Pagina 1 din 2

Probleme forum 2019

Scris: 31 Mar 2019, 11:45
de Florin Herciu
Astazi am observat ceva ce n-am mai vazut niciodata:

Vine omul si posteaza ceva intr-un topic obisnuit (Mihai Cristea la "Bine v-am gasit", pe 28) si nu-l vedem la RECENT TOPICS; scrolez in josul paginii, sa vad daca macar la Comunitatea... / Prezentarea... se vede, si nu se vedea decat postul precedent (al meu, de pe 23); am raspuns eu azi la topic si s-a vazut si ici si colo, corect.

In plus, Mihai Cristea avea contorizat un singur post, acel de aici:

https://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=172&t=9872

Si la fel este si acuma.

Poate foloseste cuiva, ca indiciu.

(au mai fost semnalate, anul aceste, obisnuitele probleme cu logarea si cu dublatul posturilor)

Re: Probleme forum 2019

Scris: 04 Apr 2019, 12:32
de Lupu Ciprian
S-a mai intamplat. Am semnalat lui Stefan Serban care are serverul ...
Ce ne-ar trebui este un admin care sa stie phbb si sa vada de ce apar aceste erori de baza de date sau mySQL.... eu n-am astfel de cunostinte ... studii pe acest domeniu .... nu-s calificat .... adica noi am administrat doar continutul cea ce faci si tu cand ne ajuti sau Rusu Mihai ori Romeo Stoica ...
Mai au butoane de moderare si Rosca C, Curelea C-tin , V. Grosu , dar nici ei nu cunosc php sau phbb ...wordpress....

Ce e grav cu confuziile de user e ca daca se confunda ( logarea ) cu unul din noi care avem acces la nivel inalt, cineva ar putea face un rau , adica sa stearga multe informatii / text/ poze/ topicuri , daca ar vrea sa faca rau ...

Ultima data cand am discutat cu cineva aceste aspecte mi-a propus sa se ocupe permanent de treaba asta si intretinere la zi contra unui contract anual de cateva sute de eur si am renuntat ...
Ca sa scapam de erori , atunci pe loc a gasit Ciprian Rosca pe cineva din Barlad care ne-a SCOS DIN INTUNERIC si ne-a adus la zi .... a platit el , am mai completat si noi... ca sa nu cheltuie clubul nimic....

Re: Probleme forum 2019

Scris: 22 Mai 2019, 13:37
de SERGHEIDIN
Salut.M-am trezit acum 2-3 minute cand am deschis pagina ca sunt logat ca ,,Romeo Stoica" si m-a mancau degetele cand am vazut si ,,instrumentele de moderare " accesibile :)) Am (Romeo Stoica ) iesit din cont si la redeschidere a aparut automat user-ul meu.Data viitoare ,dau BAN la jumatate de forum . :yahoo: :banana:

Re: Probleme forum 2019

Scris: 22 Mai 2019, 14:45
de Lupu Ciprian
A fost un baiat din Barlad care ne-a scos din intuneric anul trecut si ne-a ajutat cand forumul era varza ..
La acea vreme a platit din buzunar UNUL DIN COLEGII DIN CD nu a platit clubul interventia ce a durat o saptamana adica au fost ceva re de lucru multe . ....


Din pacate acum acesta nu mai este disponibil...omul IT istul ....


Cosmin Prund NU lucreaza cu forumuri si nici nu are timp . Are alte proiecte si lucrari importante .

Sunt multe confuzii de baza de date de MYSQL. eroare de baza de date . Eu i-am semnalat administratorului care ne tine serverul si nu e e vina sa.... cel putin asa mi - a spus ca avem erori sau trebuie adus la zi ...dl Stefan Serban.

IN AGA am sa propun a se face un contract cu o firma de mentenanta care sa asigure si adminstrarea continutului .
Ultima data cand am gasit pe cineva am renuntat pt ca a cerut pe un contract pe un an o suma f mare enorma spre 5000 ron !

NU stiu cum se poate rezolva aceasta problema care este destul de grava si pe mine ma depasteste nu stiu nici phbb nici word press nici alte cunostinte de acest gen n-am ca sa pot inteveni eu ...

