Astăzi este 30 Mar 2023, 14:59
Tuzla 2020
Moderator: Moderatori
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Tuzla 2020
La Tuzla in urma unei decizii HCL zona va fi administrată de Sc Edilitar Tuzla SRL.
Încă nu stiu tarifele si facilitatile de off camping sau forma exactă a serviciilor ca sa vi le spun, dar nu mai e gratis...
Încă nu stiu tarifele si facilitatile de off camping sau forma exactă a serviciilor ca sa vi le spun, dar nu mai e gratis...
- Atașamente
-
- FB_IMG_1592233713281.jpg (57.82 KiB) Vizualizat de 3140 ori
-
- FB_IMG_1592233710822.jpg (67.12 KiB) Vizualizat de 3140 ori
-
- FB_IMG_1592233707902.jpg (51.76 KiB) Vizualizat de 3140 ori
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian & Irina
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Re: Tuzla 2020
Să vedem cum o să gospodărească utilitățile acolo. Oricum au avut ce învăța de la noi.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
- Ciprian Rosca
- Membru CD
- Oras: Barlad
- Data nasterii: 16 Ian 1969
Consiliul Local Tuzla are calitatea de asociat unic al societatii Edilitar Local Tuzla SRL.
Hymer B 644
cprohome@yahoo.com
0741015477
Natura nu vrea sa fie admirata prin intermediari.
cprohome@yahoo.com
0741015477
- Constantin Curelea
- Membru fondator
In acest context nu se poate face un subcontract intre Asociatia Clubrv-Ro şi firma Consiliului local privind utilizarea unei portiuni din faleza de catre membrii nostri?
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Bucuresti
0723 206 708
- Ciprian Rosca
- Membru CD
Se poate incerca pentru sezonul urmator.Anul asta sunt alegeri,vedem de la anul cu cine discutam la Tuzla.

Hymer B 644
cprohome@yahoo.com
0741015477
cprohome@yahoo.com
0741015477
-
- Moderator
- Oras: Piatra Neamt
- Data nasterii: 01 Ian 1969
Până la anul, n-ar strica să încercăm să stabilim acum o relatie cu Edilitar Local. Nu neapărat să solicităm reduceri, cât sa întemeiem un rudiment de parteneriat (plecând de la proiectul din 2015, care a fost măcar vizibil, si care ar putea fi pus într-o comparație cu turiștii neafiliați/neorganizati care au tot folosit plaja in ultimii patru ani) cu autoritățile locale Tuzla. E drept ca noi nu prea avem ce pune la bătaie (ca să putem spune ca "negociem"), dar macar suntem serioși (nici tărăboi n-am facut, nici gunoaie si stricăciuni n-au rămas pe unde am trecut). Am putea avansa chiar o estimare (bazată pe ultimii cinci ani): "da-ne un colțișor de plaja, si noi il tinem ocupat cu cca 15 echipaje plătitoare tot sezonul iulie - august: de la noi îți vin atâția bani".
Sunt sigur ca daca deschidem o lista cu doritori, o sa fie rezervat tot sezonul.
(eu m-aș băga, ca de obicei, la macar vreo doua saptamani, cu patru plătitori).
Dacă societatea ne aduce apă si budă ecologică, ne ia gunoiul (si ce ne mai prisosește nouă) fără sa jupoaie chiar toata pielea, ne îngrămădim garantat.
Iar dacă or sa spună ca nu vor sau nu pot sa facă parteneriat cu noi: chiar și simpla evidență a rulotistilor Clubrv care vor merge pe cont propriu (si a sumelor lăsate la Tuzla) din 2020 ar putea să insemne ceva la discutiile din 2021: palmaresul relatiei comunității Clubrv cu autoritatile Tuzla ar fi mai bogat. Chiar daca sunt alegeri in toamna asta, societatea respectiva o sa existe si vara viitoare (deși i se vor schimba conducatorii).
Sunt sigur ca daca deschidem o lista cu doritori, o sa fie rezervat tot sezonul.
