XGO XGO XGO XGO




Astăzi este 28 Sep 2020, 19:06

expo-transilvania 7-11 mai

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
parpaneata

Mesaj de parpaneata » 17 Apr 2008, 09:48

Invitatia oficiala! Pentru toti membrii ClubRV.
Atașamente
IMG_7477.jpg
IMG_7477.jpg (85.47 KiB) Vizualizat de 1673 ori

Avatar utilizator
Luidort Peti
Membru fondator
Mesaje: 1196
Membru din: 26 Sep 2006, 22:46
Localitate: Dej
Contact:

Mesaj de Luidort Peti » 06 Mai 2008, 13:00

maine incepe targul.nu ar fi fost rau daca conducerea asociatiei mi-ar fi trimis niste pliante si lipicele cu club rv,dar cred ca nu prea au interes de a populariza asociatia si la cluj.nu ma bag. din partea mea : cine vine la targ ,sa ma sune sa-i duc invitatie la poarta (economiseste 10 ron ). oferta fabricii .cine comanda rulota in timpul expozitiei are un discunt de 5%,si de la mine 5% total 10% plus cadouri in materie de accesorii surpriza...

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 06 Mai 2008, 13:04

Succes si vanzare multa! Abia astept sa ma vad propietar! :D

Avatar utilizator
Luidort Peti
Membru fondator
Mesaje: 1196
Membru din: 26 Sep 2006, 22:46
Localitate: Dej
Contact:

Mesaj de Luidort Peti » 12 Mai 2008, 16:13

parpa sa vazut proprietar...
Atașamente
IMG_0567.jpg
IMG_0567.jpg (43.76 KiB) Vizualizat de 1467 ori

Avatar utilizator
George Marcu
Membru forum
Mesaje: 551
Membru din: 30 Oct 2006, 18:44
Localitate: Bucuresti

Mesaj de George Marcu » 12 Mai 2008, 16:36

Sa-i traiasaca si s-o stapaneasca cu placere.
Vad ca s-a dat la fund nu zice nimic..........îi este frica de cinste?
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Rulota Knaus 495 TF

Avatar utilizator
Luidort Peti
Membru fondator
Mesaje: 1196
Membru din: 26 Sep 2006, 22:46
Localitate: Dej
Contact:

Mesaj de Luidort Peti » 12 Mai 2008, 16:49

nu sa dat la fund este inca la noi,montam clima si alte accesorii,probabil poimiine e acasa

Avatar utilizator
Sandu Toma
Membru forum
Mesaje: 2709
Membru din: 29 Mai 2007, 08:42
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de Sandu Toma » 12 Mai 2008, 18:41

Parpa, sa o stapaniti si sa o folositi sanatosi !
Sandu si Fetita.
Orice problema are o rezolvare practica

George Burneci
Membru forum
Mesaje: 161
Membru din: 28 Noi 2007, 18:07
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de George Burneci » 12 Mai 2008, 21:35

Sa o stapiniti sanatosi ! :D Cind punem de o intilnire sa o vedem? :D :D :D Hai ca nu mai pot, deja ma maninca. :lol:

Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu » 12 Mai 2008, 21:43

Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea, sa va plimbe numai pe drumuri frumoase alaturi de prieteni.

Avatar utilizator
Luidort Peti
Membru fondator
Mesaje: 1196
Membru din: 26 Sep 2006, 22:46
Localitate: Dej
Contact:

Mesaj de Luidort Peti » 12 Mai 2008, 22:49

proba de foc a rulotelor
Atașamente
IMG_0719.jpg
IMG_0719.jpg (36.36 KiB) Vizualizat de 1601 ori
IMG_0701.jpg
IMG_0701.jpg (30.24 KiB) Vizualizat de 1601 ori
IMG_0697.jpg
IMG_0697.jpg (18.57 KiB) Vizualizat de 1601 ori

Bazil

Mesaj de Bazil » 12 Mai 2008, 22:50

George Burneci scrie: :D Cind punem de o intilnire sa o vedem?

:D Eu i-am vazut si interiorul la expozitie! Superrrrrrrrrr!
@Parpa :sa aveti parte numai de satisfactii si bucurii, drumuri bune, campari reusite!

Bazil

Mesaj de Bazil » 12 Mai 2008, 22:53

luidort peti scrie:proba de foc a rulotelor

Si au rezistat? :roll:

Blocat