Astăzi este 07 Iun 2023, 18:49

Întrebări puse frecvent

Probleme de conectare și înregistrare

De ce trebuie să mă înregistrez?
Este posibil să nu fie necesar, este la latitudinea administratorului forumului dacă trebuie să vă înregistrați pentru a posta mesaje. In orice caz; înregistrarea vă va oferi acces la caracteristici suplimentare care nu sunt disponibile pentru utilizatorii clienților, cum ar fi imagini definite de avatar, mesagerie privată, trimiterea prin e-mail a celorlalți utilizatori, abonament la utilizatori, etc. Nu este nevoie decât de câteva momente pentru înregistrare, așa că este recomandat să faceți acest lucru.
Sus
Ce este COPPA?
COPPA sau Actul privind protecția vieții private a copiilor din 1998, este o lege în Statele Unite, care impune site-uri web care pot colecta informații de la minori sub vârsta de 13 ani pentru a avea consimțământul parental scris sau altă metodă de recunoaștere legală a tutorelui, de informații personale de identificare de la un minor sub vârsta de 13 ani. Dacă nu sunteți sigur (ă) dacă acest lucru este valabil pentru dvs. ca pe cineva care încearcă să vă înregistrați sau pe site-ul pe care încercați să vă înregistrați, contactați asistența juridică. Rețineți că phpBB Limited și proprietarii acestui forum nu pot oferi consultanță juridică și nu reprezintă un punct de contact pentru probleme de natură juridică de orice fel, cu excepția celor enumerate în întrebarea "Cui mă adresez în legătură cu probleme abuzive și / sau juridice legate de acest forum ?“.
Sus
De ce nu mă pot înregistra?
Este posibil ca un administrator al forumului să fi dezactivat înregistrarea pentru a împiedica înregistrarea de noi vizitatori. Un administrator de bord ar fi putut, de asemenea, să vă interzică adresa IP sau să nu accepte numele de utilizator pe care încercați să-l înregistrați. Contactați un administrator al forumului pentru asistență.
Sus
M-am inregistrat dar nu ma pot conecta!
Mai întâi, verificați numele de utilizator și parola. Dacă sunt corecte, atunci unul dintre cele două lucruri s-ar fi întâmplat. Dacă este activată asistența COPPA și ați specificat că aveți vârsta sub 13 ani în timpul înregistrării, va trebui să urmați instrucțiunile primite. Unele plăci vor necesita, de asemenea, activări noi de înscriere, fie de dvs. fie de un administrator înainte de a vă putea conecta; această informație a fost prezentă în timpul înregistrării. Dacă vi s-a trimis un e-mail, urmați instrucțiunile. Dacă nu ați primit un e-mail, este posibil să fi furnizat o adresă de e-mail incorectă sau e-mailul ar fi putut fi preluat de un fișier spam. Dacă sunteți sigur că adresa de e-mail pe care ați furnizat-o este corectă, încercați să contactați un administrator.
Sus
De ce nu mă pot conecta?
Există mai multe motive pentru care acest lucru ar putea apărea. Mai întâi, asigurați-vă că numele de utilizator și parola sunt corecte. Dacă acestea sunt, contactați un administrator de bord pentru a vă asigura că nu ați fost interzis. De asemenea, este posibil ca proprietarul site-ului să aibă o eroare de configurare la sfârșitul acestuia și ar trebui să-l repare.
Sus
M-am inregistrat in trecut, dar nu ma mai pot conecta ?!
Este posibil ca un administrator să fi dezactivat sau șters contul dvs. din anumite motive. De asemenea, multe placi elimină periodic utilizatorii care nu au postat mult timp pentru a reduce dimensiunea bazei de date. Dacă acest lucru sa întâmplat, încercați să vă înregistrați din nou și participați mai mult la discuții.
Sus
Mi-am pierdut parola!
Nu vă panicați! În timp ce parola dvs. nu poate fi preluată, aceasta poate fi resetată cu ușurință. Accesați pagina de conectare și faceți clic pe Am uitat parola . Urmați instrucțiunile și ar trebui să vă puteți conecta din nou la scurt timp.
Totuși, dacă nu reușiți să vă resetați parola, contactați un administrator de bord.
Sus
De ce mă deconectez automat?
Dacă nu verificați caseta Rețineți-mă atunci când vă conectați, placa vă va ține conectat doar pentru o perioadă prestabilită. Acest lucru previne folosirea incorectă a contului dvs. de către oricine altcineva. Pentru a rămâne conectat, bifați caseta Rețineți-mă în timpul conectării. Acest lucru nu este recomandat dacă accesați placa de pe un computer partajat, de ex. bibliotecă, internet cafe, laborator universitar de calculatoare, etc. Dacă nu vedeți această casetă de validare, înseamnă că un administrator de bord a dezactivat această funcție.
Sus
Ce înseamnă "Șterge cookie-urile"?
"Ștergeți cookie-urile" șterge cookie-urile create de phpBB care vă păstrează autentificat și logat în tablă. Modulele cookie oferă și funcții precum urmărirea citirii dacă acestea au fost activate de un administrator de bord. Dacă aveți probleme de conectare sau deconectare, ștergerea cookie-urilor de la bord poate ajuta.
Sus