Re: Probleme forum 2019

Scris: 22 Mai 2019, 14:53
de Ciprian Rosca
Da,trebuie adus la zi.Noi avem versiunea 3.2.2 si ultima versiune aparuta este 3.2.7.
Aceasta platforma a forumului,asta pe care functionam acum ,phpBB, e imbatranita moral-chiar daca apar actualizari,se instaleaza greu,nu mai gasesti cine sa faca mentenanta-nu gasesti traducere in limba romana-esti foarte limitat ca optiuni.

Re: Probleme forum 2019

Scris: 11 Iul 2019, 23:05
de Ciprian Rosca
De luni o sa fie ceva neplaceri in accesarea forumului.Vrem sa marim viteza de vizualizare si implicit postarea de poze nelimitat atat ca numar cat si ca marime.
Ne cerem scuze anticipat.

Re: Probleme forum 2019

Scris: 12 Iul 2019, 11:35
de Florin Herciu
Userul Radu Stefan a deschis doua subiecte (nimic altceva decat reclama) - le-am sters (doar soft, ca poate nu stiu eu tot ce trebuie sa stiu). A mai scris si un raspuns care parea doar umplutura - l-am sters si pe acela.

Semnatura lui era tot reclama.

Dupa toate aparentele, s-a inregistrat doar pentru a face reclama. Ma gandesc ca daca nu s-a prezentat, n-a intrebat nimic ci doar s-a repezit cu produsele, nu are legatura cu comunitatea, deci ar trebui sters.

Sau e cumva partenerul nostru si are voie?

Re: Probleme forum 2019

Scris: 12 Iul 2019, 12:16
de Lupu Ciprian
NU este partener, nici sponsor , insa trebuie sa -l anuntam cu ce a gresit ca sa inteleaga, daca-mi permiti o observatie.
Salutari !

Re: Probleme forum 2019

Scris: 12 Iul 2019, 12:41
de Florin Herciu
Pana la anunțare, constat:
- lectura regulament forum (obligatoriu? Parca da), reguli la bazar etc
- bună ziua, bine v-am găsit etc;
- nu un topic deschis, ci doua, și încă
aproape simultan.

De aici extrag eu imaginea unui spammer, nu a unui eventual membru al comunității. Oricare dintre noi ar avea ceva de vândut, o face asa, "printre altele". Ai văzut sa scrie la semnătura de RV, sa întrebe de turism ori de tehnice ori de legislație?
Unde să-l mai povățuim, că nu-l interesează nimic!

Știi bine ca recomand tuturor răbdare cu incepatorii și îngăduință pentru stângăcie, dar aici nu are cum sa fie cazul. Face reclama unei firme, deci toată treaba e pe bani. Să fie sănătos, înțeleg ca trebuie sa mănânce și gura lui ceva, dar comunității aduce ceva?

Re: Probleme forum 2019

Scris: 12 Iul 2019, 15:42
de Ciprian Rosca
Sterge-i mesajul si da-i trimitere catre regulile de postare:

,,Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare si minim in alte 4 topicuri adica la sectiunea vanzari va fi a 5 -a postare a unui membru nou ... acest lucru hotarandu-se pt ca s-a ajuns la activarea unor mebrii noi care vizeaza numai vanzarile . De asemenea pt a posta la vanzari va trebui sa aveti un nume real de utilizator si profilul completat pt ca incercam sa protejam membrii forumului si ai asociatiei de eventualii vanzatori de rea credinta ...’’

Re: Probleme forum 2019

Scris: 12 Iul 2019, 15:50
de Florin Herciu
Mesajele sunt șterse soft, ca să fiu sigur ca nu m-am pripit (în ideea ca poate o fi vreun partener nou și nu știu eu). O sa le șterg definitiv și basta.

Este, fără îndoială, unul dintre aceia care-s doar cu reclama/vânzare.

Re: Probleme forum 2019

Scris: 15 Iul 2019, 22:58
de Ciprian Rosca
O sa fie in limba engleza cam o saptamana pana se traduc comenzile in romana.
Mai sunt de instalat si actualizat cateva extensii,acum se pot posta poze nelimitat ,atat ca numar cat si ca dimensiune.