Astăzi este 30 Mar 2023, 13:49
Actualizari/modificari date personale
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Ciprian Rosca
- Membru CD
- Oras: Barlad
- Data nasterii: 16 Ian 1969
Re: Actualizari/modificari date personale
Hai ca-ti dau o bere...stii ca nu sunt rau de paguba.
Hymer B 644
cprohome@yahoo.com
0741015477
Natura nu vrea sa fie admirata prin intermediari.
cprohome@yahoo.com
0741015477
Natura nu vrea sa fie admirata prin intermediari.
-
- Moderator
- Oras: Piatra Neamt
- Data nasterii: 01 Ian 1969
Apoi... am s-o si beau, ca nici eu nu-s rau de ... (completeaza altcineva, ca parerea mea e si subiectiva, si neamuzanta, si mult prea subtila).
Mama ei de treaba, iar oftopic? pai ce exemplu dam noi?
Corectez, ca sa nu mai fim pe alaturi:
Sa facem sondaj (optiunile de vot le facem ceva mai incolo, dupa ce mai citeste lumea) despre forumul vizibil la liber sau cu logare.
Si sa facem (chiar si contra bere) sondaj despre titlul topicului.
Mama ei de treaba, iar oftopic? pai ce exemplu dam noi?
Corectez, ca sa nu mai fim pe alaturi:
Sa facem sondaj (optiunile de vot le facem ceva mai incolo, dupa ce mai citeste lumea) despre forumul vizibil la liber sau cu logare.
Si sa facem (chiar si contra bere) sondaj despre titlul topicului.
Ultima oară modificat 12 Feb 2020, 15:01 de către Florin Herciu, modificat 1 dată în total.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
0721-299-111
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Mi se pare o treaba f buna ca s a se poata vedea doar cu logare 80% din forum ... insa nu poti 99% cu logare si doar prima pag fara.... dar daca asa va zice sondajul fie....
Am vrut sa te citez... stiu ca-ti plac citatele , cu toate ca cel de dinainte nu se citeaza daca postarea acestuia se afla exact deasupra ....

Am vrut sa te citez... stiu ca-ti plac citatele , cu toate ca cel de dinainte nu se citeaza daca postarea acestuia se afla exact deasupra ....

Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
-
- Moderator
Ah, de ce nu m-ai citat, de ce de ce de ce? O sa sufar, ia sa-mi dai si tu o bere!
(Adevarat, nu se citeaza mesajul intreg. Dar daca vrei sa raspunzi doar uneia dintre ideile deversate, ori postul este foarte lung, citatele scurte inserate in replica ta ajuta foarte mult. Uite, am mai prestat de-o bere, fie ea si dintr-aia mititica!)
Am zis ca dezbatem, ne oprim asupra unor variante si pe acelea le bagam intr-un poll. Nu? Dar acuma dezbatem.
(Adevarat, nu se citeaza mesajul intreg. Dar daca vrei sa raspunzi doar uneia dintre ideile deversate, ori postul este foarte lung, citatele scurte inserate in replica ta ajuta foarte mult. Uite, am mai prestat de-o bere, fie ea si dintr-aia mititica!)
Am zis ca dezbatem, ne oprim asupra unor variante si pe acelea le bagam intr-un poll. Nu? Dar acuma dezbatem.
(...)
0721-299-111
0721-299-111
- Nelu Predonu
- Membru forum
- Oras: Voluntari - Ilfov
- Data nasterii: 21 Iul 1959
Daca cineva a cerut stergerea unui numar de telefon indreptatit fiind, acum ne apucam sa umlam la cine cum si in ce fel poate accesa/vizualiza forumul ?
De ani de zile sunt stabilite niste reguli, acum umblam iar la ele ?
Punctul meu de vedere este ca incercam sa ne cautam inutil de treaba.
Exista o vorba... "Un nebun aruncă o piatră în apă şi zece deştepţi cercetează fenomenul." :))
P.S. Daca totusi se doreste o dezbatere pe tema acces/vizualizare forum, initiatorul va trebui sa deschida un alt topic (atentie la titlu !) sa discutam acolo propunerile facute, dupa care, sa deschida un chestionar de validare sau invalidare a propunerilor. Nu intre beri, cum o face acum. :)
De ani de zile sunt stabilite niste reguli, acum umblam iar la ele ?
Punctul meu de vedere este ca incercam sa ne cautam inutil de treaba.
Exista o vorba... "Un nebun aruncă o piatră în apă şi zece deştepţi cercetează fenomenul." :))
P.S. Daca totusi se doreste o dezbatere pe tema acces/vizualizare forum, initiatorul va trebui sa deschida un alt topic (atentie la titlu !) sa discutam acolo propunerile facute, dupa care, sa deschida un chestionar de validare sau invalidare a propunerilor. Nu intre beri, cum o face acum. :)
Campervan: Clever Runner 2021
-
- Moderator
Dumneata ai observat numai exemplul cu persoana care a cerut (perfect legitim) stergerea numarului de telefon. Au mai fost prezentate inca doua situatii, si exista destul temei pentru a nu lasa la vedere si oricui tot forumul.
Regulile si legile se actualizeaza si se schimba dupa vremuri si nevoi. Ne mai ghidam cumva dupa Pravila lui Vasile Lupu? Ori macar Codul lui Caragea? Codul Civil din 1864 - a fost bun si vrednic, longeviv, dar s-a dus si vremea lui. N-or fi regulile noastre rupte din soare, de sa nu poata suferi vreo imbunatatire.
Nebunul pe care il aduci dumneata in discutie nu-i prost, ca sa-l opui desteptilor. Si nici despre desteptii aia zece nu scrie nicaieri c-ar fi si sanatosi la cap, ca sa avem ce opune nebunului. Alaturarea asta poate fi amuzanta, dar nepotrivita. Mai degraba caraghioasa si atat.
(daca nebunul cu pricina ar trebui sa se supere, nici vorba! El asteapta - cuminte! - caracterizarea completa.)
La PS zic asa: am notat parerea depre indatoririle initiatorului, am bifat si atentionarea de a fi "cat mai pe intelesul desteptilor". Partea cu "intre beri" e asa: cu oameni cu care am interactionat (am schimbat niste vorbe/idei, am mancat o inghetata la aceeasi masa, am invartit o lopata in acelasi beton etc) direct, imi permit glumite directe, pentru ca am convingerea ca inteleg si accepta glumitele mele fara sa se opareasca. Cu oamenii care s-au dovedit mai gingasi, ori pe care nu-i cunosc deloc nu-mi permit familiaritati.
Regulile si legile se actualizeaza si se schimba dupa vremuri si nevoi. Ne mai ghidam cumva dupa Pravila lui Vasile Lupu? Ori macar Codul lui Caragea? Codul Civil din 1864 - a fost bun si vrednic, longeviv, dar s-a dus si vremea lui. N-or fi regulile noastre rupte din soare, de sa nu poata suferi vreo imbunatatire.
Nebunul pe care il aduci dumneata in discutie nu-i prost, ca sa-l opui desteptilor. Si nici despre desteptii aia zece nu scrie nicaieri c-ar fi si sanatosi la cap, ca sa avem ce opune nebunului. Alaturarea asta poate fi amuzanta, dar nepotrivita. Mai degraba caraghioasa si atat.
(daca nebunul cu pricina ar trebui sa se supere, nici vorba! El asteapta - cuminte! - caracterizarea completa.)
La PS zic asa: am notat parerea depre indatoririle initiatorului, am bifat si atentionarea de a fi "cat mai pe intelesul desteptilor". Partea cu "intre beri" e asa: cu oameni cu care am interactionat (am schimbat niste vorbe/idei, am mancat o inghetata la aceeasi masa, am invartit o lopata in acelasi beton etc) direct, imi permit glumite directe, pentru ca am convingerea ca inteleg si accepta glumitele mele fara sa se opareasca. Cu oamenii care s-au dovedit mai gingasi, ori pe care nu-i cunosc deloc nu-mi permit familiaritati.
(...)
0721-299-111
0721-299-111
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979

Am vrut sa te citez...
Autorulota Ford