Pagina 1 din 1

MRACONIA?

Scris: 02 Iul 2008, 14:14
de Tavi Dragotoiu
A fost cineva vreodata la Mraconia cu rulota? Eu am fost dar nu aveam rulota atunci, asa ca nu m-a interesat daca se poate campa. Eu maine ma intorc din Bulgaria si ma gandeam sa ma abat un pic din drum sa inspectez zona... ar fi o zona super daca am gasi loc de campare, se poate si pescui, etc... daca gasesc ceva interesant revin cu poze si detalii.

Scris: 02 Iul 2008, 14:43
de parpaneata
Da....a fost! Camparea s-a facut langa terasa aia mica. Pe poienita. Fara conditii....acum vreo 4 ani. Nu am intrat in Mraconia de un an si ceva. Vestile tale vor fi foarte bine primite. Zona este intradevar exceptionala!

Scris: 02 Iul 2008, 15:26
de Calin Jurca
La Mraconia nu este camping si nu a fost vreodata.Se campa de obicei cu cortul in poiana mai sus amintita sau la marginea drumului.
In zona se poate campa offcamping in golful Dubova,dupa "Decebal"sau aproape de Moldova Noua.

Imagine

Imagine

Imagine

Scris: 07 Iul 2008, 22:48
de Tavi Dragotoiu
Am fost in control la Mraconia... scuze pentru intarziere. Am mers mai mult pentru ca il cunosc pe administratorul taberei de elevi si am discutat cu el despre posibilitatea cazarii cu rulota chiar in tabara. Ei in principiu ofera cazare la oricine dar in casute, si asta pentru ca pana acum nu s-a pus problema de a caza rulote. Nici nu stia sa-mi spuna daca sefii lui ar fi de acord cu asta, dar m-a asigurat ca daca mergem 4-5 rulote ne lasa sa stam in tabara, iar daca mergem mai multi, ne cazam pe poienita din fata taberei si ne da curent. Cam asta... legat de conditii... cam precare, este grup social dar vechi si degradat, cu dusuri cu apa calda chiar. Este o cantina cu mese, scaune, masini de gatit, etc. , in curte este un gratar, se poate inchiria barca de la ei... cam atat. Pretul se negociaza pe loc.

Scris: 07 Iul 2008, 22:50
de Tavi Dragotoiu
alte poze

Re: MRACONIA?

Scris: 10 Iul 2015, 22:29
de daniel_cojocar
A mai fost cineva in zona in ultima vreme?
Pot sa primesc ceva recomandari pentru off camping?
Multumesc!