Pagina 1 din 1

Hobby Prestige

Scris: 04 Sep 2018, 10:34
de Andrei Brams
rulota.PNG
rulota.PNG (321.64 KiB) Vizualizat de 538 ori
Salutare,

Va prezint rulota mea Hobby Prestige din 2001.

Am cumparat-o anul trecut pentru a fi locuinta de vara, la mare. La interior, setup-ul este clasic, cu pat francez in dreapta si coltar in stanga - coltar care se face pat de 2 persoane.

Are doua chiuvete, una langa baie alta la "bucatarie". TrumaVent, aragaz, frigider pe gaz, curent sau baterie, boiler pe gaz pentru apa calda.

Nu am folosit niciodata incalzirea pentru ca nu m-am invrednicit sa pun gaz in butelie - m-am gandit ca fiind "de vara" nu voi avea nevoie. Totusi, cel putin pana prin iunie, noaptea a fost frig de-a dreptul si ar fi mers putina caldura. Boilerul nu stiu daca merge, neavand gaz sa-l fi testat - tipul de la care am cumparat rulota, cu care am ramas in relatii foarte OK, mi-a spus ca merge deci probabil ca merge.

Cand mi-am cumparat rulota nu prea stiam la ce aspecte sa ma uit, fiind prima rulota, si poate am fost usor neglijent cu unele lucruri. De exemplu cortul exterior. El exista dar am aflat ulterior ca nu este chiar cort ci mai degraba un fel de cort dar doar cu 2 pereti lateriale. Apoi pe exterior, pe partea cu usa, exista niste pete de var/vopsea, care se vad destul de urat. Probabil ca s-ar curata la o spalare serioasa.

In rest, nu are niciun defect, nici infiltratii, nici nimic. Suntem foarte multumiti de ea.Totul este functional din lucrurile pe care le-am testat - toate mai putin boilerul si incalzirea.

Pentru vara viitoare, cand o vom duce din nou la mare, vreau sa montez o marchiza gen Thule sau Fiamma - anul asta am incerat tot felul de variante, cu umbrela, cu umbrar de la Decathlon...n-a mers! Am doar inima putin indoita ca n-as vrea sa dau gauri in rulota. Pe de alta parte, ma gandesc ca daca o monteaza cine trebuie, nu vor exista probleme (daca aveti ceva sfaturi in legatura cu asta, m-as bucura sa le aud).

Cam asta este povestea cu rulota.

Va salut!

Re: Hobby Prestige

Scris: 04 Sep 2018, 12:10
de Petre Scolareanu
Felicitari pentru achizitie si cat mai multe iesiri in natura!
:clapping: :clapping: drinks drinks

Re: Hobby Prestige

Scris: 04 Sep 2018, 13:54
de Andrei Brams
Multumesc