(eu m-aș băga, ca de obicei, la macar vreo doua saptamani, cu patru plătitori).
Dacă societatea ne aduce apă si budă ecologică, ne ia gunoiul (si ce ne mai prisosește nouă) fără sa jupoaie chiar toata pielea, ne îngrămădim garantat.
Iar dacă or sa spună ca nu vor sau nu pot sa facă parteneriat cu noi: chiar și simpla evidență a rulotistilor Clubrv care vor merge pe cont propriu (si a sumelor lăsate la Tuzla) din 2020 ar putea să insemne ceva la discutiile din 2021: palmaresul relatiei comunității Clubrv cu autoritatile Tuzla ar fi mai bogat. Chiar daca sunt alegeri in toamna asta, societatea respectiva o sa existe si vara viitoare (deși i se vor schimba conducatorii).
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
- Relu Deliu
- Membru asociat
Cred ca ideea inițierii unei colaborări cu administratorul plajei este binevenita. O adresa bine întocmită, fără solicitarea unor prețuri preferențiale, ar avea un posibil succes.
Totodată, ar trebui să se ofere unul sau doi voluntari membrii asociați, care să gestioneze-administreze, eventuala parcelă oferită spre folosință.
S-ar putea sa avem ceva șanse, având in vedere ca anul acesta nu se mai organizează festivalul Daikin- Tuzla.
Totodată, ar trebui să se ofere unul sau doi voluntari membrii asociați, care să gestioneze-administreze, eventuala parcelă oferită spre folosință.
S-ar putea sa avem ceva șanse, având in vedere ca anul acesta nu se mai organizează festivalul Daikin- Tuzla.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
- Ciprian Rosca
- Membru CD
Relu,e 50 lei pe zi.Fara nimic.Parcela ,data spre folosinta noua, se obtine prin hotarare a Consiliului Local Tuzla.
Niste pubele de gunoi si cateva wc-uri ecologice,atat se ofera..Au pus aceasta suma ca sa scape de padurea de rulote si la solicitarea locuitorilor din Tuzla.
Nu mai stiu care este starea caii de acces la locurile de campare.
De pe Facebook,comentarii puse pe pagina,,Tuzla,Constanta" de locuitorii din Tuzla.
,,Ne pare rău că sunteți scârbit că nu vi se mai permite dumneavoastră să aglomerați zona. Vreți să spuneți că tot ce e mai frumos pe plaja din Tuzla sunt rulotele și corturile?
Veniți pe plaja Tuzla ca să vă bucurați de peisajul natural, nealterat, ca toți ceilalți, așa cum este normal și civilizat.
Cât despre gunoaie și gunoaiele care continuă să construiască în zonă, ilegal, în vegetație, încă suntem în tranșee, după cum vedeți. Și încă nu am arătat nimic, mediatizarea ilegalităților abia începe. Cât de curând se anunță investigația unei emisiuni de la o televiziune națională, despre felul cum sunt aprobate construcțiile, și cine permite o astfel de situație pe singura plajă cu vegetație luxuriantă de pe litoralul românesc."
Niste pubele de gunoi si cateva wc-uri ecologice,atat se ofera..Au pus aceasta suma ca sa scape de padurea de rulote si la solicitarea locuitorilor din Tuzla.
Nu mai stiu care este starea caii de acces la locurile de campare.
De pe Facebook,comentarii puse pe pagina,,Tuzla,Constanta" de locuitorii din Tuzla.
,,Ne pare rău că sunteți scârbit că nu vi se mai permite dumneavoastră să aglomerați zona. Vreți să spuneți că tot ce e mai frumos pe plaja din Tuzla sunt rulotele și corturile?
Veniți pe plaja Tuzla ca să vă bucurați de peisajul natural, nealterat, ca toți ceilalți, așa cum este normal și civilizat.