Preferințe și setări pentru utilizatori

Cum îmi schimb setările?
Dacă sunteți utilizator înregistrat, toate setările sunt stocate în baza de date a forumului. Pentru a le modifica, vizitați Panoul de control al utilizatorului; un link poate fi găsit, de obicei, făcând clic pe numele dvs. de utilizator în partea de sus a paginilor de bord. Acest sistem vă va permite să modificați toate setările și preferințele.
Sus
Cum pot împiedica apariția numelui meu de utilizator în listele de utilizatori online?
În panoul dvs. de control al utilizatorului, în secțiunea "Preferințe de consiliu", veți găsi opțiunea Ascundeți starea dvs. online . Activați această opțiune și veți apărea doar administratorilor, moderatorilor și dvs. însuți. Veți fi considerat un utilizator ascuns.
Sus
Timpul nu este corect!
Este posibil ca timpul afișat să provină dintr-o fus orar diferit de cel în care vă aflați. Dacă este cazul, vizitați Panoul de control al utilizatorului și schimbați fusul orar pentru a se potrivi cu zona dvs. particulară, de ex. Londra, Paris, New York, Sydney, etc. Vă rugăm să rețineți că modificarea zonei de fus orar, la fel ca majoritatea setărilor, poate fi făcută numai de utilizatorii înregistrați. Dacă nu sunteți înregistrat, acesta este un moment bun pentru a face acest lucru.
Sus
Am schimbat fusul orar și timpul este încă în neregulă!
Dacă sunteți sigur că ați setat corect fusul orar și că timpul este încă incorect, atunci timpul stocat în ceasul serverului este incorect. Vă rugăm să anunțați un administrator pentru a corecta problema.
Sus
Limba mea nu este în listă!
Administratorul nu a instalat limba dvs. sau nimeni nu a tradus acest placă în limba dvs. Încercați să întrebați un administrator de bord dacă pot instala pachetul de limbă de care aveți nevoie. Dacă pachetul de limbi nu există, nu ezitați să creați o traducere nouă. Mai multe informații pot fi găsite la phpBB & reg; site-ul web.
Sus
Care sunt imaginile de lângă numele meu de utilizator?
Există două imagini care pot apărea împreună cu un nume de utilizator la vizualizarea postărilor. Una dintre ele poate fi o imagine asociată rangului dvs., în general sub formă de stele, blocuri sau puncte, indicând câte posturi ați făcut sau statutul pe tablă. O altă imagine, de obicei mai mare, este cunoscută ca avatar și este, în general, unică sau personală pentru fiecare utilizator.
Sus
Cum afișez un avatar?
În panoul dvs. de control al utilizatorului, sub "Profil" puteți adăuga un avatar folosind una din următoarele patru metode: Gravatar, Galerie, Remote sau Upload. Administratorul de bord trebuie să activeze avatarele și să aleagă modul în care pot fi puse la dispoziție avatare. Dacă nu puteți utiliza avatare, contactați un administrator de forum.
Sus
Care este rangul meu și cum îl schimb?
Rangurile, care apar sub numele dvs. de utilizator, indică numărul de postări pe care le-ați realizat sau identificați anumiți utilizatori, de ex. moderatorii și administratorii. În general, nu puteți schimba direct formularea oricărei ordine a consiliului, așa cum este stabilită de administratorul de bord. Nu abuzați de bord prin postarea în mod inutil doar pentru a vă crește rangul. Cele mai multe forumuri nu vor tolera acest lucru, iar moderatorul sau administratorul va reduce pur și simplu numărul de postări.
Sus
Când fac clic pe link-ul de e-mail pentru un utilizator, mă întreabă să mă înregistrez?
Numai utilizatorii înregistrați pot trimite e-mail altor utilizatori prin intermediul formularului de e-mail încorporat și numai dacă administratorul a activat această funcție. Acest lucru este de a preveni utilizarea rău intenționată a sistemului de e-mail de către utilizatorii anonimi.
Sus

