Sari la conținut

Articol:
Camping Tranzit (Deva)

1. DESCRIERE:

Este un loc de campare situat in Deva, judetul Hunedoara, intre Autostrada A1 si Drumul National 7, destinat turistilor aflati in trecere prin Transilvania. Avand o suprafata de 3000mp, ofera multiple facilitati de campare in cele 20 locuri destinate corturilor/rulotelor/camperelor/motocicletelor, parcare auto exterioara, receptie, spatii de servicii specifice, grupuri sanitare si teren de sport multifunctional. Intreaga suprafata este imprejmuita si supravegheata video. Auxiliar exista un magazin de piese si accesorii dedicate fenomenului de caravaning, in calitatea de importator si distribuitor in Romania al renumitului producator german Reimo.

2. ACCES 24/7

– Autoturisme, Rulote, Autorulote, Campere, Motociclete, Biciclete si Corturi.

3. FACILITATI

– Apa, Electricitate 6A, Spatiu deversare caseta chimica, Wc, Dus, Apa calda, Bucatarie complet utilata pentru gatit, Sala de mese, Terasa acoperita, Wi-Fi, Masini de spalat haine si vase, Gratar, Teren de sport multifunctional si Trambulina pentru copii, Organizare evenimente private in/out door (30persoane), Inchiriere teren sport pentru echipe, Posibilitate parcare permanenta pentru auto, remorci, rulote, autorulote, campere, ambarcatiuni sau motociclete (luna/sezon/an);
 
– Rezervarile se fac pe baza de apel telefonic sau in scris (sms, whatsapp, e-mail);

4. OBIECTIVE TURISTICE

– Cetatea Devei / Aqua Land Deva / Parcul Dendrologic Simeria / Castelul Corvinilor Hunedoara
– Baile Daco-Romane Geoagiu Bai, Parcul Nationa Retezat, Geo Parcul Dinozaurilor, Sarmisegetuza Regia, Ulpia Traiana Sarmisegetuza.

CAMPING TRANZIT DEVA va ofera gratuit o bautura calda (ceai / cafea) in fiecare dimineata!!!

Adresa: Loc. DEVA, Str. SANTUHALM NR.117A

Telefon/WhatsApp:
+4 0724 008 380

Email: centruderulote@gmail.com
https://maps.app.goo.gl/u4EFYSR4qdz2wsPW6