Cât despre gunoaie și gunoaiele care continuă să construiască în zonă, ilegal, în vegetație, încă suntem în tranșee, după cum vedeți. Și încă nu am arătat nimic, mediatizarea ilegalităților abia începe. Cât de curând se anunță investigația unei emisiuni de la o televiziune națională, despre felul cum sunt aprobate construcțiile, și cine permite o astfel de situație pe singura plajă cu vegetație luxuriantă de pe litoralul românesc."
Hymer B 644
cprohome@yahoo.com
0741015477
cprohome@yahoo.com
0741015477
- Relu Deliu
- Membru asociat
Da, poate ca nu este oportun sa ne asociem imaginea, cu situatia din acest moment de la Tuzla.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Tuzla 2020
Am renuntat sa mai abordez subiectul ”TUZLA ” pt ca s- au facut un fel de stapani pe acolo un grup de o anume etnie ... alaturat unui grup de Constanta . N -as vrea sa scriu ceva care m-ar face sa regret mai tarziu... in nici un caz personal eu n-am sa ma ” combin” intr-o zona pe care n-o putem stapani personal sau gestiona... ori ca sa merg acolo sa dau 50 ron si sa nu pot urca decat cand nu ploua , mai bine merg la un camping civilizat.
Veti vedea ca de acum de cand nu mai e gratis o sa dispara si ”iubitorii de natura ”.
Motivul pt care e 50 ron taruful stabilit prin HCL este ca se vrea a se curata zona si de acesti ”turisti” ..... NU DE A SE UMPLE cu clienti. NU acela e scopul .
Daca voi merge pe acolo am s-o fac pt o seara max 2, pt ca -mi place plaja si am sa fac o filmare doar ca sa va arat cam cum sta gunoiul pe acolo lasat. Unii l lasa la pungi mai nou ca si cum e cineva responsabi sa coboare la vale sa l care undeva ..... In zona de rahat nu o sa filmez ca sa NU vedeti ce mananca melcii prin boscheti ...
Asta a ajuns Tuzla din pacate si de asta s- a ajuns la acest HCL ca si pe Valea Cerbului.... pt ca bate vantul cateodata de plimba hartia igienica de prin boscheti.... si se prinde ca steagul in ciulini mai sus la 20 m pe promontoriu . Vantul e de vina nu omul ... :)
Veti vedea ca de acum de cand nu mai e gratis o sa dispara si ”iubitorii de natura ”.
Motivul pt care e 50 ron taruful stabilit prin HCL este ca se vrea a se curata zona si de acesti ”turisti” ..... NU DE A SE UMPLE cu clienti. NU acela e scopul .
Daca voi merge pe acolo am s-o fac pt o seara max 2, pt ca -mi place plaja si am sa fac o filmare doar ca sa va arat cam cum sta gunoiul pe acolo lasat. Unii l lasa la pungi mai nou ca si cum e cineva responsabi sa coboare la vale sa l care undeva ..... In zona de rahat nu o sa filmez ca sa NU vedeti ce mananca melcii prin boscheti ...
Asta a ajuns Tuzla din pacate si de asta s- a ajuns la acest HCL ca si pe Valea Cerbului.... pt ca bate vantul cateodata de plimba hartia igienica de prin boscheti.... si se prinde ca steagul in ciulini mai sus la 20 m pe promontoriu . Vantul e de vina nu omul ... :)
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
- Constantin Curelea
- Membru fondator
Incet, dar sigur, ne apropiem de momentul in care nu va mai fi posibila camparea off, care, pentru unii insemna detinerea unei rulote.
Oare cu patronatele care au locuri de cazare pentru RV uri se va mai face colaborare?
Rulotistii vor avea doar sursa de informare si actiune facebook-ul?
Oare cu patronatele care au locuri de cazare pentru RV uri se va mai face colaborare?
Rulotistii vor avea doar sursa de informare si actiune facebook-ul?
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708
Bucuresti
0723 206 708
- Duret Florin
- Membru forum
- Oras: Braila
- Data nasterii: 26 Mai 1954

Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696