Postarea problemelor

Cum creez un subiect nou sau postez un răspuns?
Pentru a posta un subiect nou într-un forum, faceți clic pe "Subiect nou". Pentru a posta un răspuns la un subiect, faceți clic pe "Răspundeți la mesaj". Este posibil să trebuiască să vă înregistrați înainte de a putea posta un mesaj. O listă a permisiunilor dvs. în fiecare forum este disponibilă în partea de jos a ecranelor forumului și subiectelor. Exemplu: Puteți posta subiecte noi, Puteți posta atașamente etc.
Sus
Cum modific sau șterg o postare?
Cu excepția cazului în care sunteți administrator sau moderator al forumului, puteți să editați sau să ștergeți numai postările proprii. Puteți edita o postare făcând clic pe butonul de editare pentru postarea relevantă, uneori pentru o perioadă limitată de timp după ce postarea a fost făcută. Dacă cineva a răspuns deja la postare, veți găsi o mică bucată de ieșire de text sub post atunci când reveniți la subiectul care afișează numărul de repetări pe care le-ați editat împreună cu data și ora. Aceasta va apărea numai dacă cineva a făcut un răspuns; nu va apărea dacă un moderator sau un administrator a editat postarea, deși pot lăsa o notă cu privire la motivul pentru care au editat postarea la discreția lor. Rețineți că utilizatorii obișnuiți nu pot șterge un mesaj după ce cineva a răspuns.
Sus
Cum pot adăuga o semnătură la postarea mea?
Pentru a adăuga o semnătură la o postare, trebuie să creați mai întâi una prin intermediul panoului de control al utilizatorului. Odată creat, puteți verifica caseta Atașați o semnătură din formularul de înregistrare pentru a adăuga semnătura. De asemenea, puteți adăuga o semnătură în mod implicit la toate postările dvs., bifând butonul radio corespunzător din panoul de control al utilizatorului. Dacă faceți acest lucru, puteți totuși să împiedicați adăugarea unei semnături la postări individuale prin debifarea casetei de semnături din cadrul formularului de înregistrare.
Sus
Cum creez un sondaj?
Atunci când postați un subiect nou sau editați prima postare a unui subiect, dați clic pe fila "Creați sondaj" sub formularul principal de postare; dacă nu puteți vedea acest lucru, nu aveți permisiuni corespunzătoare pentru a crea sondaje. Introduceți un titlu și cel puțin două opțiuni în câmpurile corespunzătoare, asigurându-vă că fiecare opțiune se află pe o linie separată în textarea. De asemenea, puteți seta numărul de opțiuni pe care utilizatorii le pot selecta în timpul votării în "Opțiuni per utilizator", o limită de timp în zile pentru sondaj (0 pentru durata infinită) și, în fine, opțiunea de a permite utilizatorilor să modifice voturile.
Sus
De ce nu pot adăuga mai multe opțiuni de sondaj?
Limita pentru opțiunile de sondaj este stabilită de administratorul forumului. Dacă considerați că trebuie să adăugați mai multe opțiuni la sondajul dvs. decât suma permisă, contactați administratorul forumului.
Sus
Cum pot edita sau șterge un sondaj?
