Astăzi este 30 Mar 2023, 17:47
Solicitare locatie
Moderator: Moderatori
-
- Membru asociat
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 04 Iul 1962
Solicitare locatie
Nu am o propunere dar cer doar ajutor. Sunt inscris de 24 de ore iar cu rulota nu am iesit niciodata (o am de 1 luna) . De 1 Mai vreau sa o inaurgurez. Dati-mi o locatie faina in zona mea ..Brasov, Harghita, Covasna, Sibiu, Arges. Nu vreau sa fac un drum lung pentru prima iesire. Multumesc anticipat !
- Atașamente
-
- 20191123_114551.jpg (1.17 MiB) Vizualizat de 1588 ori
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Re: Solicitare locatie
Buna ziua !
La aceasta data 80% din campingurle din Ro sunt inchise.
Puteti sa mai asteptati putin si iesiti aproape de dvs la Camping Vampire Bran care se va deschide de PASTE sau daca va grabiti puteti merge mai repede la LAGUNA ALBASTRA FAGRAS sau la Glajarie la Gigi Bareanu ....langa RAsnov.
Daca aveti dotari ”de off camping” puteti accesa si alte locatii , insa pt prima iesire eu nu va recomand in salbaticie , in general recomand un loc cu dotari si respectiv faciliati.
Au fost oameni care s-au lasat de rulotism pt ca li s-a recomandat Valea CErbului ( Busteni) din primele intalniri si cand au dat de fum si de manele au considerat ca asa e tot rulotismul ... cu gunoi lasat de fecare peste tot sau cu taximestristi care au venit doar la gratar .... fapt pt care e bine sa incepeti cu ceva frumos , cochet placut ca si locatie , iar in timp daca apar si dezamagiri le ocoliti sau selectati doar ce va place ....
In weekend poate ajung pe la RAsnov.. eventual va pot da ( harta campingurilor din Ro ) in format printat color A3 cu info complete....
E oferita gratuit de ClubRV-Romania mai exact .. .
Ciprian 0722.227048
La aceasta data 80% din campingurle din Ro sunt inchise.
Puteti sa mai asteptati putin si iesiti aproape de dvs la Camping Vampire Bran care se va deschide de PASTE sau daca va grabiti puteti merge mai repede la LAGUNA ALBASTRA FAGRAS sau la Glajarie la Gigi Bareanu ....langa RAsnov.
Daca aveti dotari ”de off camping” puteti accesa si alte locatii , insa pt prima iesire eu nu va recomand in salbaticie , in general recomand un loc cu dotari si respectiv faciliati.
Au fost oameni care s-au lasat de rulotism pt ca li s-a recomandat Valea CErbului ( Busteni) din primele intalniri si cand au dat de fum si de manele au considerat ca asa e tot rulotismul ... cu gunoi lasat de fecare peste tot sau cu taximestristi care au venit doar la gratar .... fapt pt care e bine sa incepeti cu ceva frumos , cochet placut ca si locatie , iar in timp daca apar si dezamagiri le ocoliti sau selectati doar ce va place ....
In weekend poate ajung pe la RAsnov.. eventual va pot da ( harta campingurilor din Ro ) in format printat color A3 cu info complete....
E oferita gratuit de ClubRV-Romania mai exact .. .
Ciprian 0722.227048
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian & Irina
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Alta locatie...
LA MOARA
INtorsura Buzaului CV
link de citit ( topic ) subiect
viewtopic.php?f=172&t=9921&hilit=intors ... i&start=24
LA MOARA
INtorsura Buzaului CV
link de citit ( topic ) subiect
viewtopic.php?f=172&t=9921&hilit=intors ... i&start=24
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
- Anca Solunca
- Membru asociat
- Oras: .Galati
- Data nasterii: 28 Iun 1972
Puteti merge la Camping Dracula langa Cetatea Poienari.
Puteti vizita Cetatea Poienari,barajul Vidraru,Manastirea Curtea de Arges,va puteti plimba cu salupa sau cu barca pe lacul Vidraru.
Distanta de la Brasov este de 150km.
Campingul are utilitati ,este curat si este deschis tot timpul anului.
https://www.campingdracula.ro/
Puteti vizita Cetatea Poienari,barajul Vidraru,Manastirea Curtea de Arges,va puteti plimba cu salupa sau cu barca pe lacul Vidraru.
Distanta de la Brasov este de 150km.
Campingul are utilitati ,este curat si este deschis tot timpul anului.
https://www.campingdracula.ro/
-
- Membru asociat
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 04 Iul 1962
Multumesc pentru locatii. Eu am rulota la Vama Buzaului. Cred cal Laguna Albastra este cea mai buna. O sa va rog sa-mi mai trimiteti datele pentru plata cotizatiei. Multumesc si Ancai Solunca pentru propunerea cu Camp. Dracula.
- Ciprian Rosca
- Membru CD
- Oras: Barlad
- Data nasterii: 16 Ian 1969
@Razvan Popescu
Buna ziua,v-am trimis mesaj privat.
O zi buna.
Buna ziua,v-am trimis mesaj privat.
O zi buna.

Hymer B 644
cprohome@yahoo.com
0741015477
Natura nu vrea sa fie admirata prin intermediari.
cprohome@yahoo.com
0741015477
Natura nu vrea sa fie admirata prin intermediari.