - salzburg - munchen - paris - lyon - marseilles - monaco - piacenza - venezia - udine - graz - budapesta - arad - bucuresti.
am inoptat de regula pe autostrada in parcarile de tiruri (super ok) si in urmatoarele campinguri: camping du bois de boulogne (paris, 35E), camping de venezia (venezia, 24E) si camping du madeleine (sospel, rue des moulins, 20km nord de monaco)
as vrea sa precizez ca in mod deosebit mi-a placut acest ultim camping. situat in mijlocul padurii, se ajunge la el pe un drum de coasta superb (30km din monaco), are locuri dragute de campare si piscina gratuita.
poze aici:
http://picasaweb.google.com/bavarezebafta si multumiri speciale lui coupe care m-a ajutat cu niste sfaturi si niste harti.
-
George Marcu
- Membru forum
Sunt preferabile camping-urile de la periferia Parisului 20-40 km de oras decat cele din oras. Stiu ca sunt cateva chiar in oras dar nu am vazut niciunul. Eu am stat langa si a fost super. Am mai vazut cateva tot pe langa si arata foarte bine. Pe coasta de azur sunt multe dar toate sunt pline, daca poti fa-ti rezervare din timp.
Daca te ajuta detalii despre ce am facu in vara vezi aici:
http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?t=882
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
-
Mircea Ionescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 29 Iun 1972
Vedeti aici discutii despre campingul in care am stat si pe care vi-l recomand...
http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.ph ... sc&start=0
Gasiti si linkul catre camping tot acolo. Mie mi se pare cea mai buna varianta pt ca este un autobuz la fiecare jumatate de ora care merge cei 3-4 km de la camping pana la metrou (nu RER) linia 1 care te duce direct in centru. Practic este pe malul Senei imediat langa "Circulaire" care delimiteaza Parisul propriu zis de "banlieux" in mai putin de 30 de min din momentul in care ai luat autobuzul esti sub arc. Conditiile sunt excelente, trebuie neaparat rezervare pt ca fiind asa aproape de centru este plin tot timpul... Daca mai doriti amanunte ma puteti contacta la tel 0744.383.398
Succes.
Opel Movano 2003
-
BaRJovanu traian
- Membru forum
-
Il recomand,am stat vara 2007 acolo,in august 2008 voi merge iar. ATENTIE! e musai necesara rezervare!
@BRJ = '90 HOBBY Classic + '97 KIP 50TDB + '90 VW Passat 1.6TD + '00 MERCEDES-BENZ E220CDI + '03 VW Passat 1.9TDI + '05 VW Touareg 2.5TDI.
-
Serpescu Gheorghe
- Membru forum
-
de Serpescu Gheorghe » 24 Iul 2008, 00:09
salut,
am venit de 2 saptamani.
traseu: miercurea ciuc- milano-genova-monaco-agay(camping solleil, super, pe plaja)-capbreton(atlantic)-valea loairei-paris(camping bois de boulogne, super 8,5km de centru)-luxembourg-munchem-budapesta-miercurea ciuc=3000 euro
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"