Ca și în cazul postărilor, sondajele pot fi editate numai de posterul original, de un moderator sau de un administrator. Pentru a edita un sondaj, faceți clic pentru a edita prima postare din subiect; acest lucru are întotdeauna sondajul asociat cu acesta. Dacă nimeni nu a votat, utilizatorii pot șterge sondajul sau pot modifica opțiunea de sondaj. Cu toate acestea, dacă membrii au votat deja, doar moderatorii sau administratorii pot să o editeze sau să o șterge. Acest lucru împiedică modificarea opțiunilor sondajului la mijlocul unui sondaj.
Sus
De ce nu pot accesa un forum?
Unele forumuri pot fi limitate la anumiți utilizatori sau grupuri. Pentru a vizualiza, a citi, a posta sau a efectua o altă acțiune, este posibil să aveți nevoie de permisiuni speciale. Contactați un moderator sau un administrator de bord pentru a vă oferi acces.
Sus
De ce nu pot adăuga atașamente?
Atribuțiile de atașament sunt acordate fiecărui forum, grup sau utilizator. Este posibil ca administratorul forumului să nu fi permis adăugarea atașamentelor pentru forumul pe care îl postați, sau poate doar anumite grupuri pot posta atașamente. Contactați administratorul forumului dacă nu sunteți sigur de ce nu puteți adăuga atașamente.
Sus
De ce am primit un avertisment?
Fiecare administrator de forum are propriul set de reguli pentru site-ul lor. Dacă ați încălcat o regulă, vi se poate emite un avertisment. Rețineți că aceasta este decizia administratorului de bord, iar phpBB Limited nu are nimic de-a face cu avertismentele de pe site-ul respectiv. Contactați administratorul forumului dacă nu sunteți sigur de ce ați emis un avertisment.
Sus
Cum pot raporta postările unui moderator?
Dacă administratorul de forum a permis acest lucru, ar trebui să vedeți un buton pentru raportarea postărilor de lângă postarea pe care doriți să o raportați. Dând clic pe acestea, veți trece prin pașii necesari pentru a raporta postarea.
Sus
Ce este butonul "Salvați" pentru postarea de subiecte?
Acest lucru vă permite să salvați proiecte care urmează să fie completate și trimise la o dată ulterioară. Pentru a reîncărca schița salvată, vizitați Panoul de control al utilizatorului.
Sus
De ce trebuie aprobată postarea mea?
Este posibil ca administratorul forumului să fi decis că postările din forumul pe care îl postați să necesite o examinare înainte de a fi trimise. De asemenea, este posibil ca administratorul să vă fi plasat într-un grup de utilizatori ale căror posturi necesită o examinare înainte de trimitere. Vă rugăm să contactați administratorul forumului pentru mai multe detalii.
Sus
Cum imi promovez tema?
Dacă faceți clic pe linkul "Bump topic" atunci când o vizualizați, puteți "împinge" subiectul în partea de sus a forumului de pe prima pagină. Cu toate acestea, dacă nu vedeți acest lucru, este posibil ca dezactivarea subiectului să fie dezactivată sau dacă nu a fost încă atinsă perioada de timp dintre lovituri. Este, de asemenea, posibil să bump tema pur și simplu prin a răspunde la ea, cu toate acestea, asigurați-vă că urmați regulile de bord atunci când face acest lucru.
Sus

