Sari la conținut

CREARE SITE IEFTIN

Salut, sunt Cristian Stefan, 45 de ani, din Bucuresti si realizez site-uri web. Colaborarea cu Asociatia ClubRV RO este una dintre cele mai placute din cariera mea de web designer, pentru ca am intalnit oameni minunati din toate punctele de vedere. 

Sunt pasionat de web design din 2008, cand am realizat primul meu portal web folosind HTML si CSS. In 2013 am descoperit WordPress si pur si simplu m-am indragostit de aceasta platforma. De atunci pot spune ca am evoluat si am inceput sa realizez site-uri din ce in ce mai performante, fie in scop personal, fie pentru alti doritori. Daca ai un proiect care poate fi transpus online mi-ar face mare placere sa colaboram.

Ofer servicii de creare site ieftin (sau nu – depinde din ce perspectiva privesti) personalizat pe platforma WordPress folosing Elementor ca builder. Folosesc tema Premium si la cerere pot realiza un site web personalizat folosind versiune Pro de la Elementor pentru care am licenta. Deasemenea va pot ajuta cu optimizarea SEO a site-ului tau WordPress.

Contact:

Telefon:

Email:

Site Web:

creare site ieftin

front-end designer

CREARE SITE IEFTIN - 20% reducere CLUBRV RO

Ma mandresc cu ceea ce am realizat pana acum si vreau sa evoluez impreuna cu tine. Ofer servicii de calitate la pret competitiv folosind doar elemente profesionale. Contacteaza-ma si spune-mi ca esti membru ClubRV si beneficiezi de 20% reducere la orice serviciu oferit de mine.

DESIGN MODERN SI 100% RESPONSIVE

Site-ul tau va inspira incredere potentialilor clienti printr-un design modern si bine structurat. Va fi usor accesat de pe orice dispozitiv, fie ca vorbim de un laptop, tableta sau smartphone.

VITEZA DE INCARCARE SI SECURITATE SPORITA

Un website care se incarca rapid iti va mentine potentialii clienti conectati la acesta. Atunci cand un vizitator aceseaza un site web, iar acesta are timpi mari de asteptare, oricat de necesara ii este vizitatorului acea informatie, acesta isi pierde rabdarea si paraseste site-ul.

Securitatea site-ului tau si a datelor acestuia este cruciala. La fel si datele furnizate de vizitatori. De aceea implementam un modul de securitate pe fiecare site creat de noi pentru a preveni diferite neplaceri si brese informatice.

ITI OPTIMIZEZ SITE-UL PENTRU GOOGLE

✔ URL SEO Friendly

✔ Integrare Google Analitycs

✔ Inscriere in Google Search Console

✔ Adaugare titluri si descrieri META

✔ Adaugare ALT text pentru imagini

✔ Creare si configurare sitemap.xml si robots.txt

Cea mai buna oferta

Site de prezentare wordpress

20% reducere

optiuni de baza pentru a vinde online

magazin online woocommerce

20% reducere

adu-ti pagina in topul cautarilor

Optimizare seo WordPress

20% reducere