Probleme de conectare și înregistrare
- De ce trebuie să mă înregistrez?
- Este posibil să nu fie necesar, este la latitudinea administratorului forumului dacă trebuie să vă înregistrați pentru a posta mesaje. In orice caz; înregistrarea vă va oferi acces la caracteristici suplimentare care nu sunt disponibile pentru utilizatorii clienților, cum ar fi imagini definite de avatar, mesagerie privată, trimiterea prin e-mail a celorlalți utilizatori, abonament la utilizatori, etc. Nu este nevoie decât de câteva momente pentru înregistrare, așa că este recomandat să faceți acest lucru.
- Ce este COPPA?
- COPPA sau Actul privind protecția vieții private a copiilor din 1998, este o lege în Statele Unite, care impune site-uri web care pot colecta informații de la minori sub vârsta de 13 ani pentru a avea consimțământul parental scris sau altă metodă de recunoaștere legală a tutorelui, de informații personale de identificare de la un minor sub vârsta de 13 ani. Dacă nu sunteți sigur (ă) dacă acest lucru este valabil pentru dvs. ca pe cineva care încearcă să vă înregistrați sau pe site-ul pe care încercați să vă înregistrați, contactați asistența juridică. Rețineți că phpBB Limited și proprietarii acestui forum nu pot oferi consultanță juridică și nu reprezintă un punct de contact pentru probleme de natură juridică de orice fel, cu excepția celor enumerate în întrebarea "Cui mă adresez în legătură cu probleme abuzive și / sau juridice legate de acest forum ?“.
- De ce nu mă pot înregistra?
- Este posibil ca un administrator al forumului să fi dezactivat înregistrarea pentru a împiedica înregistrarea de noi vizitatori. Un administrator de bord ar fi putut, de asemenea, să vă interzică adresa IP sau să nu accepte numele de utilizator pe care încercați să-l înregistrați. Contactați un administrator al forumului pentru asistență.
- M-am inregistrat dar nu ma pot conecta!
- Mai întâi, verificați numele de utilizator și parola. Dacă sunt corecte, atunci unul dintre cele două lucruri s-ar fi întâmplat. Dacă este activată asistența COPPA și ați specificat că aveți vârsta sub 13 ani în timpul înregistrării, va trebui să urmați instrucțiunile primite. Unele plăci vor necesita, de asemenea, activări noi de înscriere, fie de dvs. fie de un administrator înainte de a vă putea conecta; această informație a fost prezentă în timpul înregistrării. Dacă vi s-a trimis un e-mail, urmați instrucțiunile. Dacă nu ați primit un e-mail, este posibil să fi furnizat o adresă de e-mail incorectă sau e-mailul ar fi putut fi preluat de un fișier spam. Dacă sunteți sigur că adresa de e-mail pe care ați furnizat-o este corectă, încercați să contactați un administrator.
- De ce nu mă pot conecta?
- Există mai multe motive pentru care acest lucru ar putea apărea. Mai întâi, asigurați-vă că numele de utilizator și parola sunt corecte. Dacă acestea sunt, contactați un administrator de bord pentru a vă asigura că nu ați fost interzis. De asemenea, este posibil ca proprietarul site-ului să aibă o eroare de configurare la sfârșitul acestuia și ar trebui să-l repare.
- M-am inregistrat in trecut, dar nu ma mai pot conecta ?!
- Este posibil ca un administrator să fi dezactivat sau șters contul dvs. din anumite motive. De asemenea, multe placi elimină periodic utilizatorii care nu au postat mult timp pentru a reduce dimensiunea bazei de date. Dacă acest lucru sa întâmplat, încercați să vă înregistrați din nou și participați mai mult la discuții.
- Mi-am pierdut parola!
- Nu vă panicați! În timp ce parola dvs. nu poate fi preluată, aceasta poate fi resetată cu ușurință. Accesați pagina de conectare și faceți clic pe Am uitat parola em>. Urmați instrucțiunile și ar trebui să vă puteți conecta din nou la scurt timp.
Totuși, dacă nu reușiți să vă resetați parola, contactați un administrator de bord.
- De ce mă deconectez automat?
- Dacă nu verificați caseta Rețineți-mă em> atunci când vă conectați, placa vă va ține conectat doar pentru o perioadă prestabilită. Acest lucru previne folosirea incorectă a contului dvs. de către oricine altcineva. Pentru a rămâne conectat, bifați caseta Rețineți-mă em> în timpul conectării. Acest lucru nu este recomandat dacă accesați placa de pe un computer partajat, de ex. bibliotecă, internet cafe, laborator universitar de calculatoare, etc. Dacă nu vedeți această casetă de validare, înseamnă că un administrator de bord a dezactivat această funcție.
- Ce înseamnă "Șterge cookie-urile"?
- "Ștergeți cookie-urile" șterge cookie-urile create de phpBB care vă păstrează autentificat și logat în tablă. Modulele cookie oferă și funcții precum urmărirea citirii dacă acestea au fost activate de un administrator de bord. Dacă aveți probleme de conectare sau deconectare, ștergerea cookie-urilor de la bord poate ajuta.