Formatarea și tipurile de subiecte

Ce este BBCode?
BBCode este o implementare specială a codului HTML, oferind un control de formatare excelent pentru anumite obiecte dintr-un post. Utilizarea codului BB este acordată de administrator, dar poate fi și dezactivată pe bază de poștă din formularul de postare. BBCode în sine este similar în stil cu HTML, dar etichetele sunt închise în paranteze pătrate [și] mai degrabă decât & lt; și>. Pentru mai multe informații despre BBCode, consultați ghidul care poate fi accesat din pagina de postare.
Sus
Pot folosi HTML?
Nu. Nu este posibila postarea codului HTML pe acest forum si redarea ca HTML. Cele mai multe formate care pot fi efectuate folosind HTML pot fi aplicate folosind BBCode în schimb.
Sus
Ce sunt fețele zâmbitoare?
Zâmbetele sau iconițele emotive sunt imagini mici care pot fi folosite pentru a exprima un sentiment folosind un cod scurt, de ex :) înseamnă fericit, în timp ce :( înseamnă trist. Lista completă de emoticoane poate fi văzută în formularul de postare. Încercați să nu utilizați surplus de fețe zâmbitoare, deoarece acestea pot face rapid un mesaj de necitit și un moderator poate edita sau elimina postul total. Administratorul poate de asemenea să fi stabilit o limită a numărului de fețe zâmbitoare pe care le-ați putea folosi în cadrul unei postări.
Sus
Pot publica imagini?
Da, imaginile pot fi afișate în postările dvs. Dacă administratorul a permis atașamente, este posibil să încărcați imaginea în tablă. În caz contrar, trebuie să vă conectați la o imagine stocată pe un server web accesibil publicului, de ex. http://www.example.com/my-picture.gif. Nu puteți să vă conectați la imagini stocate pe PC-ul dvs. (cu excepția cazului în care acesta este un server accesibil publicului) și nici imagini stocate în spatele mecanismelor de autentificare, de ex. fișiere poștale de tip hotmail sau yahoo, site-uri protejate prin parolă etc. Pentru a afișa imaginea, utilizați eticheta BBCode [img].
Sus
Ce sunt anunțurile globale?
Anunțurile globale conțin informații importante și trebuie să le citiți ori de câte ori este posibil. Acestea vor apărea în partea de sus a fiecărui forum și în panoul de control al utilizatorului. Acordul global de anunțuri este acordat de administratorul forumului.
Sus
Ce sunt anunțurile?
Anunțurile conțin adesea informații importante pentru forumul pe care îl citiți în prezent și ar trebui să le citiți ori de câte ori este posibil. Anunțurile apar în partea de sus a fiecărei pagini din forumul la care sunt postate. Ca și anunțurile globale, permisiunile de anunțare sunt acordate de administratorul forumului.
Sus
Ce sunt subiectele lipicioase?
Subiectele lipicioase din forum apar sub anunțuri și numai pe prima pagină. Ele sunt adesea destul de importante, așa că ar trebui să le citiți ori de câte ori este posibil. Ca și anunțurile și anunțurile globale, permisiunile de subiect lipicioase sunt acordate de administratorul forumului.
Sus
Ce sunt subiectele blocate?
Subiectele blocate sunt subiecte în care utilizatorii nu mai pot răspunde și orice sondaj pe care l-au conținut a fost încheiat automat. Subiectele pot fi blocate din mai multe motive și au fost configurate în acest mod fie de moderatorul forumului, fie de administratorul forumului. De asemenea, puteți bloca propriile subiecte în funcție de permisiunile pe care le-ați acordat de către administratorul forumului.
Sus
Ce sunt pictogramele de subiect?
Pictogramele de subiect sunt imagini alese de autor asociate cu postările pentru a indica conținutul acestora. Abilitatea de a utiliza pictogramele de subiect depinde de permisiunile stabilite de administratorul forumului.
Sus

