Astăzi este 04 Feb 2023, 14:50

Reguli de postare la sectiunea BAZAR

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
Catalin Mihailescu

Reguli de postare la sectiunea BAZAR

Mesaj de Catalin Mihailescu » 11 Noi 2007, 23:41

1. Topicurile deschise vor avea un titlu cat mai concis ce va contine obligatoriu ca prim cuvant "[VAND]", "[CUMPAR]" sau "[SCHIMB]" in functie de situatie. Topicul trebuie sa contina in primul mesaj informatii despre produs si PRETUL, acesta fiind obligatoriu. In cazul in care topicul nu contine PRETUL DE PORNIRE in primul mesaj sau unul din cuvintele "[VAND]", "[CUMPAR]", "[SCHIMB]", acesta va fi sters si initiatorul topicului va fi avertizat.
-Nu se admite prezenta pretului de pornire in alt mesaj decat primul din topic, in caz contrar topicul va fi sters si autorul avertizat.
-Nu se vor accepta anunturile cu trimitere la alte siteuri de vanzari cu produse similare.
-Se va face prezentarea obiectului propus spre vanzare si va fi insotita de fotografii clare si de dimensiunea ceruta de forum.
-Incalcarea acestor cerinte vor duce la stergerea mesajului.

2. Nu se permit topicuri in care mesajele sunt scrise cu alt font decat cel standard, cu alta marime decat cea standad si cu alta culoare decat cea neagra. Daca initiatorul topicului incalca aceasta regula in primul mesaj, topicul va fi sters fara avertizare. Orice incalcare a acestui punct in mesaje ulterioare primului mesaj se soldeaza cu stergerea mesajului in cauza. Se permite scrierea de cuvinte cu text standard, marime standard si culoare neagra, ingrosat (bold) sau italic insa nu se permite scrierea intregului mesaj in acest mod.

3. In cazul in care un vanzator are mai multe produse de vanzare, apartiinand aceleiasi categorii, el trebuie sa le adune pe toate intr-un singur topic, acesta nedeschizand un topic pentru fiecare produs (in cazul nerespectarii acestei reguli posturile vor fi alaturate de catre un moderator sau sterse/inchise).

4. a ) Nu se admit posturi offtopic, de exemplu posturi de genul: "Da scump mai este", "Am eu mai ieftin" etc. Toate posturile de genul acesta vor fi sterse iar autorul lor va fi avertizat.

4. b ) Pretul unei oferte/cereri poate fi discutat doar de catre cei interesati sa vanda/cumpere (de catre cei care negociaza tranzactia respectiva). Orice alte comentarii si/sau aprecieri asupra pretului se incadreaza la art. 4 lit a).

5. Cei care VAND ceva intr-un post de CUMPARARE, vor fi avertizati daca nu pun pretul de vinzare, ci scriu doar ceva de genul "am eu, cauta-ma", "cit oferi" etc. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorului respectiv va fi banat 3 zile.

6. Daca celui ce initiaza un topic (de vinzare sau cumparare) i se pune o intrebare si acesta nu raspunde in MAXIM 7 zile calendaristice la ea, se considera ca nu il mai intereseaza acel topic si TOPICUL VA FI INCHIS SAU STERS!

7. Topicurile la care nu s-a mai postat de 30 zile calendaristice sunt inchise automat.

8. Daca vanzatorul sau cumparatorul anunta finalizarea tranzactiei, topicul respectiv va fi inchis. In caz contrar, se va aplica regula nr. 7[/b]

9. In cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, acestea trebuie sa obtina in prealabil acordul administratiei Club RV

10.Nu se admite postarea de mesaje de "improspatare" a anuntului de genul : :arrow: "up"," chiar nu este nimeni interesat", "inca mai este de vanzare"...
Sunt admise doar mesajele de modificare de pret.

Avatar utilizator
Lupu Ciprian
Membru CD
Mesaje: 6698
Membru din: 20 Oct 2010, 17:29
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Reguli de postare la sectiunea BAZAR

Mesaj de Lupu Ciprian » 21 Sep 2012, 13:09

HOTARARE CD : Incepand de la 1 oct 2012
- MEMBRII COTIZANTI pot posta un nr. nelimitat de anunturi in orice sectiune .
- Membrii forumisti vor putea posta un singur anunt pe an, in fiecare din sectiunile bazar( vanzari ) , accesorii rulote( vanzari ) , vanzari rulote/ autorulote.
- anunturile de tip " cumpar" sunt permise FARA limita si pt membrii forumisti .
Incalcarea regulamentului atrage dupa sine stergerea anuntului si avertisment emis de catre moderator .
Colegii care doresc a pune mai multe " maruntisuri" in sectiunea bazar sau accesorii o vor putea face intr-un singur topic , o singura data pe an .
Regula nu se va aplica retroactiv dar se va tine cont de anunturile active pe forum la acest moment .
Pt. alte intrebari va adresati NUMAI IN privat moderatorilor .
Hotararea va fi afisata si in procesul verbal al sedintei CD.
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Blocat