Sari la conținut

La mulţi ani, România! La mulţi ani, ClubRv-Ro!

Ziua naţională a României şi 17 ani de ClubRv-Ro.

 Dublul eveniment a fost sărbatorit de comunitatea noastră in trei zone ale ţării,  Camping Muddy Land Vulcanii Noroioşi  in judeţul Buzău, Pensiunea Branduşa din Avrig şi Pensiunea Marion din Suceava. La Vulcanii Noroioși am fost prezenţi 45 de adulţi şi 11 copii, a fost o atmosferă frumoasă, de sărbatoare, în adevaratul sens al cuvântului. La acest lucru a contribuit şi gazda noastră, domnul Boboc Aurel. A fost implicat in tot ce a insemnat organizare, meniu, servire, ne-a facut diferite surprize printre care si foc de tabara cu seara folk cu Vlad Chiciudean si a confirmat ca pastreaza procentul de reducere de 50% si pentru anul 2024. Am compensat si noi cu o surpriza, titlul de Campingul Partener al Anului 2023.

Ciupagea Dumitru- Presedinte ClubRv-Ro

Întalnirea moldovenilor organizată cu ocazia Zilei României a fost un eveniment reusit, unde ne-am simțit bine alături de 26 oameni frumoși, cu 4 familii noi de membri în asociația noastră. Am avut planificat ca si program: o masă festivă, vizită în zonă la Mănăstirea Voroneț, Mănăstirea Humorului, pârtia Arinis.
Am împărtășit amintiri din intâlnirile noastre anterioare, de peste ani și am făcut planuri cu privire la intalnirile următoare.
Experiența dată de media de vârstă a participanților din zona moldovei mă bucură mereu și îmi dă posibilitatea să imi exprim recunostința că ne revedem și îi respect pentru dorința de a păstra viu spiritul de rulotiști.

Acatrinei Cristinel- Membru in Consiliul Director

Clubrv.ro a petrecut românește de Ziua României, în camping Muddy Land din Buzau, partenerul Anului 2023, unde ne am bucurat de mâncare tradițională, tradiții locale , muzica folk în jurul focului de tabara, uneori întrerupta de zgomotul artificiilor. Vremea a fost prietenoasa, pt data din calendar, oamenii au fost veseli, a fost nebunie, ce mai…

Giani Urda-Membru in Consiliul Director

  Evenimentul s-a desfăsurat de joi 30 nov până  duminica 3 dec.  Vremea a fost bună, respectiv temperatura zilnic a fost pozitivă,  astfel  ca ne-am putut plimba putin și-n zonă pt  a vizita împrejurimile.   Se poate merge de aici la Mânastirea Ciolanu, aprope aveti de vazut si Atelierul de Sculptura sau alte obiective turistice din  jud Buzau … citeste mai mult

Lupu Ciprian-Membru in Consiliul Director

Tort Club Rv