Nivelurile și grupurile de utilizatori

Ce sunt Administratorii?
Administratorii sunt membri care au cel mai înalt nivel de control asupra întregului forum. Acești membri pot controla toate aspectele legate de operarea bordului, inclusiv stabilirea permisiunilor, interzicerea utilizatorilor, crearea de grupuri de utilizatori sau moderatori etc., în funcție de fondatorul consiliului și de permisiunile pe care le-a acordat celorlalți administratori. Ele pot avea, de asemenea, capabilități complete de moderator în toate forumurile, în funcție de setările stabilite de fondatorul consiliului.
Sus
Ce sunt moderatorii?
Moderatorii sunt persoane fizice (sau grupuri de indivizi) care se ocupă de forumuri de la o zi la alta. Ei au autoritatea de a edita sau șterge postările și de a bloca, debloca, muta, șterge și împărți subiecte în forumul pe care îl moderhează. În general, moderatorii sunt prezenți pentru a împiedica utilizatorii să treacă în afara subiectului sau să posteze materiale abuzive sau jignitoare.
Sus
Ce sunt grupurile de utilizatori?
Grupurile de utilizatori sunt grupuri de utilizatori care împart comunitatea în segmente controlabile cu care pot colabora administratorii de bord. Fiecare utilizator poate aparține mai multor grupuri și fiecare grup poate primi permisiuni individuale. Aceasta oferă administratorilor o modalitate ușoară de a modifica permisiunile pentru mai mulți utilizatori simultan, cum ar fi schimbarea permisiunilor moderatorului sau acordarea accesului utilizatorilor la un forum privat.
Sus
Unde sunt grupurile de utilizatori și cum mă pot alătura unul?
Puteți vedea toate grupurile de utilizatori prin intermediul link-ului "Grupuri de utilizatori" din panoul de control al utilizatorului. Dacă doriți să vă alăturați unul, faceți clic pe butonul corespunzător. Nu toate grupurile au acces deschis. Unii pot necesita aprobarea de a se alătura, unii pot fi închise și alții pot chiar să aibă ascunse apartenență. Dacă grupul este deschis, vă puteți alătura făcând clic pe butonul corespunzător. Dacă un grup necesită aprobarea de a vă alătura, puteți solicita să vă alăturați făcând clic pe butonul corespunzător. Liderul grupului de utilizatori va trebui să aprobe cererea dvs. și vă poate întreba de ce doriți să vă alăturați grupului. Nu hărțuiți un lider de grup dacă respinge cererea dvs.; ei vor avea motivele lor.
Sus
Cum devin lider de grup al utilizatorilor?
Un lider al grupului de utilizatori este atribuit, de obicei, atunci când grupurile de utilizatori sunt inițial create de un administrator de bord. Dacă sunteți interesat în crearea unei grupări de utilizatori, primul dvs. contact ar trebui să fie un administrator; încercați să trimiteți un mesaj privat.
Sus
De ce apar anumite grupuri de utilizatori într-o altă culoare?
Este posibil ca administratorul forumului să atribuie o culoare membrilor unui grup de utilizatori pentru a facilita identificarea membrilor acestui grup.
Sus
Ce este o "grupă de utilizatori implicită"?
Dacă sunteți membru al mai multor grupuri de utilizatori, valoarea prestabilită este utilizată pentru a determina culoarea și rangul de grup care ar trebui afișate în mod implicit pentru dvs. Administratorul de bord vă poate acorda permisiunea de a vă modifica grupul de utilizatori implicit prin panoul de control al utilizatorului.
Sus
Ce este linkul "Echipa"?
Această pagină vă oferă o listă cu personalul de bord, inclusiv administratorii de bord și moderatorii, precum și alte detalii, cum ar fi forumurile pe care le moderhează.
Sus

