Astăzi este 27 Ian 2023, 07:42

Filmulete din excursii ”SUN CHASE JOUREY”

topicuri de informare

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Avatar utilizator
Lupu Ciprian
Membru CD
Mesaje: 6697
Membru din: 20 Oct 2010, 17:29
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979
Localitate: Bucuresti
Contact:

Filmulete din excursii ”SUN CHASE JOUREY”

Mesaj de Lupu Ciprian » 23 Noi 2020, 14:40

Urmaresc un cuplu de basarabeni, ce detin canalul de ytube ”sun chase journey”... mai exact pe Costi si Luminita care calatoresc full time intr un van....el programator, lucreaza online ( noaptea ) ea , il ajuta cu editarea video si nu numai .
Sunt f simpatici , modesti , placuti inimosi , iar modul in care se exprima unul natural si prietenos...chiar simpatic mai ales in exprimare ... :)

In afara de faptul ca explica si descriu viata inrtr-un van ”FULL TIME” pot fi urmariti si pt obiectivele turistice vizitate si respectiv frumos descrise.

Putem sa -i ajutam si noi cu audienta prin simplul fapt ca vizionam filmele de youtube , ne abonam sau urmarim inclusiv pe ”Instra gram” .
Sunt fratii nostri de peste Prut ! :) credeti- ma ca acesti 2 oameni merita sa aiba succes ! Sunt tineri si au entuziasm , se iubesc , calatoresc si muncesc . CE POATE FI MAI FRUMOS ?


Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Raspunde