Astăzi este 30 Mar 2023, 15:14

Cumpar butuc yala autorulota cod 9015

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
StefanDan
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Apr 1972

Cumpar butuc yala autorulota cod 9015

Mesaj de StefanDan » 07 Mai 2020, 18:11

Una bucata butuc a inceput sa imi faca probleme. As putea sa cumpar un butuc cu alt cod + cheia aferenta, dar asta ar insemna sa aduc alta cheie la manunchi, asa ca as prefera ca in continuare sa folosesc o singura cheie pt toate usile si usitele.
Rationamentul meu este urmatorul: pe net la diferite magazine care vand set cheie+butuc, fiecare cheie are un cod deci presupun ca daca gasesc undeva un butuc cu acelasi cod ca cheia mea atunci se potrivesc, sper sa nu gresesc.
Prin urmare si asa deci, caut cel putin 1 butuc pt cheie cod 9015...ca or fi 2 sau 3 butuci, e bine si asa, am rezerva.
0728591488 Stefan sau PM aici sau mesaj public aici...ca si locatie Bucuresti, dar e ok si provincie

Roman Vasile
Membru forum
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Re: Cumpar butuc yala autorulota cod 9015

Mesaj de Roman Vasile » 08 Mai 2020, 12:31

Teoretic nu vei gasi butuc cu acel cod, fiindca este "unic". Dar cauta modelul de butuc care se potriveste incuietorilor tale, pe care un lacatus care stie cu ce se mananca yalele poate sa il "aranjeze" dupa cheia ta. Butucurile "virgine" vin cu toate werthurile si cu o cheie "service", din care in functie de cheia ta se elimina/aranjeaza cele in plus. Butucuri gasesti in catalogul Falle, dupa ce stii ce iti trebuie, poti comanda ori direct de la VIMO, ori te interesezi la @Peti Lujdort.
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni casa!
Camper Chausson/Fiat Ducato

StefanDan
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Apr 1972

Mesaj de StefanDan » 09 Mai 2020, 21:31

pai de exemplu la exis sunt de vanzare butuci 9001, 9002, 9003 ,9007,9008, 9009...deci cam tras concluzia ca se gasesc, sau s-ar putea gasi, cat de cat......presupun ca daca avea si 9015 se potrivea din start la cheia mea pe care scrie 9015, de asta am intrebat pe aici

Roman Vasile
Membru forum
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile » 10 Mai 2020, 21:18

Acele coduri de la Exis se refera la tipul/modelul de butuc. Asa cum am scris, acestea le poti cumpara gata aranjate cu doua chei sau poti sa iei yala "nearanjata" pe care poti tu sa o modifici dupa cheia ta existenta. Asa ca daca avea 9015...era un model oarecare de butuc care sigur nu se potrivea cu cheia ta! Teoretic codul de pe cheie este unic si ar trebui sa existe doar pe un singur exemplar! Ca sa-ti faci idee: daca vede cine nu trebuie numarul de pe cheia ta, cumpara o cheie cu seria aceea....si cred ca nu mai trebuie sa continui...
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni casa!
Camper Chausson/Fiat Ducato

Raspunde