Mesaje private

Nu pot trimite mesaje private!
Există trei motive pentru aceasta; nu sunteți înregistrat și / sau nu sunteți logat, administratorul forumului a dezactivat mesajele private pentru întregul forum sau administratorul forumului v-a împiedicat să trimiteți mesaje. Contactați un administrator de bord pentru mai multe informații.
Sus
Îmi păstrez mesajele nedorite.
Puteți șterge automat mesaje private de la un utilizator, utilizând reguli de mesaje din panoul de control al utilizatorului. Dacă primiți mesaje private abuzive de la un anumit utilizator, raportați mesajele moderatorilor; au puterea de a împiedica un utilizator să trimită mesaje private.
Sus
Am primit un e-mail spam sau abuziv de la cineva de pe acest forum!
Ne pare rău să auzim asta. Funcția de formular de e-mail a acestui forum include măsuri de siguranță pentru a încerca și a urmări utilizatorii care trimit astfel de postări, prin urmare trimiteți prin e-mail administratorului forumului o copie completă a e-mailului pe care l-ați primit. Este foarte important ca aceasta să includă și anteturile care conțin detaliile utilizatorului care a trimis e-mailul. Administratorul poate apoi să ia măsuri.
Sus

Prietenii și dușmanii

Care sunt listele mele de prieteni și dușmani?
Puteți utiliza aceste liste pentru a organiza alți membri ai consiliului. Membrii adăugați la lista de prieteni vor fi listați în cadrul panoului dvs. de control al utilizatorului pentru a avea acces rapid pentru a-și vedea starea online și pentru a le trimite mesaje private. Sub rezerva suportului pentru șabloane, postările de la acești utilizatori pot fi de asemenea evidențiate. Dacă adăugați un utilizator la lista de dușmani, toate postările pe care le fac vor fi ascunse în mod implicit.
Sus
Cum pot adăuga / elimina utilizatorii în lista mea de prieteni sau de prieteni?
Puteți adăuga utilizatorii în lista dvs. în două moduri. În profilul fiecărui utilizator, există un link pentru a le adăuga fie la lista prietenilor sau foștilor. În mod alternativ, din Panoul de control al utilizatorului, puteți adăuga direct utilizatori introducând numele membrilor. De asemenea, puteți elimina utilizatorii din listă folosind aceeași pagină.
Sus

Căutați în forumuri

Cum pot căuta un forum sau forumuri?
Introduceți un termen de căutare în caseta de căutare aflată pe paginile de index, forum sau subiecte. Căutarea avansată poate fi accesată făcând clic pe link-ul "Advance Search", care este disponibil în toate paginile forumului. Cum puteți accesa căutarea poate depinde de stilul utilizat.
Sus
De ce căutarea mea nu rezultă rezultate?
Căutarea dvs. a fost probabil prea vagă și a inclus mulți termeni comuni care nu sunt indexați de phpBB. Fii mai specific și folosește opțiunile disponibile în căutarea avansată.
Sus
De ce căutarea mea mă întoarce la o pagină goală !?
Căutarea dvs. a returnat prea multe rezultate pentru ca serverul web să se ocupe. Utilizați "Căutare avansată" și fiți mai specific în termenii utilizați și forumurile care trebuie căutate.
Sus
Cum caut membrii?
Vizitați pagina "Membri" și faceți clic pe linkul "Găsiți un membru".
Sus
Cum pot găsi propriile mele postări și subiecte.?
Postările dvs. personale pot fi preluate fie făcând clic pe linkul "Afișați-vă postările" din Panoul de control al utilizatorului, fie făcând clic pe linkul "Căutați postările utilizatorului" prin intermediul paginii de profil proprii sau făcând clic pe meniul "Legături rapide" din partea de sus a paginii bord. Pentru a căuta subiecte, utilizați pagina Căutare avansată și completați corespunzător diferitele opțiuni.
Sus

