Sari la conținut

Articol:
Evadare in natura: aventuri in Vibe Camping, Muntii Buzaului

Asezat printre varfurile muntoase si pasunile verzi ale Muntilor Buzaului, Vibe Camping e o oaza de verde si vibratii pozitive.

Raul Buzau ii este companion si curge repede chiar prin curtea din spate. Pentru turistii din Vibe asta inseamna un singur lucru: RAFTING. Din Vibe se poate pleca la rafting 100% distractiv, profesionist si sigur, alaturi de Green Adventure, care de 10 ani ofera servicii de aventura si adrenalina la cel mai inalt nivel.

Din Vibe se organizeaza iesiri cu CAIACUL pe Lacul Siriu, aflat chiar in apropiere. Sau aventuri pe VIA FERRATA + TIROLIANA in Green Camp, glamping aflat ceva mai sus, la munte. Sau iesiri in natura cu bicicletele electrice.

Vibe Camping ofera iubitorilor de petrecut vacanta in aer liber, o vibratie speciala, zen, distractie, dar si conditii de campare de exceptie: grupuri sanitare utilate premium, PISCINA, zone de relaxare, loc de joaca pentru copii si toate utilitatile si facilitatile necesare. Din Vibe Camping se pot face drumetii in Tara Luanei, Lacul Vulturilor si varful Penteleu, Focul Viu, Vulcanii Noroiosi sau asezarile rupestre. Campingul este asezat in Tinutul Buzaului, geoparc UNESCO, creat pentru conservarea, promovarea si valorificarea elementelor naturale deosebite din zona, a valorilor de patrimoniu cultural si istoric si pentru sustinerea dezvoltarii sociale si economice a comunelor pe principiul dezvoltării durabile.

In Vibe Camping cazarea se face cort, rulota sau cabana, exista variante multe de mancare, inclusiv se pot gusta bucatele zonei, gatite la restaurantul din camping. Turistii vin pentru liniste, relaxare, bucuria de a fi in natura, de a se racori alaturi de cei mici si cei mari in piscina. Vibe este poarta catre aventura, zen si amintiri de neuitat.

Date de contact:

Vibe Camping se afla in Valea Lupului nr. 200, Jud. Buzau, zona orasului Patarlagele / Nehoiu.
Telefon:  0723 994 998


Email: contact@vibe-camping.com

Website: vibe-camping.com