Pagina 1 din 1

Iesire scurta in Kananaskis (Canada)

Scris: 28 Iun 2016, 00:53
de Romeo Trastanetz
IMG_20160626_200242.jpg
Cutiile in care se depoziteaza gunoiul sint special facute sa nu poate fie deschise de animalelel salbatice in special ursi. De fapt aici este grupul sanitar - am observant dupa ce am postat.
IMG_20160626_201310.jpg
Indicatorul catre area recreationala din Bragg Creek care este un site provincial (adica este ingrijit de provincie nu de oras sau guvernul federal)
Ieri seara cam pe la ora 6 dupamasa am decis sa facem a scurta plimbare in apropiere de Calgary in munti. As vrea sa descriu un pic aceasta iesire si sa pun citeva poze. Zona se numeste Bragg Creek si este un mic orasel de munte unde poti sa faci hiking sau sa mergi la un gratar in are liber. Ne-a luat cam 30 de minute sa ajungem acolo nu a fost mult cu gindul la cele 76 de sorturi de inghetata pe care poti sa le cumperi de la un magazine specializat de acolo. Nu am poze cu magazinul asta sau cu capriooara din parcare caci in momentul acela nu m-am gindit sa fac poze ca sa le postez pe forum, mai apoi dupa ce am ajuns la locul de hiking m-am gindit ca poate as putea sa postez citeva impresii si fotografii din zona.
Zona a fost inundata acum trei ani de la rauletul asta din poze care a dus case si oamenii au fost evacuati aproape doua saptamini. A fost inundatia ce-a mai mare din ultimii o suta de ani. De fapt toata zona Calgariului si la vale de Calgary au fost inundatii majore (o data in o suta de ani) cu pagube de peste 2-3 biliarde de dolari. Dar s-a reconstruit in timp, aproape ca nu se mai cunoaste efectele inundatiei.
Am pus o paza cu un loc de gratar ca sa arat cum arata locul dupa un week end de folosinta de catre oameni. Sper ca si in Romania a inceput sa se incetateneasca acest obicei caci am vazut postarile celor de pe forum despre Tuzla si Costinesti respective regulile cu gunoiul in site-urile respective.
Dupa hike a urmat o sticla de vin la un restaurant bavarez (asta este treatul nostrum dupa un hike) si apoi inapoi acasa. In poze o sa vedeti ca ne-am intors spre casa la ora 9.35 pm si inca soarele nu apusese cred ca la 10 pm inca era pe cer. Cireasa de pe tort este cowboiul pe care l-am vazut pe drum si pentru care a trebuit sa oprim la sens giratoriu ca sa-i dam prioritate caci se inscrise-se in round about ca si cind era un vehicul (de fapt asta este regula aici daca esti pe drum public trebuie sa respecti regulile de circulatie a drumului public).
Sper ca scurta mea relatare despre hikingul facut pe meleaguri straine sa fie de interes pe forum si daca e asa atunci as mai posta cind vom mai iesi. Toate cele bune din Canada

Re: Iesire scurta in Kananaskis (Canada)

Scris: 28 Iun 2016, 05:47
de Relu Deliu
Frumoase poze dar si comentariul. Așteptam noi poze si informații de la ieșirile tale. Sa sti ca nu ești singurul membru din afara tării, mai avem un membru din Polonia, un român stabilit in Rusia si doi din Italia.

Re: Iesire scurta in Kananaskis (Canada)

Scris: 28 Iun 2016, 08:12
de Constantin Curelea
Interesante imaginile si comentariile.
Multumim!

Sunteti membru in vre-un club rulotistic din Canada?

Re: Iesire scurta in Kananaskis (Canada)

Scris: 28 Iun 2016, 17:42
de Lupu Ciprian
Ne place cum ai scris Romeo si se simte ca-ti place sa scrii sau sa povestesti ... Se simte in text asta... cel putin asa percep eu .

Legat de Tuzla sau Costinesti suntem in progres.
Am reusit sa-i conving pe colegi sa nu mai arunce tigari sau semninte pe jos.
Am impus si in regulament asta, iar celor care nu respecta, eu personal am sa le restrictionez accesul la locatie ( pe litoral ), chiar daca- mi voi castiga antipatia lor , asta e .
Locul in care campam trebuie respectat ca si casa noastra sau curtea noastra .


Te rog sa continui pt. ca ceea ce scrii si postezi este ceva nou pt noi ...

Multumim !

Re: Iesire scurta in Kananaskis (Canada)

Scris: 29 Iun 2016, 01:09
de Romeo Trastanetz
Va multumesc pentru cuvintele incurajatoare dupa primul meu post. Sa va spun sincer am asteptat raspunsurile voastre un pic cu inima strinsa caci nu stiam ce raspuns voi primi. Se pare ca orice este adus nou in forum este bine primit de catre membri si asta ma bucura si ma face ca continuu cu postarile mele.
@ Relu Deliu - La inceput inainte de a ma inscribe pe forum neavind access la membri nu am stiut ca mai aveti membri din afara tarii dar apoi am observat ca aveti chiar si un membru din US.
@ Constantin Curelea - Nu sint membru in nici un alt club rv din Canada sau US. Sint vizitator pe alte RV forumuri din Nord America dar din cite am inteles acele forumuri sint un pic diferite din punct de vedere al cum sint organizate si functioneaza. Ei nu au intilniri organizate ca cele pe care Club RV le organizeaza (se intilnesc de exemplu o data pe an la Intilnirea posesorilor de rulote din fibra de sticla dar la acea intilnire sint invitati toti posesorii de RV din fibra de sticla, nu trebuie sa fii membru - eu am folosit informatiile de pe site-ul lor cind mi-am reconditionat Boler-ul pe care l-am avut acum o perioada). Se pare ca spiritul latin este mult diferit decit spiritul saxon si asta se vede in tot ce se intimpla cind se intilnesc sau perceptia lor despre o organizatie ca un forum rv.
@ Ciprian Lupu - Da ai observat bine sint un povestaci (sotia spune ca atunci cind v-a trebui sa moara o sa ma trimita pe mine dupa moarte sa o aduc acasa ca atunci stie sigur ca nu mai moare :D Felicitari pentru ce ati realizat la Tuzla si Costinesti.

Prima data cind am postat nu am stiut ca poti sa postezi doar 10 poze in post si am pierdut citeva poze pe care le-am crezut postate si acum le repostez.