Abonamente și marcaje

Care este diferența dintre marcajul și abonarea?
În phpBB 3.0, subiectele de marcare funcționau la fel ca marcarea în browser. Nu ați fost alertat când a existat o actualizare. Începând cu phpBB 3.1, marcarea marcajelor este mai degrabă o subscriere la un subiect. Puteți fi anunțat când un subiect marcat este actualizat. Abonarea vă va înștiința atunci când există o actualizare a unui subiect sau a unui forum pe forum. Opțiunile de notificare pentru marcaje și abonamente pot fi configurate în Panoul de control al utilizatorului, sub "Preferințe de consiliu".
Sus
Cum pot să marchez sau să ma abonez la anumite subiecte?
Puteți să marcați sau să vă abonați la un anumit subiect făcând clic pe link-ul corespunzător din meniul "Instrumente de subiect", situat convenabil în partea de sus și în partea de jos a unei discuții de subiect.
Răspunzând la un subiect cu " este afișat "opțiunea verificată vă va înscrie, de asemenea, la subiect.
Sus
Cum mă abonez la anumite forumuri?
Pentru a vă abona la un anumit forum, faceți clic pe linkul "Abonați-vă forumul", în partea de jos a paginii, la intrarea în forum.
Sus
Cum îmi pot elimina abonamentele?
Pentru a elimina abonamentele, accesați Panoul de control al utilizatorului și urmați linkurile către abonamente.
Sus

Atașamente

Ce atasamente sunt permise pe acest forum?
Fiecare administrator de bord poate permite sau dezactiva anumite tipuri de atașamente. Dacă nu sunteți sigur ce pot fi încărcate, contactați administratorul forumului pentru asistență.
Sus
Cum găsesc toate atașamentele mele?
Pentru a găsi lista dvs. de atașamente pe care le-ați încărcat, accesați Panoul de control al utilizatorului și urmați linkurile către secțiunea fișiere atașate.
Sus

Probleme phpBB

Cine a scris acest buletin de bord?
Acest software (în forma sa nemodificată) este produs, eliberat și este copyright phpBB Limited . Acesta este disponibil sub licența GNU General Public, versiunea 2 (GPL-2.0) și poate fi distribuită în mod liber. Pentru mai multe detalii, consultați Despre phpBB .
Sus
De ce nu este disponibilă caracteristica X?
Acest software a fost scris și licențiat de către phpBB Limited. Dacă credeți că o caracteristică trebuie adăugată, accesați Centrul de idei phpBB , unde puteți susține ideile existente sau puteți sugera noi funcții.
Sus
Cui trebuie să contactez despre probleme abuzive și / sau juridice legate de acest forum?
Oricare dintre administratorii listați pe pagina "Echipa" ar trebui să fie un punct de contact adecvat pentru reclamațiile dvs. Dacă nu primiți încă un răspuns, atunci ar trebui să contactați proprietarul domeniului (faceți o căutare Whois ) sau, dacă aceasta rulează pe un serviciu gratuit (de ex. Yahoo !, free.fr, f2s.com, etc.), departamentul de gestionare sau abuz al acestui serviciu. Rețineți că phpBB Limited are absolut nicio jurisdicție și nu poate fi tras la răspundere în legătură cu cum, de unde sau de cine este folosit acest forum. Nu contactați phpBB Limited în legătură cu orice aspect juridic (încetarea și respingerea, răspunderea, defăimarea etc.) nu este în mod direct asociat cu site-ul phpBB.com sau cu software-ul discret al phpBB. Dacă trimiteți prin e-mail phpBB Limited despre orice terță parte utilizarea acestui software, atunci ar trebui să așteptați un răspuns terse sau nici un răspuns deloc.
Sus
Cum pot contacta un administrator de bord?
Toți utilizatorii forumului pot utiliza formularul "Contactați-ne", dacă opțiunea a fost activată de administratorul forumului.
Membrii consiliului de administrație pot folosi și linkul "Echipa".
Sus