Astăzi este 30 Mar 2023, 13:44

Actualizari/modificari date personale

Nemultumiri legate de activitatea pe forum

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Florin Herciu
Moderator
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu » 12 Feb 2020, 12:52

Cred ca ar fi un moment bun sa discutam despre datele personale pe care forumul le afiseaza fara nicio restrictie.

Concret: un vechi membru al comunitatii vine astazi si cere sa se stearga un detaliu (numar de telefon) dintr-un post scris in urma cu 5-8-10 ani, sau chiar sa se stearga postarea respectiva (total inacceptabil, dar asta este subiectul unei alte discutii); un alt membru al comunitatii se trezeste identificat si contactat de un necunoscut, intr-o problema (a necunoscutului respectiv!) care n-are nicio legatura cu ce facem/discutam noi aici; intr-o alta situatie, un membru se trezeste sunat (insistent si la ore imposibile) din Costa Rica, Panama, Angola si din alte cateva zone ale mapamondului, cunoscand ca singurul loc unde are numarul de telefon "la vedere" este forumul clubrv.

Propunerea mea: sa ierarhizam forumistii in mai multe grupe, prima fiind a aspirantilor (o perioada de macar 2-3 luni care sa nu vada decat discutiile generale, fara profilul utilizatorilor; daca le trebuie ceva, nu-i impiedica nimeni sa ceara, dar sa nu mai primeasca "pe tava"; recomandarea unui membru vechi si cunoscut ar putea sa anuleze perioada initiala de 2-3 luni de "carantina"); a doua grupa sa fie a membrilor obisnuiti (ca acuma), iar bucataria Asociatiei sa fie rezervata membrilor asociati. Forumul sa nu mai fie vizibil decat dupa logare.

Pentru cei care intampina dificultati, putem gasi o solutie (mail de contact, sau chiar si un numar de telefon pt SMS ori Wapp vizibile chiar inaintea logarii).

Propunerea este, evident, perfectibila, discutabila. Ignorabila (putem alege sa nu mai avem date de contact si gata!).
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 12 Feb 2020, 13:16

Cred ca titlul topicului este eronat.. sau nu il inteleg eu .

Va anunt ca afisarea nr lui de tel este optionala cei care se expun o fac voluntar asa cum o fac si eu cand imi trec nr tel si respectiv e mail ..... iar date cu caracter personal nu se vad cum ar fi cnp sau serie CI ... ale dvs NU SUNT EXPUSE absolut deloc niciodata copie dupa CI al dvs sau ceva de genul ...

De spus va spunel la multi ani numai daca ne anunta forumu ca e ziua dvs ast adaca in profil ati dorit sa completati ...

Cred ca GIGI Catalin a dorit stergerea acelor rn de tel pt ca are conflicte personale sau comerciale cu cineva si nu mai doerste sa fie gasit de google ....nr sau ...

NU ma pot apuca acum sa sterg numele ”Costel Ionescu ” sa nu mai apara nicioata nicaieri ca nu mai vrea Costel dupa 5 ani ...
IN regulamentul forumului este prevazut faptul ca mesajele scrise de noi devin proprietatea forumului , asa ca daca azi scriu ca stau in Cernica pe strada ”Fericirii ” , maine nu pot spune ca mi a expus forumul adresa... la vederea tuturor... cu tot cu date personale . ...

Daca va e frica sa nu va sparga casa cineva cand plecati (planificat la vedere ) intr un anume interval orar respectiv calendaristic ...... v am mai spus ca va pot trece pe lista la evenimente si cu initialele sotului sau ale cuiva din familie... nu neaparat sa scrieti ”Costel Ionescu” ...

ori putem afisa listele DOAR LA MEMBRI ASOCIATI.... care mai sunt azi 65 nu la vederea celro 2500 de forumisti ...sau 3000 . . . . .
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Nelu Predonu
Membru forum
Oras: Voluntari - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Re: Infatisare

Mesaj de Nelu Predonu » 12 Feb 2020, 13:26

Dl. Florin... prima constatare... titlul acestui topic este precum nuca in perete. Ce sa intelegem noi din acest titlu... "Infatisare" ?
Am sa revin dupa ce voi citi si continutul.
Campervan: Clever Runner 2021

Florin Herciu
Moderator

Mesaj de Florin Herciu » 12 Feb 2020, 13:28

Numele, adresa, numarul de telefon, mail si alte date de contact - sunt date personale. Este adevarat ca pot sa-mi scot numarul de la semnatura, sa trec o adresa fictiva la profil, dar tot adevarat este ca se poate intampla ca un coleg de forum sa aiba, la un moment oarecare, nevoie (instantaneu) sa ma contacteze - pentru colegii de comunitate il tin la vedere.

Am propus ceva care sa ne foloseasca noua, comunitatii, n-am cerut ceva pentru mine. Discutam si ne dam cu parerea.

Numele topicului? ne infatisam public, fara vreo perdea.
dupa ce voi citi si continutul
Astept cu interes.
(...)
0721-299-111

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 12 Feb 2020, 13:33

Fiecare decide daca se expune sau nu trecandu-si datele de contact... care nu s personale... odat ace le face publice... si le pune l avedere nu s secrete. ...

Titlul topicului nu l am inteles... cred ca sunt eu prea obosit...
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Florin Herciu
Moderator

Mesaj de Florin Herciu » 12 Feb 2020, 13:45

Lupu Ciprian scrie:
12 Feb 2020, 13:33
Fiecare decide daca se expune sau nu trecandu-si datele de contact... care nu s personale... odat ace le face publice... si le pune l avedere nu s secrete. ...
Le pun la dispozitia comunitatii, n-am nicio problema nici cu rulotistul (macar presupus, ca e membru clubrv) care ma suna si imi vorbeste urat - e de-al nostru, da-l incolo!. E ceva asumat.

