Astăzi este 30 Mai 2023, 13:45

Cine doneaza un computer ?

propuneri de actiuni
actiuni finalizate

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Avatar utilizator
Lupu Ciprian
Membru CD
Mesaje: 6748
Membru din: 20 Oct 2010, 17:29
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979
Localitate: Bucuresti
Contact:

Cine doneaza un computer ?

Mesaj de Lupu Ciprian » 15 Dec 2012, 13:58

Din pacate saptamana trecuta mama a fost 2-3 zile cu ceva probleme pe la spitalul de urgenta din Bucuresti , care din fericire s-au rezolvat .
Aici intr-una din camere se afla internatain spital o femeie de la tara care nu-si permite sa repare fiicei sale computerul ce nu mai functioneaza si care oricum era f. vechi.
Aceasta , ( fiica ) desi are cca 18-19 ani are si un copil mic fapt pt care nu-si permite sa cumpere un alt computer , dar de apreciat este ca si-a continuat studiile , este in clasa a XII a si este singura eleva fara computer din toata clasa... fapt pt care este f necajita , acesta folosindu-i .
In cazul in care este cineva ce poate oferi unul cat de vechi indiferent cat de slab este ca si configuratie , dar functional ar fi f binevenit !
persoana- n cauza este :
Nita Liliana din satul Podu' Cristini com Potologi , jud. Dambovita
tel 0723 011 893

Ca sa incerc sa repar acel computer este destul de dificil pt ca eu nu ma pricep prea bine la partea de hardware... ( nu mai merge deloc ) si ar insemna sa fac mai multe drumuri in loc sa-i trimit un PC vechi dar fuctional .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Raspunde