https://daciiliberi.com/accomodation/premium-camping/ - adresa web camping
Este un camping in amenajare. Deschis de curand in spatele pensiunii, pe un teren generos, parcelat.
La fiecare parcela este curent si apa. Baile vor fi finalizate in curand si au in plan sa faca o zona pt spalat vase, pentru ca primit mai multe sesizari in acest sens. Nu au experienta dar asculta de nevoile clientilor.
Noi am sesizat si zona in care se varsa apa gri, era un canal cu capac normal care a fost dat de 3 oameni jos.
Daca se tin de treaba acest camping dupa finalizare va fi in top 10 pe Romania.
O oaza de liniste, desi imi place sa privesc si sa ascult marea nu m-am saturat sa admir muntii si sa ascult muzica ambientala de la terasa (care abia se auzea desi noi eram destul de aproape).
Amplasat intre Viseul de Sus unde puteti face o plimbare cu mocanita (dureaza aprox. 5 ore si trebuie sa faceti rezervare) si Sighetul Marmatiei (unde aveti de vizitat Cimitirul de la Sapanta). In zona puteti ajunge in Satul Breb (mancare traditionala la Dochia si nu am regretat recomandarea primita), la Borsa aveti de vizitat Cascada Cailor, Manastirea Barsana.
Pretul campingului este de 75 lei/persoana in care aveti inclus tot ce tine de camping (parcela, masina, curent, apa) + mic dejun regim bufet suedez (foarte ok) + acces la spa (va puteti lua de la spa prosop), tot acolo pt moment puteti face dus pana vor fi gata cele pentru camping.
Daca nu folositi deloc zona de spa aveti o reducere, dar eu zic sa nu va zgarciti ca doar sunteti in vacanta si meritati un rasfat dupa o zi de plimbare in zona. Zona de spa cuprinde sala fitness, piscina, jacuzzi, la demisol aveti piscina cu apa sarata, o salina si o sauna umeda.

George si Cristina Burduja