Dar nu-l pun la dispozitia miliardelor de posesori de telefon, nu-l pun la dispozitia oricui a avut un coleg de gradinita pe care-l chema "cam ca" pe mine.
Titlul topicului nu l am inteles... cred ca sunt eu prea obosit...
Nici dupa explicatie? chiar ca esti obosit.
(...)
0721-299-111

Nelu Predonu
Membru forum

Mesaj de Nelu Predonu » 12 Feb 2020, 13:50

Florin Herciu scrie:
12 Feb 2020, 13:28
dupa ce voi citi si continutul
Astept cu interes.
Si eu astept cu interes... schimbarea titlului
Dl. Florin, cand doi oameni din doi care au postat aici iti spun acelasi lucru... cred ca este cazul sa te dai dupa colt, sa te uiti in oglinda si...

Ciprian Rosca
Membru CD
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca » 12 Feb 2020, 14:00

Fiecare cum crede de cuviinta..la postarea respectiva chiar autorul mesajului a/si-a postat acel numar de telefon. A vrut dupa ceva timp sa-i stergem nr.de telefon,nici o problema..l-am sters.Ca doar nu ne-a pus sa caram saci de ciment.
Tare va mai place sa va impungeti reciproc. drinks

Cum vreti sa schimb denumirea topicului?
Hymer B 644
cprohome@yahoo.com
0741015477
Natura nu vrea sa fie admirata prin intermediari.

Florin Herciu
Moderator

Mesaj de Florin Herciu » 12 Feb 2020, 14:15

De ce sa-l schimbi? e impotriva vreunei reguli sa fii (sa zicem) subtil, metaforic, ironic, amuzant?

(ma rog, nu ma astept sa guste toata lumea glumitele mele, dar orisicat!)

Ori a insultat titlul asta pe cineva?

Dl Predonu, citatul pe care l-am ales face trimitere la judecarea cartii dupa cat de lucioasa este coperta (cer iertare ca tot explic subtilitatile si glumitele, dar ce pot face?).

(uite ce de oftopic facem toti - sa vina moderarea cea necrutatoare!)
(...)
0721-299-111

Nelu Predonu
Membru forum

Mesaj de Nelu Predonu » 12 Feb 2020, 14:24

Ciprian Rosca scrie:
12 Feb 2020, 14:00
Fiecare cum crede de cuviinta..la postarea respectiva chiar autorul mesajului a/si-a postat acel numar de telefon. A vrut dupa ceva timp sa-i stergem nr.de telefon,nici o problema..l-am sters. Ca doar nu ne-a pus sa caram saci de ciment...
Foarte corect ai procedat.
Ciprian Rosca scrie:
12 Feb 2020, 14:00
... Cum vreti sa schimb denumirea topicului?
Autorul topicului ar trebui sa vina cu o solutie pertinenta, dar vazand ce a vrut sa zica, cred ca "Actualizari/modificari date personale" ar fi o varianta din numeroasele alte posibile.

Si eu am telefonul la semnatura. Am fost sunat in nenumarate randuri pe parcursul anilor de diversi viitori sau actuali rulotisti si nu m-am simtit deranjat.
Am fost sunat si de pe alte coclauri cum amintea autorul topicului, dar asta nu inseamna ca mi-a fost luat numarul de aici, apare-n multe alte locuri.
Cine vrea sa gaseasca numere de telefon valide intra pe OLX, nu pe ClubRv.

Dar sigur, sunt oameni retrasi din comunitate care-si doresc stergerea numarului si este de inteles acest lucru.
Dar de aici si pana la a restrictiona accesul pe forum... este cale lunga.

Nelu Predonu
Membru forum

Mesaj de Nelu Predonu » 12 Feb 2020, 14:36

Florin Herciu scrie:
12 Feb 2020, 14:15
De ce sa-l schimbi? e impotriva vreunei reguli sa fii (sa zicem) subtil, metaforic, ironic, amuzant? ...
... sa continui eu enumerarea... cu cum sunteti de fapt, dar intr-o alta nota mai putin subtila ? :)))

Florin Herciu scrie:
12 Feb 2020, 14:15
...(uite ce de oftopic facem toti - sa vina moderarea cea necrutatoare!)
Dumneavoastra, da, sunteti off-topic. Eu NU ! M-am referit strict la subiect, la titlul acestuia.

Florin Herciu
Moderator

Re: Actualizari/modificari date personale

Mesaj de Florin Herciu » 12 Feb 2020, 14:42

Punem in balanta asumarea forumistului (numele este o cerita, da?) cu neasumarea celui care refuza sa-si faca cont, ori sa nu se logheze (daca are cont, si vrea doar sa-si bage nasul, fara sa-l vada lumea.

Este cavaleresc, dar seamana cu legile care favorizeaza infractorii.

Nu sunt de acord cu schimbarea titlului (nici macar nu cade pe ideea discutiei - intrebarea este daca acceptam sa ne înfățișăm in fata celor care opteaza sa pândească). Pretind o bere de la cel care a prestat schilodirea.

Continuă, dl Predonu, cum să nu? Chiar astept cu interes (real). Daca apreciezi dumneata ca nu suporta pagina forumului, scrie-mi pe privat, ca jur ca nu ma supar si ca o sa citesc cu seriozitate tot ce-mi spui.

Iar despre oftopic - pana sa expui matale parerea despre subiect, ai avut doua enunturi despre titlul sau. Ceea ce a atras alte emanatii.
Ultima oară modificat 12 Feb 2020, 14:55 de către Florin Herciu, modificat 1 dată în total.
Motiv: typo
(...)
0721-299-111

Raspunde