Astăzi este 30 Mar 2023, 18:32
Campare OFF pe Valea Cerbului Busteni (PH ) ILEGALA !
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Campare OFF pe Valea Cerbului Busteni (PH ) ILEGALA !
PE mai multe grupuri de facebook a aparut stirea conf careia pe 30 ian a fost luata decizia HCL nr 3 de catre consiliul primariei Busteni conf careia nu se va ma mai putea campa spre Gura Diham pe VAlea CErbului .
Conf legii 54/2012 ”legea picnicului ” , oricum activitatile de picnic ar fi intrat la abateri de la lege , dar acolo se lua o taxa de picnic fapt pt care daca zona era declarata de edili de picnic si salubrizata , respectiv amenajata cu WC uri eco... era legal ...
De acum nu se va mai putea campa acolo .
Conf legii 54/2012 ”legea picnicului ” , oricum activitatile de picnic ar fi intrat la abateri de la lege , dar acolo se lua o taxa de picnic fapt pt care daca zona era declarata de edili de picnic si salubrizata , respectiv amenajata cu WC uri eco... era legal ...
De acum nu se va mai putea campa acolo .
- Atașamente
-
- 84703375_3058830724151360_2294009055758254080_o.jpg (55.41 KiB) Vizualizat de 3698 ori
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian & Irina
- Ciprian Rosca
- Membru CD
- Oras: Barlad
- Data nasterii: 16 Ian 1969
Re: Campare OFF pe Valea Cerbului Busteni (PH ) ILEGALA !
Nu e numai la Gura Diham,este interzisa camparea in toate locurile neamenajate de pe raza Unitatii Administrativ Teritoriale a orasului Busteni.
Exista vreun loc amenajat?
Apa mai cari de acasa ...dar fosa ce faci cu ea?Unde o goleau aia care stateau cu lunile pe acolo?
Exista vreun loc amenajat?
Apa mai cari de acasa ...dar fosa ce faci cu ea?Unde o goleau aia care stateau cu lunile pe acolo?
Hymer B 644
cprohome@yahoo.com
0741015477
Natura nu vrea sa fie admirata prin intermediari.
cprohome@yahoo.com
0741015477
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Simplu. IN cele 10 wc uri eco de pe Valea CErbului .. . asta in cazul in are 100% din ei erau oameni de bun simt comun .... greu de crezut stiu .. .
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
- Petre Scolareanu
- Membru asociat
- Data nasterii: 21 Iun 1967
Bine le-a făcut celor care campau acolo cu lunile și credeau proprietari pe terenuri. Aveau delimitate "curțile" cu fiare, bețe, sârme și alte românisme, mai rău ca cei de etnie. Eu cred ca făceau de ras fenomenul rulotistic din România.
Petre & Rodica
Bucuresti, sectorul 3
Autorulota Hymer Swing
0722.404.296
Bucuresti, sectorul 3
Autorulota Hymer Swing
0722.404.296
- Nelu Predonu
- Membru forum
- Oras: Voluntari - Ilfov
- Data nasterii: 21 Iul 1959
Pacat ! Ciprian R. faci o mare confuzie !Ciprian Rosca scrie: ↑12 Feb 2020, 15:01@Nelu P... Nu ai sa ma vezi ducandu-ma pe la o institutie publica ca sa vorbesc de offcamping. De bine sau de rau.
Daca vrei putem sa-ti facem imputernicire din partea Asociatiei ca sa militezi pentru acest lucru,offcamping. Este parerea ta si eu o respect. Dar nu poti sa-mi ceri sa fiu de acord cu tine...
Si eu iti respect punctul tau de vedere, insa, din moment ce ocupi functia de Presedinte al Asociatiei Clubrv, punctul tau de vedere (personal) trece pe locul doi.
Tu, in calitatea pe care o ai, trebuie sa sustii dorinta majoritatii membrilor pe care ii reprezinti.
Si din ce vad, pe pagina de facebook a ClubRV s-a facut recent un sondaj la liber in privinta locatiei preferata de rulotisti cu ocazia sarbatorilor de Pasti...
Cred ca preferintele exprimate sunt edificatoare.
Campervan: Clever Runner 2021
- Ciprian Rosca
- Membru CD
Restul topicului a fost mutat aici:
\viewtopic.php?f=114&t=10100
\viewtopic.php?f=114&t=10100
Hymer B 644
cprohome@yahoo.com
0741015477
cprohome@yahoo.com
0741015477
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Re: Campare OFF pe Valea Cerbului Busteni ILEGALA si pe Valea Doftanei
Pt a nu mai deschide alt topic va anunt ca si pe VALEA DOFTANEI a devenit ilegala camparea
https://www.primariavaleadoftanei.ro/wp ... -hcl46.pdf
atach HCL .....
https://www.primariavaleadoftanei.ro/wp ... -hcl46.pdf
atach HCL .....
- Atașamente
-
- hotarari-c-l-11-01-29-07-20-hcl46.pdf
- (222.97 KiB) Descărcat de 76 ori
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
- Ciprian Rosca
- Membru CD
Toate primariile au primit fonduri de la Guvern pentru a face cadastrul.Acum toate stiu ce terenuri au in administrare.
Hymer B 644
cprohome@yahoo.com
0741015477
cprohome@yahoo.com
0741015477
- Radu Vaida Muntean
- Membru forum
- Data nasterii: 01 Iul 1978
Buna ziua.
Astfel a murit total offcamping-ul si in Romania ?
Nu numai cu rulota sau autorulota, nu mai ai voie nici cu cortul pe munte, daca esti prins ca pui cortul esti amendat de catre Jandarmerie.
Inteleg de la stiri ca de ieri si cei care erau campati la Vadu si Corbu off au inceput sa fie invitati sa-si stranga si sa plece.
Eu personal, posesor de rulota fiind, prefer campingul dar am pus rulota de multe ori si off in locurile care ma interesau si in care nu era un camping. Acum in zona Busteni (in afara de Camping Aviator) nu mai ai unde campa, de fapt pe toata Valea Prahovei nu mai ai unde campa.
Astfel a murit total offcamping-ul si in Romania ?
Nu numai cu rulota sau autorulota, nu mai ai voie nici cu cortul pe munte, daca esti prins ca pui cortul esti amendat de catre Jandarmerie.
Inteleg de la stiri ca de ieri si cei care erau campati la Vadu si Corbu off au inceput sa fie invitati sa-si stranga si sa plece.
Eu personal, posesor de rulota fiind, prefer campingul dar am pus rulota de multe ori si off in locurile care ma interesau si in care nu era un camping. Acum in zona Busteni (in afara de Camping Aviator) nu mai ai unde campa, de fapt pe toata Valea Prahovei nu mai ai unde campa.
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
- Lupu Ciprian
- Membru CD
NU exista campinguri pe Valea Ph pt ca s-a incurajat camparea si s-a practicat acest stil spartan cu rahatul varsat la colt de padure...
Singurele locatii civilizate de nivel ridicat sunt CHEILE RASNOAVEI si respectiv Bran ....VAMPIRE care s la Rasnov si la Bran .. si nu prea s pe Valea PH sunt mai mult la Brasov ca sa zic asa...
Din ce stiu CAmpinG Darste nu mai fuctioneaza.
La Camping Aviator acum e mai ok pt ca au facut baia noua dar e micut... locul.
Motivul pt care nu s au facut multe campinguri este exact faptul ca s - a permis camparea pe oriunde ... gratuit fara facilitati...
E normal ca investitorii sau intrebat ” o sa mi dea mie omul 50 ron pe zi pt paza apa curent WC ...dus sau o sa stea pe VAlea CErbului si la Cheia si isi face ”clientul” singur tarc cu plasa... ? ” . . .. . clientul ” iubitor de natura ”.... care varsa toaleta in rau si pune gunoiul sa -l rascoleascu ursul ...
Singurele locatii civilizate de nivel ridicat sunt CHEILE RASNOAVEI si respectiv Bran ....VAMPIRE care s la Rasnov si la Bran .. si nu prea s pe Valea PH sunt mai mult la Brasov ca sa zic asa...
Din ce stiu CAmpinG Darste nu mai fuctioneaza.
La Camping Aviator acum e mai ok pt ca au facut baia noua dar e micut... locul.
Motivul pt care nu s au facut multe campinguri este exact faptul ca s - a permis camparea pe oriunde ... gratuit fara facilitati...
E normal ca investitorii sau intrebat ” o sa mi dea mie omul 50 ron pe zi pt paza apa curent WC ...dus sau o sa stea pe VAlea CErbului si la Cheia si isi face ”clientul” singur tarc cu plasa... ? ” . . .. . clientul ” iubitor de natura ”.... care varsa toaleta in rau si pune gunoiul sa -l rascoleascu ursul ...
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
- Fabian Karoly
- Membru forum
Saptamana asta am fost intrebat de un echipaj al Jandarmeriei Montane despre intentiile mele de campare in natura, (eram oprita cu rulota langa un drum national, la vreo 50 m mai in lateral pe un forestier), atentionat prieteneste ca nu cumva sa campez acolo, sa descarc aplicatia Park4Night si unde el arata locuri de campare, se poate ramane! Voi ati mai auzit de varianta asta de campare off "legala", promovata de oficialitati?
Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2